Pleasewait
Council
Benim hiç Fev Atomizerim olmadı abiii.
bana fev diye ne verdin sen. çok meraklandım bak şimdi ???? ???? ????Benim hiç Fev Atomizerim olmadı abiii.
Sana Fev diye Sev verdim ben abicim.bana fev diye ne verdin sen. çok meraklandım bak şimdi ???? ???? ????
Cok güzelmiş guzel gunlerde kullanin ????
Teşekkür ediyorum. ????Cok güzelmiş guzel gunlerde kullanin ????
Edit:driptip kullanim acisindan nasil acaba?
Bende de mevcut aynisindan ancak bir türlü dediginiz gibi orjinalden iyi gelmediTeşekkür ediyorum. ????
Bi sıkıntısı yok ama yine de orjinal uzun ss sanki daha iyi performans sunuyor gibi. Ya da benim hiç vazgeçemeyeceğim iki drip tip'ten biri olduğu için yukarıdakine hafif haksızlık ediyorum. ????
Baskan niye oyle yaptin bea insan onlardan bir tanesini bulundurur kenarda yine vermezFev Candır. Ama aromaya döndüğüm için elimde olan 3 adet fevini vermiştim. Şimdi görünce gene heyecanlanıyorum ????????????
Bu sene tatile Fev i gönderdik. Paramız ancak onu göndermeye yetti
Rus falan yok şuan hocam, keşke olsa en kovidsizlerindenBu sene tatile Fev i gönderdik. Paramız ancak onu göndermeye yetti
Ruslarla falan nasıl vakit geçirdiğini dönüşte anlatır...
Tabi Rus görebilirse...
Teşekkür ederim cevabınız için üstadım.sadece kendi hakim olduğum konu ile ilgili cevap verebilirim.
ikisinide aynı anda kullanıyorum.
genel sarımım 28 ga Temco kanthal ile 2,5 mm kılavuza 7 turdur.
1.30 ohm civarı 11W ile buharlarım.
bana göre Majörün vurumu ve soğukluğu Feve göre daha fazla. likit tüketimide az.
Fevde pamukları besleme kanalına tam değdirirseniz likit tüketiminiz bir nebze azalır.
ben pamuğu az uzun tutup kutup başı üstüne çift kat katlıyorum
bilginize
Paketin içinden çıkan bozuk paraya benzer parçayı (veya yerine 25 kuruş) likit doldurduğunuz haznenin altına sokup çevirirseniz sökebilirsiniz. Montaj esnasında oringleri ıslatmayı unutmayın (nbase vb. ile). Base kısmı için cevap yazılmış ama ne olur ne olmaz belki elinizde kalır diye pek önermem sökmenizi.• Atomizeri detaylı temizlemek istiyorum. Base yekpare midir yoksa Troy rda gibi mesela parçalara ayrılıyor mudur ?
Cevap verilmiş, ben de aynı şekilde çift kat pamuklamayı öneririm ilk mesajdaki gibi.likit tüketimi
üstat sizden öğrendik herşeyi. elimden geldiğince yardımcı oldumPaketin içinden çıkan bozuk paraya benzer parçayı (veya yerine 25 kuruş) likit doldurduğunuz haznenin altına sokup çevirirseniz sökebilirsiniz. Montaj esnasında oringleri ıslatmayı unutmayın (nbase vb. ile).
Cevap verilmiş, ben de aynı şekilde çift kat pamuklamayı öneririm ilk mesajdaki gibi.