• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara FeV 4.5S+ vs Spica Pro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
İyi Günler Forum Ahalisi,
1 aydır YFTK klonu FeV arkadaşla keyifle buharlıyorum. Tütün aromaları kullanıyorum ve önceliğim soğuk buhar - boğaz vurumu. Dolayısıyla FeV tatmin ediyor.

Fakat flashın bir takım problemleri var, ağırlık gereksiz fazla, tel takarken bacak uzunluğunda bazen sorun yaşıyorum, bazen likit birikmesi de oluyor. Ama ana sorun ağırlık.

Spica Pro ise tütün aromalarındaki performansı ve boğaz vurumu için bayağı tutulmuş bir atomizer. Şekli şemali de çok yakışıklı duruyor. Kronik sıkışma sorunu vs. olduğunu okudum ama problem değil gibi geliyor.

İki atomizeri de kullanmış dostlarım hangisini neden tavsiye ettiğini söyleyebilir mi?

Oyla 0
Hem innokin hem vapefly coilli sistem de çok iyi iş yapmalarına rağmen niçin bizde rağbet görmez ve edinilemez anlamak güç
O ama her ekipman için geçerli. Mod, ato, pamuk... İyisini güzelini getirmiyorlar.
Sallıyorum misal Mixx olsun tamam ama önce mesela Brunhilde SBS olmalı her yer, Aspire'den önce Innokin olmalı, fiber n'cotton bulunmalı vs. vs.

Spica Prodan başladık eleye eleye atomizer arayışımı şekillendirdik. Şu an era pro odaklıyım, kötü yorumu olan varsa dinlemek isterim.

2019 ocaktan beri kullanirim spica proyu. Neredeyse sıfır sorun yasadim ( halen camini çikaramadim o ayri :) ) sonra 2. Yi aldim. Vurum fazla gelince 1 ini elden cikardim, jeton sonradan dustu 15 ve 12 lik likitlerin agir geldigini farkettim ve sattigima pisman oldum. Icim kalitesi ve buhari beni yeteri kadar memnun eder. Fev denemedigim icin kiyaslama yapmak dogru olmaz ama Fev in buharinin daha soguk olacagi kacinilmaz bir gercekdie diye dusunuyorum :)

Ben kayfun X den dolayi girecektim konuya, sonra vazcaydim, kayfun kirmizi cizgimizdir yazacaktim, ama bos ver hic cevap dahi verme, sonra konu mundar olur bizim antikayfunculardan dolayi :D

Era pro da fevin basitliğini bulamazsın. İçim ve vurum olarakta bi tık fev önde sanki. O yüzden elindekine sahip çık diyorum @Arcturus ????
Fev satıp başka ato alma hayalini unut. Pişman olursun.
Yanına al dene beğenmezsen sat.
İmkanın yoksada kıpraşma otur mabadının üstünde ????
Bulunduğun yer yazmıyor. Şehir kulüplerini takip et. Yakınlarında buluşma filan düzenlenirse katıl ????
Beylikdüzünde yakında (ekim gibi) belki bi buluşma olabilir ????

#antizayfunpowerready ????

Era pro da fevin basitliğini bulamazsın. İçim ve vurum olarakta bi tık fev önde sanki. O yüzden elindekine sahip çık diyorum @Arcturus ????
Fev satıp başka ato alma hayalini unut. Pişman olursun.
Yanına al dene beğenmezsen sat.
İmkanın yoksada kıpraşma otur mabadının üstünde ????
Bulunduğun yer yazmıyor. Şehir kulüplerini takip et. Yakınlarında buluşma filan düzenlenirse katıl ????
Beylikdüzünde yakında (ekim gibi) belki bi buluşma olabilir ????

#antizayfunpowerready ????
Yok hocam kıpraşmadan duramıyorum, era pro aroması fevden bir tık önde vurumu bir tık geride diye hatırlıyorum. Alıp içmeden ölürsem gözüm arkada kalır ????

Geri