• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Yftk klonu için yapılan yerli hava vidaları için konuşacak olursam;
1.0 lik vida Majör en küçük delik olan 1.0 a göre bir miktar daha sıkı.
Aradaki fark yüzük altı hava kaçağı gibi düşünebiliriz.

Major En ufak delik en sevdiğim.. ????

Şaka bir yana eğer elinizdeki vidalar atıl durumda ise alabilirim sizden elimdeki Yftk için, yerli üretim işi şuan yapılmıyor. Elindeki ürünlerin ilanını buldum bende fb de yoktu, omeringen arkadaşta sormuş sanırım şuan yok..

Orijinal hava vidasının (sadece YFTK klona uymaz) teknik resmi ilk mesajdaki klasörde mevcut arkadaşlar. Ufak imalatçı bulan varsa onunla direkt ürettirebilir.

Major En ufak delik en sevdiğim.. ????

Şaka bir yana eğer elinizdeki vidalar atıl durumda ise alabilirim sizden elimdeki Yftk için, yerli üretim işi şuan yapılmıyor. Elindeki ürünlerin ilanını buldum bende fb de yoktu, omeringen arkadaşta sormuş sanırım şuan yok..
Vida olarak elden çıkartmayı düşünmüyorum Üstad. Belki ilerde komple set olarak. Ama şu an değil.

Nisanda Bulgaristan yolcusu arkadaş vardı orjinal isteyelim dedim, site de bulgaria adresi çıkmıyor, göndermiyor olabilir mi? Bilgisi olan var mı?
Sitede bulunmayan ülkelere katiyen gönderim yapmıyorlar. UK'ye gönderim yapsalar hepinizi kurtaracaktım. :)
Merhabalar ;
23 mm shenray klonu var bende.
Hava vidalarını nereden bulabiliriz ?
Şu an ülke içinden sıfır olarak bulamazsınız. İmalat yapan bir yer vardı ancak bırakmışlar. Kendiniz imalatçı bulursanız ürettirebilirsiniz, ilk mesajda teknik resmi mevcut.

Sitede bulunmayan ülkelere katiyen gönderim yapmıyorlar. UK'ye gönderim yapsalar hepinizi kurtaracaktım. :)

Şu an ülke içinden sıfır olarak bulamazsınız. İmalat yapan bir yer vardı ancak bırakmışlar. Kendiniz imalatçı bulursanız ürettirebilirsiniz, ilk mesajda teknik resmi mevcut.
Teşekkürler üstat.
Kendi adıma imalatçı bulmam çok zor.
Ama biri ben önayak olurum , tanıdığım var , talep toplayıp ürettiririz derse ilk sıraya adımı yazdırırım mutlaka.

Fev BF denedim beğenmedim, boş bir zamanımda dolaptan çıkartıp son bir kez şans vermeyi düşünüyorum, varmı sarım önerisi olan?

Geri