blackohm
Community
aldığım arkadaşla iletişime geçtim 1 çift çelik dcl fitille beraber göndermiş sağolsun @hasanaco
Yeni geldi aslında ama ilk sarımım yani510 Pin kırılmış olabilir, genelde shenray fev17 lerde olan bir sorun
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17 shenraylar ilk partilerde deck sorunluydu. Ohm atlama oluyordu. Sonra duzelttiler. AliEx den aldıysanız satıcı ile iletişime geçip durumu anlatın. Muhtemelen yeni deck gönderecekleri. Esf de zamanında yeni deck gönderilen epey bir kullanıcı vardı.Yeni geldi aslında ama ilk sarımım yani
Deneyelim bakalım abi17 shenraylar ilk partilerde deck sorunluydu. Ohm atlama oluyordu. Sonra duzelttiler. AliEx den aldıysanız satıcı ile iletişime geçip durumu anlatın. Muhtemelen yeni deck gönderecekleri. Esf de zamanında yeni deck gönderilen epey bir kullanıcı vardı.
VS ise sıkıntı pozitif postda olabilir. Deck içindeki pozitif konnektörün deliği biraz büyük açılmış, temassızlık yapıyor, bazen okuyor, bazen hiç okumuyor, kimisinde de direk olarak hiç okumuyor Bizim VS'ler de öyleydi, yeni sorunsuz deck göndermişlerdi. Tamiratla da yapılabiliyor, mesh ile içte kalan pozitif pini kalınlaştırarak ama çok sağlıklı bir çözüm olmuyor. Ohm atlaması v.b. sıkıntılar çıkartıyor.Bu shenrayin sorunlu deckleri hakkinda detayli bilgi alabilir miyiz. Sorunsuz calisan shenray deck 3 gunden beri no atomizer hatasi vermeye basladi. 510 sokup temizledim. Pini cikarip temizledim. Ama degisen bisey yok. Topcapi base'e oturtunca geliyor gibi oluyor ama yine gidiyor. Bir caresi var mi?
Peki cozume nasil ulasacagim hocam. Bazen pozitif ve negatifleri karistiriyorum. İnsulatorlu olan pin hangisiydi? Pozitif negatif sikintisi cektigi kesin gibi simdilik.VS ise sıkıntı pozitif postda olabilir. Deck içindeki pozitif konnektörün deliği biraz büyük açılmış, temassızlık yapıyor, bazen okuyor, bazen hiç okumuyor, kimisinde de direk olarak hiç okumuyor Bizim VS'ler de öyleydi, yeni sorunsuz deck göndermişlerdi. Tamiratla da yapılabiliyor, mesh ile içte kalan pozitif pini kalınlaştırarak ama çok sağlıklı bir çözüm olmuyor. Ohm atlaması v.b. sıkıntılar çıkartıyor.
Top capi oturtunca anlık geliyorsa muhtemelen yine pozitif pin temassızlığıyla alakalı ama normalde görmüyor, top capi takınca bir müddet görüyor sonra hata veriyorsa sıkıntı muhtemelen negatif postda. Gevşemiş olabilir bir ihtimal.
Biz çözüm üretememiştik sağlıklı bir şekilde, Ali'deki satıcı yeni deck göndermişti. İzolatörlü olan pozitif, kasanın geri kalanı negatif. 510 pinin tam ortasında genellikle vida şeklinde gördüğümüz yer pozitif pin. Tank içine hiç bir yere değmeden pozitif postun oraya bağlanması gerekiyor. Postları iyice sıktığınızda bile sıkıntı devam ediyorsa muhtemelen deck içinde bir sıkıntı var yine. Onun için de deck içini açmanız lazım ama Fev'de bir hayli zor oluyor. Youtube'da bir kaç videosu vardı. Deck içinin durumuna göre muhtemelen sıkıntı ortaya çıkar ama sağlıklı çözüm üretilebilir mi o konuda fikirsizim. İmkanı var ise tedarikçi ile durumu görüşüp yeni deck talebinde bulunulabilir belki.Peki cozume nasil ulasacagim hocam. Bazen pozitif ve negatifleri karistiriyorum. İnsulatorlu olan pin hangisiydi? Pozitif negatif sikintisi cektigi kesin gibi simdilik.
Bu arada soylemeyi unuttum 23 mm olan versiyonu. Deck'i ingiliz anahtari ve pense ile acmayi gosteren vvideoyu izledim acabilirim ama base'i kilitleyen o parcaya ne olur orasini kestiremedim bir turlu o parca base'in ust parcasina mi bagli bilemedimBiz çözüm üretememiştik sağlıklı bir şekilde, Ali'deki satıcı yeni deck göndermişti. İzolatörlü olan pozitif, kasanın geri kalanı negatif. 510 pinin tam ortasında genellikle vida şeklinde gördüğümüz yer pozitif pin. Tank içine hiç bir yere değmeden pozitif postun oraya bağlanması gerekiyor. Postları iyice sıktığınızda bile sıkıntı devam ediyorsa muhtemelen deck içinde bir sıkıntı var yine. Onun için de deck içini açmanız lazım ama Fev'de bir hayli zor oluyor. Youtube'da bir kaç videosu vardı. Deck içinin durumuna göre muhtemelen sıkıntı ortaya çıkar ama sağlıklı çözüm üretilebilir mi o konuda fikirsizim. İmkanı var ise tedarikçi ile durumu görüşüp yeni deck talebinde bulunulabilir belki.
Bu arada soylemeyi unuttum 23 mm olan versiyonu. Deck'i ingiliz anahtari ve pense ile acmayi gosteren vvideoyu izledim acabilirim ama base'i kilitleyen o parcaya ne olur orasini kestiremedim bir turlu o parca base'in ust parcasina mi bagli bilemedim
Cok sagolun hocam video icin. Aksam bir deneyecegim. Gelismelerden haberdar ederim.Haaaa, V4/V4.5'da denk gelmedim açıkçası böyle bir sıkıntıya. Ben hep VS diye düşünmüştüm. Bir tane demonte videosu vardı kıyaslama için. Onu bulup ekliyim, belki işinize yarar.
@onepuffman Tesekkurler.Haaaa, V4/V4.5'da denk gelmedim açıkçası böyle bir sıkıntıya. Ben hep VS diye düşünmüştüm. Bir tane demonte videosu vardı kıyaslama için. Onu bulup ekliyim, belki işinize yarar.
????????Hocam cok sagolun yaptim. İcerisine baya bi likit gitmis. Temizledim duzeldi. @alikaptan tesekkurler