• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara FeV 4.5S+ vs Spica Pro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
İyi Günler Forum Ahalisi,
1 aydır YFTK klonu FeV arkadaşla keyifle buharlıyorum. Tütün aromaları kullanıyorum ve önceliğim soğuk buhar - boğaz vurumu. Dolayısıyla FeV tatmin ediyor.

Fakat flashın bir takım problemleri var, ağırlık gereksiz fazla, tel takarken bacak uzunluğunda bazen sorun yaşıyorum, bazen likit birikmesi de oluyor. Ama ana sorun ağırlık.

Spica Pro ise tütün aromalarındaki performansı ve boğaz vurumu için bayağı tutulmuş bir atomizer. Şekli şemali de çok yakışıklı duruyor. Kronik sıkışma sorunu vs. olduğunu okudum ama problem değil gibi geliyor.

İki atomizeri de kullanmış dostlarım hangisini neden tavsiye ettiğini söyleyebilir mi?

Oyla 0
neden tek mesajda iki kez yüklendin ki ????

Sende birden Spica icin @
GaziHazar
GaziHazar in fevzedeligini gordum :D

benim spica pro maceram sessiz sedasız bol dertli geçti ve bitti fevden beter olunca foruma yansıtmadım :devilish:

Yoksa siz halen #gazihazalıktankurtaramadiklarimizdanmisiniz :)
:devilish: ????????

Sende birden Spica icin @
GaziHazar
GaziHazar in fevzedeligini gordum :D

bak ceke ceke nereye gedirdin ama izah edeyim. kendisini populer oldugu donemde "la bu millet ayilip bayiliyorsa vardir bir huneri" mottosuyla israrla kullanmak istedim. beceremedigimden degil zayfuncu :cool: ayrica bahsettigim sorunlarin cogunu ben de yasamadim ama yasayanlar el ele tutussa olusan uzuklukta guinnesse girer :LOL:

disari cikartmaya kiyamadigi icin spicayla dolanan birine bunu demem, zayfuncu derim :cool:
orijinal KayfunMAN burada ???? @Kanthal

Yoksa siz halen #gazihazalıktankurtaramadiklarimizdanmisiniz
burayi ????cu degerlendirsin :LOL:

Üstad şuan elimde @comandante üstadımın clon perseus v1 var. Ben bu zamana kadar tütünlü likit içmiyormuşum didim.
Vurum, aroma serinlik bence muazzam bulursanız alın begenmezseniz bana paslayın.
Kendi ayağıma sıkıyorum şuan ama olsun ????????????Ekli dosyayı görüntüle 60980Ekli dosyayı görüntüle 60981
Hocam Türkiye’ye giren ilk v1’in ikinci sahibiydim :LOL: Ben kısa boyunu çok sevmiştim ama tabii o da tilemahos algısından çıkan bir içim veriyordu. Dediğim gibi, şurayı açarken bura döner, besleme kapatayım derken oring sıkıştırır vs vs anlaşamadım ben, ama v2’de hep sorun gördüğüm yerler değişmiş

Hocam Türkiye’ye giren ilk v1’in ikinci sahibiydim :LOL: Ben kısa boyunu çok sevmiştim ama tabii o da tilemahos algısından çıkan bir içim veriyordu. Dediğim gibi, şurayı açarken bura döner, besleme kapatayım derken oring sıkıştırır vs vs anlaşamadım ben, ama v2’de hep sorun gördüğüm yerler değişmiş

deck ve tank kismini ayri ayri birlestirken iyice sikistirinca bir daha asla problem olmuyor. hareketli bolgelerdeki oringler de likitlenirse tamamdir.
muhtemelen onemsemediginiz bir doneme denk geldi sizin adiniza ????‍♂️

Üstad ben orjinalini kullanmadım denemem için Comandante clon gönderdi oring sıkışması parçaların birbirine geçmesinde bir problem gözlemlemedim. Ama dediğinizi daha önemce bir yerde okuduğumu anımsıyorum.

Hocam bende dayanamayıp yazdım dün ???????? şuan denemedeyim dedi ????
İyi sana cvp yazmış ahhh ah biz neler yazdık ta oralı olmadı kimi zaman (şs aramizda ????)
basladigim donemler sikilik her seydi. ozellikle TR piyasasinda.
ben oldum olasi 1.2mm sevdim. o donem 0.8mm sevdalilari cok fazlaydi. cok denedim ama keyif vermedi. ki sigaranin da o kadar siki olmadigi asikar. mtl bu kadar siki, dl bu kadar havadarken arasi olmasi lazimdi illa ki. hatta bir aralar bazi atolar buna yonelik cikti ama gecis donemi oldugu icin yadirgandi sanki. simdi gelinen nokta safkan mtl tarafina oldukca uzak. kendim de dahil ????

he ya, yoksa pin gelistirip yeni model diye piyasaya surulen atomsu seylere kalacaktik ????
Seni gidi seni
İnce calismissin yine ????

benim spica pro maceram sessiz sedasız bol dertli geçti ve bitti fevden beter olunca foruma yansıtmadım :devilish:

Ahanda olaya gelll , oy oy oyyy :) bir spikazede daha, alkışlıyorummmm bravooo :D

yasayanlar el ele tutussa olusan uzuklukta guinnesse girer :LOL:

Valla sadece şaşıyorum, başkada bişi diyemicem, cok kolay tellenen pamuklanan ve hic özen istemeyen bir ato. Zamaninda 0.80 mm klavuzda yaptigimiz challenge da o kadar az pamukda dahi sorun yaşamadim :)

disari cikartmaya kiyamadigi icin spicayla dolanan birine bunu demem, zayfuncu derim :cool:
orijinal KayfunMAN burada ???? @
Kanthal
Kanthal
Yav o gun onlar vardi napim, simdi gidip kayfun mu saraydim. DLC ve sifir aldigimi cikarmiyorum, kiyamam onlara ben :). digeride temizlildeydi, senin şansina napim, yoksa kayfunlarim disarilarda geziyor, ahanda kaniti ????

20220909_174535.jpg

Buyuk dusunur, aristokrat , takibimdeki KayfunMAN lerin ilk 3 undeki @Kanthal a selam ederim, saygiyla egilirim :)

burayi ????cu degerlendirsin :LOL:

Seslii güldümmmm ahahahha

Kobadan rica edelim de ???? yazınca beni etiketlesin bari ????

Etiket yapacaktim kendini ama simdi her konuyu oldugu gibi burayida mundar etmissiniz diye banlar diye korktum :D

yalnız bu konu mundarın da ötesine geçti ???? içinde kaldı yazık
Her şey antikayfuncular yuzunden, illa sataşacaklar. #kayfunbestever ????

???? Daha iyisi yapılmadı! #svoemesto4ever :cool:

Adam noktayi koymus , dahasi yok, ustune konusulmaz bile, anayasanin ilk 4 maddesinin butunu gibi :D

Geri