• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara FeV 4.5S+ vs Spica Pro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
İyi Günler Forum Ahalisi,
1 aydır YFTK klonu FeV arkadaşla keyifle buharlıyorum. Tütün aromaları kullanıyorum ve önceliğim soğuk buhar - boğaz vurumu. Dolayısıyla FeV tatmin ediyor.

Fakat flashın bir takım problemleri var, ağırlık gereksiz fazla, tel takarken bacak uzunluğunda bazen sorun yaşıyorum, bazen likit birikmesi de oluyor. Ama ana sorun ağırlık.

Spica Pro ise tütün aromalarındaki performansı ve boğaz vurumu için bayağı tutulmuş bir atomizer. Şekli şemali de çok yakışıklı duruyor. Kronik sıkışma sorunu vs. olduğunu okudum ama problem değil gibi geliyor.

İki atomizeri de kullanmış dostlarım hangisini neden tavsiye ettiğini söyleyebilir mi?

Oyla 0
Yan mahallede bir satıcıda Nicolas coil gördüm sanki hocam belki işinize yarar diyerek bilgi olarak eklemiş olayım
Hem innokin hem vapefly coilli sistem de çok iyi iş yapmalarına rağmen niçin bizde rağbet görmez ve edinilemez anlamak güç
hocam teşekkür ederim ben bi bakiyim
banlıyım ama ilanları google ile görüyorum belki tanıdıktır
nicolas 2 çıktı aslında coilleri de uyumlu ama bulunmuyor
zentih/nicolas gelmiyor (podlar yüzünden sanırım) ben çok istedim bi innokin ato alayım 3-5paket coil alayım ama piyasada yok...

2019 ocaktan beri kullanirim spica proyu

Spica yorumu yapmak icin "Last Spican" @Epek i bekledim ????
ki kendisi benim nefret ettigim atolari kullanmaktadir :LOL:

@Arcturus he ne kadar su an spica'dan uzaklasmis olsan da son bir hevesin var sa onu da ben kirayim istedim ????

benim penceremden Spica soyledir;

muhendislik ve tasarim olarak harika bir atodur. israrla kullanmak icin en cok cabaladigim ato spica'dir.

tutun atosu oldugu soylenir ama ben katilmam. zira aylarca uzerinde durup tutunlu aroma/likitlerin onlarcasini denedim. ve inan 1 tanesinde bile istedigim sonucu alamadim. aksine tek sevdigim likit kuruyemis karisimliydi, sise bitene kadar keyifle kullanmistim.

her haliyle siki bir atodur. bazi kullanicilar daha havadar yapabilmek icin pinlerin birini keserek kullanir.

buhari sicaktir, vurum hissiyatini sikiligindan alir ve tok bir vurum hissedilmez. bacasi en tepedeyken yada yokken bile.

deck miniciktir, basima gelmese de cogu kullanici vidalardan sikayet eder, pamuklama duzgun yapilmazsa sizma/akma yapar, en iyi ihtimal fokurtu ile yirtarsin. likit doldurmak icin bile prosedur vardir. ayrica topcap ile basi derde giren, acmaya calisirken ellerini kesen onlarca kullanici vardir. tanki cikartabilenler ayakta alkislanir.

tum bunlara ragmen dunya capinda bir atodur. her ulkeden sevenleri vardir.

Fev ise ferahliktir, ozgurluktur. guvenilir kaledir.
her firma tarafindan klonlari yapilan, binlerce satilan, bir cok firmaya sistem referansi olan, onlarca atonun esinlenerek yapilmasina vesile olan nadidedir.

mecburen yerine????

asla. eldeki bulgur kiymetlidir.

bu isi hobiye dokme cevherini goruyoruz sende ama tek ato ile al/sat hobi degil kumar olur.
en azindan birikim yapip edinecegin 2. ato ile bu ise baslamalisin.

İmkanın yoksada kıpraşma otur mabadının üstünde ????
burasi cokomelli

#antizayfunpowerready ????
burasi hele cok daha cokomelli :LOL:

bu isi hobiye dokme cevherini goruyoruz sende ama tek ato ile al/sat hobi degil kumar olur.
en azindan birikim yapip edinecegin 2. ato ile bu ise baslamalisin.
Bunu yapabilecek imkanım var aslında, ama kendimi tanıyorum ben varı yoğu verir stabwood mod koleksiyonu yaparım. 2. atoyu aldığım an başlar hastalık. O yüzden mecburen kumara girişiyorum????

