• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

o karaborsa bu günlerde :)
birazdan görüp beğenir kaçar :)

takipteyim :ROFLMAO::ROFLMAO:
şaka bi yana içimden hiç birşey gelmiyo. keyf bırakmadı bu meret.

2. elin güzelliği.
Asla yağ/metal kokusu olmuyor.
Geri kalan herşey risk... :)
Fev Üstadı @comandante komutanıma da danışalım. :)
majörden beri fev kalmadı nerdeyse bende. bi 23 bi 17 kaldı. onlarada elim gitmiyo. 3 moddada majör takılı :D
beyaz sirke ve süt tercih ediyorum temizlemede. hem kokuyu hemde bakterileri öldürüyor. bol su ilede durulayınca genelde ne koku ne pislik kalıyor :)

takipteyim :ROFLMAO::ROFLMAO:
şaka bi yana içimden hiç birşey gelmiyo. keyf bırakmadı bu meret.

majörden beri fev kalmadı nerdeyse bende. bi 23 bi 17 kaldı. onlarada elim gitmiyo. 3 moddada majör takılı :D
beyaz sirke ve süt tercih ediyorum temizlemede. hem kokuyu hemde bakterileri öldürüyor. bol su ilede durulayınca genelde ne koku ne pislik kalıyor :)
O keyifsizlik yapıştı üzerimize abi.
Ben de ne zaman Fev i satip kurtulacak olsam @murcix Üstad aklımı çekiyor :)
Wallahi kırmızı dropu kullanamaz oldum. 4 modun 2 tanesi boşta duruyor. Üşengeçlikten atömizer takmıyorum...

O keyifsizlik yapıştı üzerimize abi.
Ben de ne zaman Fev i satip kurtulacak olsam @murcix Üstad aklımı çekiyor :)
Wallahi kırmızı dropu kullanamaz oldum. 4 modun 2 tanesi boşta duruyor. Üşengeçlikten atömizer takmıyorum...
:LOL: kendime misyon edindim galiba üstat, ama söz bir dahakine susup oturacağım ????

Sonradan Fev'ciyim ben ???? sanırım yerini alabilecek bir ato denk getirene kadar benim rotasyonda günlük en az bir tank var kullanacağım. Elimdekilerden her manada farklı bir karakteri var ve benzeri de yok.

Ve ayrıca herkesin aklı virüste hala ve gelecek süreçte. Neler olacak neler göreceğiz kimbilir? Dutluk oldu buralar maalesef.

@ByMERZİFONLU Sizin bu foto tam kıyaslama tablosu gibi. Keşke site fotoğraf kalitesini düşürmese.

08a60372304.jpeg

Şöyle atayım bitane kalitelisinden, ama resimde çok kaliteli değil benim Hesap makineside ancak bu kadar çekiyor..

Yaklaşık 26 dolara harika bir Fev 4,5S toplamak mümkün olacak.

Hava pini sipariş verecek arkadaşlara 3 lü paketin yanına bir tane daha 0.8 mm sipariş vermelerini öneririm.
2*0,8 mm şeklinde kullanmak, sıkılık sorun olmazsa çok keyifli.

Vidalar da geldiğine göre almamak için bir sebep kalmadı. Sipariş geçiyorum ama muhtemelen buradaki bir çok arkadaşa benden erken ulaşacaktır.

Orjinale yd diğer klonlara uyuyormu acaba :unsure:oradada soran olmuş, gelen cevaplara göre bende sipariş vereyim çiftli. Tekli 1.4 havadar 1.2 biraz sıkı geliyor bana. Her ne kadar alışmış olsamda o sıkılığa ikili 0,9 memnun eder sanırım beni

Geri