• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Merhaba, sonunda bende bu şerefe nail oldum.. Shenray 23mm sıfır aldım, ilk kurulum çok zorlamadı ilk sayfadaki bilgiler çok işe yaradı teşekkürler @omeringen

Soğuk buhar ve en önemlisi pürüzsüz çekim çok hoşuma gitti.

İçinden çıkan en dar hava vidasını taktım ama hala bir çıt havadar, sanırım bende vida arayacağım
7202fa09811bd4889cb89ca7fca75b64.jpg

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, sonunda bende bu şerefe nail oldum.. Shenray 23mm sıfır aldım, ilk kurulum çok zorlamadı ilk sayfadaki bilgiler çok işe yaradı teşekkürler @omeringen

Soğuk buhar ve en önemlisi pürüzsüz çekim çok hoşuma gitti.

İçinden çıkan en dar hava vidasını taktım ama hala bir çıt havadar, sanırım bende vida arayacağım
7202fa09811bd4889cb89ca7fca75b64.jpg

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaç papel ???? hayırlı olsun

@azash Üstat, siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben pamuklamayi fotoda ki gibi yapmaya başladığımdan beridir çok memnunum. Pamuklar deck zeminine değmediği zaman terleme ve yoğunlaşma ile birlikte yanlardan sızma yapıyor ve can sıkıyor. Birde siz epey sıkı içiyorsunuz ve vakum ile de fazlasıyla besleme yapıyordur.
IMG_20200414_100633.jpg

@azash Üstat, siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben pamuklamayi fotoda ki gibi yapmaya başladığımdan beridir çok memnunum. Pamuklar deck zeminine değmediği zaman terleme ve yoğunlaşma ile birlikte yanlardan sızma yapıyor ve can sıkıyor. Birde siz epey sıkı içiyorsunuz ve vakum ile de fazlasıyla besleme yapıyordur.
Ekli dosyayı görüntüle 32479
çok sıkı içmek hep sıkıntı
erlkoniginde de çok sıkı içmeye başlayınca koyuveriyor gün içinde
vakum etkisini çoğu atomizer kabul etmiyor

Fev özelinde konuşmuyorum ama birçok ato için geçerli bu. Atonun karakterinde sıkı içim yoksa, yapısı uygun değilse hava yüzüğü yada türevleri ile sıkılık sağlıklı olarak sağlanamıyor. Ayrıca farkettiğim bir başka konu da sıkı içim yaparken buharın ısınması ve boğucu olması. Gerçi uygun bobin sarılarak bir nebze önüne geçilebilir ama yine de karakteri sıkı değilse performansı düşüyor.

Misal yftk klonu EVL reaper v3 var elimde, ne yaptıysam akıntıyı önleyememiştim. Ta ki gevşek içim deneyene kadar. Meğer ince hava yüzüğü ile asılınca vakumla birlikte akıntı yapıyormuş. Şu an hem sorunu kalmadı hemde aroma tavan yaptı. Bayıla bayıla kullanıyorum artık.

Bu Fev 23 tıpkı yıllanmış eş gibi.
Her sabah boşanıp mutluluğu başkasında arıyor, akşama yine onunla yatağa giriyorsun...
Birazcık pamuklama hatası telafi etse herşey güzel olacak ama...
Ekli dosyayı görüntüle 32479
Ben bu kadar pamukla 3 FEV doyururum :)
Az pamuk ve 1mm lik hava vidası 2 tankta deck altını likit ile dolduruyor.

İlk zamanlarımda ben de böyle yapıyordum ama ilerleyen saatlerde deck kenarından sızma yaşıyordum. O nedenle pamukları uzun tutup zemindeki yoğuşan likitleri toplamasını sağlıyorum.

Meraktan takkeyi açıp takma yapmadınmı sızma olmuyor bende.. Oringler de önemli ama benim oringlerde çok sağlam değil hani . Çareyi tel ömrü bitene kadar çıkartamamakta buldum. Çıkarırsam yeni pamuk ozaman sıkıntı olmuyor. Zaten pamuk tak kes 30 saniyelik iş pamuklması..

İlk zamanlarımda ben de böyle yapıyordum ama ilerleyen saatlerde deck kenarından sızma yaşıyordum. O nedenle pamukları uzun tutup zemindeki yoğuşan likitleri toplamasını sağlıyorum.

Ben o-ringleri 1.5mm kalınlıkta olanlardan alıp değiştirdim ve daha sağlam oturuyor şimdi. Ben tank bitimi mutlaka bakıyorum durumuna ve ona göre tankı az yada çok dolduruyorum. Giderini bildiğim bir likitle tekrar denerim bu sistemi.

Ben de ne zaman pamuğa baksam veya orasını burasını durtuklesem, likitin decki basmasıyla sonuçlanıyor macera :)

YFTK bu sefer hava vidalarını kafasına göre klonlamamıştır umarım. Eğer öyleyse alırım üç beş tane. :D

Geri