• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

@murcix Rica ederim. Mesh listesi yaparlarken, bu videoyu da eklemişler. Beklemiyordum böyle bir şey, şaşırdım! ???? Deneyeceğimi sanmıyorum ben de????

Bugün aldığım fev 23 ün pini kırık olarak geldi. Her hangi bir sorun teşkil etmiyor ama yinede olsun isterim. Oraya uyum sağlayacak bir alternatif var mı acaba :)

Hocalarım merhaba bu fev 4.5s+ ta deckte likit besleme çözümünü nasıl çözücez? Dlc fitilleri üstten sıfır şekilde taktığımda likit 10-15 dakikada olduğu gibi decke iniyor. Bende pamuğa değmesi için dlcleri hafif içeri batırıyorum ama o zamanda temizlik yaparken sürekli yerleri oynuyor. Sürekli düzeltmekte zor geliyor. Bu dlc fitillerinin içine kutudan çıkan ipi geçirsem sorunum çözülür mü?

Hocalarım merhaba bu fev 4.5s+ ta deckte likit besleme çözümünü nasıl çözücez? Dlc fitilleri üstten sıfır şekilde taktığımda likit 10-15 dakikada olduğu gibi decke iniyor. Bende pamuğa değmesi için dlcleri hafif içeri batırıyorum ama o zamanda temizlik yaparken sürekli yerleri oynuyor. Sürekli düzeltmekte zor geliyor. Bu dlc fitillerinin içine kutudan çıkan ipi geçirsem sorunum çözülür mü?
O slika hocam pamuk yerinede kullanılıyor fitillerdeki çentiklerin yönü nasıl sizde ?

Geri