GaziHazar
Admin
aslında arıyordum; bir arkadaşım sağolsun ulton klon bulmuş sıfır bana paslıyorSen zaten sek nbase içmiyormuydun üstad? Şahsen ben Sek nbase içecek olsam tek tercihim flash olurdu
aslında arıyordum; bir arkadaşım sağolsun ulton klon bulmuş sıfır bana paslıyorSen zaten sek nbase içmiyormuydun üstad? Şahsen ben Sek nbase içecek olsam tek tercihim flash olurdu
???? kardeş hadi iyisin seninde takım oyuncuları çoğalıyor hayırlı olsun güzel günlerde pöfürdetaslında arıyordum; bir arkadaşım sağolsun ulton klon bulmuş sıfır bana paslıyor
Kismet ???? elimi korkak alistirmiycam sifir buldum mu yapiscam bundan boyle ???????????????? kardeş hadi iyisin seninde takım oyuncuları çoğalıyor hayırlı olsun güzel günlerde pöfürdet
???? bi ara da koleksiyonunu çekip atta gözümüz gönlümüz açılsınKismet ???? elimi korkak alistirmiycam sifir buldum mu yapiscam bundan boyle ????????????
Koleksiyon diyemeyiz ki ustad. Ama yarin bir resim atarim…???? bi ara da koleksiyonunu çekip atta gözümüz gönlümüz açılsın
1 flash ın nesi var 2 flash ın sesi var.@aliemirkose ustad resmi unutmadım flash gelsin de öyle atayım dedim en azından başlığa uyar ????????????
???? ben burdayım bekliyorum acele etme@aliemirkose ustad resmi unutmadım flash gelsin de öyle atayım dedim en azından başlığa uyar ????????????
???? abi bana da fev aldıran sensin kendin de koleksiyona doğru gidiyorsun fev rda yı ne ara aldın haberim yoktu yoksa saman altından su mu yürütüyorsun @BigEagle1 flash ın nesi var 2 flash ın sesi var.
Kafama göre sıfır bir tane regule bf mod bulsam fev bf 1 rda da dolapta bekliyor 3 silahşör olacaklar.
Fev bf 1 rda seninle tanışmadan önce de dolapta duruyordu Ali yanında kardeş vega rda da var sıfır sayılır mechanic squonk mod ile 2-3 ml ancak içebildim. sıfır regule squonk mod bulmadan tekrar bf işine bulaşmayacam dolapta dursunlar . 2. el sıkıntı...???? abi bana da fev aldıran sensin kendin de koleksiyona doğru gidiyorsun fev rda yı ne ara aldın haberim yoktu yoksa saman altından su mu yürütüyorsun @BigEagle
???? vega nı biliyorum abi siyah renkliFev bf 1 rda seninle tanışmadan önce de dolapta duruyordu Ali yanında kardeş vega rda da var sıfır sayılır mechanic squonk mod ile 2-3 ml ancak içebildim. sıfır regule squonk mod bulmadan tekrar bf işine bulaşmayacam dolapta dursunlar . 2. el sıkıntı...
s var dediğiniz kısımda cahilim üstad
+ modeller hep s+ olarak satılıyor gördüğüm kadarıyla, + olmayan eski seri normal düz hali ile satılıyordu, kısaltma kitini(s yani) sonradan alıyorduk.s var dediğiniz kısımda cahilim üstad
[emoji23] bi ara da koleksiyonunu çekip atta gözümüz gönlümüz açılsın
???? iskambil kağıtları da varAcizane boyle bir kosem var ustad. Fev de geldi [emoji847][emoji847][emoji847]
[emoji23] iskambil kağıtları da var
Zamanında Briç bile oynadım ama şu Bezik nedir nasıl oynanır hiç anlayamadım.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Alt rafta Trt nin ilk cikan Kurtulus ve Cumhuriyet filmlerinin vcd leri bile var. Biraz daginik orasi. Bezik takimi, domino taslari, bos likit siseleri, perde kapatacigi gibi bes benzemez urunler mevcut…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zamanında Briç bile oynadım ama şu Bezik nedir nasıl oynanır hiç anlayamadım.