FeV yaklaşık on seneden beri piyasada. Son iki yılda epey popüler oldu. Pipeline’nın üzerinden adını sağlam duyurmasının yanında, TPD’nin nikotin sınırlaması ve piyasadaki mtl atomizerlerin tasarım olarak Çin’in yörüngesine girmesi etkili oldu denebilir. İlki, yani TPD etkisi basit ve net: düşük mg’lerde de iş yapıyor FeV. İkincisinde ise olay kule gibi mtl atomizerlerin yerini kısa profil atomizerler aldı denebilir. Endüstri bir dönem birbirini tekrar eden atomizer kaynıyordu.

Bir de ek olarak kendi gözlemimi aktarayım. FeV’i FeV yapan adında yazıyor zaten, Flash. Hit demek bu. @murcix ‘in dediği gibi güvenilir kale diye geçiyor bir de. Sıcak-soğuk buhar ve klasik mtl hava akışı (ki ek olarak satılıyor ve sonradan eklenen parça) vurgusu çok sık rastlanan bir şey değil. MDTL’in de sanıldığından çok daha fazla yaygın olması da ayrı bir konuyu hakediyor.

MDTL’in de sanıldığından çok daha fazla yaygın olması da ayrı bir konuyu hakediyor.

basladigim donemler sikilik her seydi. ozellikle TR piyasasinda.
ben oldum olasi 1.2mm sevdim. o donem 0.8mm sevdalilari cok fazlaydi. cok denedim ama keyif vermedi. ki sigaranin da o kadar siki olmadigi asikar. mtl bu kadar siki, dl bu kadar havadarken arasi olmasi lazimdi illa ki. hatta bir aralar bazi atolar buna yonelik cikti ama gecis donemi oldugu icin yadirgandi sanki. simdi gelinen nokta safkan mtl tarafina oldukca uzak. kendim de dahil ????

Endüstri bir dönem birbirini tekrar eden atomizer kaynıyordu.

he ya, yoksa pin gelistirip yeni model diye piyasaya surulen atomsu seylere kalacaktik ????

Hocam v2’de sorunlar çözülmüş ama v1’de parçaların birbiri ile çalışması ve uyumu konusunda beni verem etmişti :confused:
Üstad şuan elimde @comandante üstadımın clon perseus v1 var. Ben bu zamana kadar tütünlü likit içmiyormuşum didim.
Vurum, aroma serinlik bence muazzam bulursanız alın begenmezseniz bana paslayın.
Kendi ayağıma sıkıyorum şuan ama olsun ????????????image.jpgimage.jpg

Son düzenleme:
Spica yorumu yapmak icin "Last Spican" @
Epek
Epek i bekledim ????
ki kendisi benim nefret ettigim atolari kullanmaktadir :LOL:
Yok spicafanlari kayfunfanlarinin onundedir. Spica ozellille TR de daha genis bir kitleye hitap ediyor bence. O yuzden kendime KayfunMAN denmesini tercih eder, sizin kullandiginiz atolardan kendimi tenzih eder, cinnah kullanmamayi tercih ederim.

muhendislik ve tasarim olarak harika bir atodur. israrla kullanmak icin en cok cabaladigim ato spica'dir.

Sende birden Spica icin @GaziHazar in fevzedeligini gordum :D

tutun atosu oldugu soylenir ama ben katilmam. zira aylarca uzerinde durup tutunlu aroma/likitlerin onlarcasini denedim. ve inan 1 tanesinde bile istedigim sonucu alamadim. aksine tek sevdigim likit kuruyemis karisimliydi, sise bitene kadar keyifle kullanmistim.

her haliyle siki bir atodur. bazi kullanicilar daha havadar yapabilmek icin pinlerin birini keserek kullanir.

buhari sicaktir, vurum hissiyatini sikiligindan alir ve tok bir vurum hissedilmez. bacasi en tepedeyken yada yokken bile.

deck miniciktir, basima gelmese de cogu kullanici vidalardan sikayet eder, pamuklama duzgun yapilmazsa sizma/akma yapar, en iyi ihtimal fokurtu ile yirtarsin. likit doldurmak icin bile prosedur vardir. ayrica topcap ile basi derde giren, acmaya calisirken ellerini kesen onlarca kullanici vardir. tanki cikartabilenler ayakta alkislanir.

Bunlari neden hic yasamadim acaba. En cok parcaya sahip olup, isim acil oldugunda hizlca cikacak olurdam, ilk elime aldigim en pratik atodur. Elimede hic bisi olmadi, duzgun likitlersem, çat çat 2 hamle bitti :D

Yoksa siz halen #gazihazalıktankurtaramadiklarimizdanmisiniz :)

burasi hele cok daha cokomelli

Ooo bende daha çokommelisi var , napcan :)

Geri