• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Flash-E-Vapor (FEV) Kullanıcıları Kulübü

Tesekkur ederim ustad. Zahmet etmissiniz.

Bu sekilde bir pamukla yapmistim bir kac gun once keyifliydi ama siki oldu icim biraz. Sonra yine yaptim daha kalin olmus coil disindaki uclar daha bir siki oldu. Dryhit yemedim ama cok kuru bir buhar oldu. Eski sarima geri dondum. Bu sefer pamugu hic tiftiklemedim ve az likit surdum ilk islakligi saglamasi icin. Keyifli oldu. Gerci bu sefer de turu 1 eksiltmisim coilin. Kucucuk bir degisiklik; 0,10 luk ohm eksigi, icim karakterini bastan asagi degistiriyor.
???? sabır gardaş olacak

Mesela simdi yine sardim27 ga kanthal 2,5 mm 7 tur 0,94 ohm 14,6 watt top gibi pamuk, pamuk ustundeki fitil izi belirgin. İlk sardigimda begendigim tadi yakaladim. Umarim bozmam [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Dirayatle dayaniyoum @aliemirkose [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

0,9 hava pini tam benim istediğim sıkılıkta çıktı... ah forum ah ???? ???? ???? ama sarım şeklimi biraz değiştirmem lazım boğazımı arada kullanabilmeliyim

Fev kullanicilarina hava pinleri ile ilgili bir sorum var. Cok dar icim sevmiyorum, yari mtl diyebiliriz, Taifun GTR kullanirken iki delik acik sekilde kullaniyorum genelde. Fev orjinalinde 1.2mm ve diger delik kapali halde geliyormus, yaninda da bir adet 1..4 mm, iki adet de 2.1 mm hava pini gonderiyorlar. Ayrica mtl hava pinlerinden satin almadim ama bu kombinasyonlardan hangisi GTR iki delik acik haline denk gelir acaba? Acaba alsa miydim diye kuskuya dustum,

Bugun de bir sitede yerli yapim pinleri gordum, 0.8, 0.9 ve 1 mm pinler var. Bunlardan alip kullananlar oldu mu aranizda? Performansi nasildir, islik sesi vb. sorunlar var midir?

Fev kullanicilarina hava pinleri ile ilgili bir sorum var. Cok dar icim sevmiyorum, yari mtl diyebiliriz, Taifun GTR kullanirken iki delik acik sekilde kullaniyorum genelde. Fev orjinalinde 1.2mm ve diger delik kapali halde geliyormus, yaninda da bir adet 1..4 mm, iki adet de 2.1 mm hava pini gonderiyorlar. Ayrica mtl hava pinlerinden satin almadim ama bu kombinasyonlardan hangisi GTR iki delik acik haline denk gelir acaba? Acaba alsa miydim diye kuskuya dustum,

Bugun de bir sitede yerli yapim pinleri gordum, 0.8, 0.9 ve 1 mm pinler var. Bunlardan alip kullananlar oldu mu aranizda? Performansi nasildir, islik sesi vb. sorunlar var midir?
Hocam bende çok sıkı seven biri değilim. 1,4mm ile çok rahat kullandım. 1.2 bile sıkı geldi. 2.1 çok havadar geldi. Tek taraflı 1.4 yada iki taraflı 0.9mm kullanabilirsiniz. Çift taraflı olursa aroma bi tık daha artar ama bunun için para vermeye değer mi buna bütçeniz karar verir???? en iyisi bunu @murcix bilir

Tek taraf 1.4 mm bence sizin içiminize uygun gelebilir. En azından elinize geçince deneyip görmüş olursunuz.

Yerli pin set kullanmadım ama eğer ki orijinal paket içeriği isteğinizi karşılamıyor ise pin set alıp denersiniz. İlla ki bir şekilde uygun içimi bulursunuz.

Benim için tam bir nikotin düşürme atomizeri oldu.
Yıllardır süren 12mg direncini Flash sayesinde 9mg çektim.
1 ay boyunca ağirlikli olarak Flash ile 9mg takılınca kalan atolarda da alıştım sonunda.
Şimdi 12mg içince öksuruyorum.

Hedef 3 sene sonra o zamanın Flaş 23mm 6,15S+Pro modeliyle 6mg a düşmek.

Benim için tam bir Nik* düşürme atomizeri oldu.
Yıllardır süren 12mg direncini Flash sayesinde 9mg çektim.
1 ay boyunca ağirlikli olarak Flash ile 9mg takılınca kalan atolarda da alıştım sonunda.
Şimdi 12mg içince öksuruyorum.

Hedef 3 sene sonra o zamanın Flaş 23mm 6,15S+Pro modeliyle 6mg a düşmek.
hava pinleriniz nasıl üstad? kaçlık kullanıyorsunuz? körü kullanıyor musunuz?

Geri