• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara FeV 4.5S+ vs Spica Pro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
İyi Günler Forum Ahalisi,
1 aydır YFTK klonu FeV arkadaşla keyifle buharlıyorum. Tütün aromaları kullanıyorum ve önceliğim soğuk buhar - boğaz vurumu. Dolayısıyla FeV tatmin ediyor.

Fakat flashın bir takım problemleri var, ağırlık gereksiz fazla, tel takarken bacak uzunluğunda bazen sorun yaşıyorum, bazen likit birikmesi de oluyor. Ama ana sorun ağırlık.

Spica Pro ise tütün aromalarındaki performansı ve boğaz vurumu için bayağı tutulmuş bir atomizer. Şekli şemali de çok yakışıklı duruyor. Kronik sıkışma sorunu vs. olduğunu okudum ama problem değil gibi geliyor.

İki atomizeri de kullanmış dostlarım hangisini neden tavsiye ettiğini söyleyebilir mi?

Oyla 0
@Arcturus elindeki atomizer çok iyi. onu senin istediğin doğrultuda geçecek ato neredeyse yok.
ama aynı seviyede majör, millenium ve era olabilir sadece.
era pro güzel ama meşakkatli. fev kadar kolay değil.
ilk versiyonu daha güzel ama ondada ses sıkıntısı var.
diğer sorduğun bütün atoları gömer FEV

kişisel fikrimdir ;)

şimdi özet geçmeyi deniyim
paran yoksa fantazi yapamazsın bu her alanda böyledir, paran varsa tüm kapılar açıktır
sırf merak için değişiklik için fev klonu satıp başka ato alınmaz zira şuan sattığın malı aynı fiyata geri alabileceğin bir piyasa yok 550tl denilen ato yavaaaşça 700e çıktı
şuan elimdeki modu satsam 500e 3ay sonra geri sat bana desem 700 der adam
siz para biriktirin spica alın (kafayı takınca alırsın)
spica beğenirsen fev sat beğenmezsen spica sat ikisini de ilana koyunca kozmetiği ve fiyatı iyiyse 1gün durmaz piyasası hızlıdır bunların
ama fev satam spica alam saçma bir davranış koydun likiti beğenmedin atoyu geçmiş olsun ateşliye dönersin ki spica fevden üstün değil

@Arcturus elindeki atomizer çok iyi. onu senin istediğin doğrultuda geçecek ato neredeyse yok.
ama aynı seviyede majör, millenium ve era olabilir sadece.
era pro güzel ama meşakkatli. fev kadar kolay değil.
ilk versiyonu daha güzel ama ondada ses sıkıntısı var.
diğer sorduğun bütün atoları gömer FEV

kişisel fikrimdir ;)
Majöre karşı bir önyargım var, sanki dandikmiş gibime geliyor, hiçbir sebebi yok.

Kolay olup olmaması önemli değil, e sigaraya başlayalı 4 ay oldu tüm terimleri araştırarak yaladım yuttum. Uğraşmayı sevdiğim için era pro radarıma girebilir.

spica fev ile yarışamaz net söyliyim
ben orjinal fev'den denem yaptım klondan yaptım spica görmedim çevremde tek tütüncü benim... satın almadım ben sarımcı değilim ama genel hatları ile yaziyim
bir atoyu çok çok beğendiyseniz orjinalini alıp geçin; 2paket sigara içen adam ayda 1.800tl ödüyor tütüne orjinal çok çok abartı ürünler de var ama 1aylık sigara parası da esirgenmez
atomizeri severseniz asla ama asla değişmezsini bence
yıllardır nicolas içiyorum nautilus gt'de de tütünleri içmeye başladım sanki daha başarılı, ama şuan sat birini desen nautilus'u satarım nicolas elim ayağım gibi 1 bozuk 1 pederde 4nicolasım var ama 2paket kaldı coil napıcam belirsiz
neyse toparliyim, sürekli ama sürekli tütün içecekseniz belki spica alınır ama illa sonrasında *** acaba deyip feve döneceksiniz
arada değişecekseniz aroma tipini kesinlikle fev alınır
paranız varsa bir orjinal fev alın birde spica
tütünleri spicada için diğerlerini fevde
soğuk buharsız olmaz derseniz fev tek çözüm, nautilus bir ısınıyor zincir çekince kışın doğalgaz faturası düşecek sanki
Yan mahallede bir satıcıda Nicolas coil gördüm sanki hocam belki işinize yarar diyerek bilgi olarak eklemiş olayım
Hem innokin hem vapefly coilli sistem de çok iyi iş yapmalarına rağmen niçin bizde rağbet görmez ve edinilemez anlamak güç

Geri