Elinde kullanmadığın atolar var ise pinlerini Flash da deneyebilirsin.Bugün aldığım fev 23 ün pini kırık olarak geldi. Her hangi bir sorun teşkil etmiyor ama yinede olsun isterim. Oraya uyum sağlayacak bir alternatif var mı acaba
Abi 510 pin degil bu yan taraftaki çentik gibi olan pimElinde kullanmadığın atolar var ise pinlerini Flash da deneyebilirsin.
Büyük iğneler var, çuvaldız. Biraz zorlanırsın ama onu çak oraya sonra kes.Abi 510 pin degil bu yan taraftaki çentik gibi olan pim
Deniyeyim hocam teşekkürlerBüyük iğneler var, çuvaldız. Biraz zorlanırsın ama onu çak oraya sonra kes.
O slika hocam pamuk yerinede kullanılıyor fitillerdeki çentiklerin yönü nasıl sizde ?Hocalarım merhaba bu fev 4.5s+ ta deckte likit besleme çözümünü nasıl çözücez? Dlc fitilleri üstten sıfır şekilde taktığımda likit 10-15 dakikada olduğu gibi decke iniyor. Bende pamuğa değmesi için dlcleri hafif içeri batırıyorum ama o zamanda temizlik yaparken sürekli yerleri oynuyor. Sürekli düzeltmekte zor geliyor. Bu dlc fitillerinin içine kutudan çıkan ipi geçirsem sorunum çözülür mü?
Hava vidasına parelel, pamuğa dik. Üstten toplu iğnenin başı kadar bastırmasam kısa sürede deck likitle doluyor. Dlclerin içinden slikayı geçirsem olmaz mı?O slika hocam pamuk yerinede kullanılıyor fitillerdeki çentiklerin yönü nasıl sizde ?
Beslemede sorun yaşarsınızHava vidasına parelel, pamuğa dik. Üstten toplu iğnenin başı kadar bastırmasam kısa sürede deck likitle doluyor. Dlclerin içinden slikayı geçirsem olmaz mı?
Hocam benimde böyle. Hava vidasına yatık ve pamuk coil vidasının üstüne doğru uzunBeslemede sorun yaşarsınız
Pamuklamanizin fotoğrafı var mı?
Ben bu videodaki gibi pamukluyorum
Hava vidasına parelel, pamuğa dik. Üstten toplu iğnenin başı kadar bastırmasam kısa sürede deck likitle doluyor. Dlclerin içinden slikayı geçirsem olmaz mı?
Hocam dlclerin içinden üstten ters u şeklinde 27ga ka1 tel geçirsem besleme azalır mı?Pamuğu vidanın üstüne iki katlı yapın, fitilleri çektiği pamuğa paralel olsun , hava vidasına dik .
Onu da deneyin, önerilen çift kat pamuklamanın ilk sayfada fotoları da mevcut.Hocam dlclerin içinden üstten ters u şeklinde 27ga ka1 tel geçirsem besleme azalır mı?
İki yöntemi de deneyeceğimOnu da deneyin, önerilen çift kat pamuklamanın ilk sayfada fotoları da mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 49963
Forumda kısa bir not da eklemişler,
4.5s+ = 52mm = 4.5ml
4.5+ = 61mm = 7ml
4.5LS = 67mm = 9ml
4.5L = 76mm = 10.5ml
Kulübe almak ne ki, 5 fev ile kulübün anahtarını alırsınız ????????Bir 17
İki 4.5
İki 4.5s+ ile beni de alın kulübe. Soğuk iyidir ????