Genel Sohbet Evde Bira Yapımı ????

Hocam senden rafine bir rehber bekliyorum, damak tadına ve buharcı titizliğine güveniyorum :)
Hep karmaşık ve yer gerektiren bir hobi olduğu için uzak durduğum fakat yapan arkadaşların mamüllerini içtikçe imrendiğim bir hadise :)
Hocam çok değişkenli ve likit gibi ağız tadı faktörü olan bir mevzu
Bayata pahalandı kitler, bulmasida zorlaştı
Keşke biraz daha erken başlasaydınız
Şuan 1 sise market fiyatına çok yaklasti

Hocam çok değişkenli ve likit gibi ağız tadı faktörü olan bir mevzu
Bayata pahalandı kitler, bulmasida zorlaştı
Keşke biraz daha erken başlasaydınız
Şuan 1 sise market fiyatına çok yaklasti

Bir arkadaşım vardı eşi yüzünden artık üretimi durdurdu kullanmıyorsa onun ekipmanlara çökerim ama daha çok uygulama kısmı tedirgin ediyor, belli bir sıcaklıkta tutmak, şişelemek, temizlik adımları vs :)
yoksa pahalandığına inan şaşırmadım :D

Bir arkadaşım vardı eşi yüzünden artık üretimi durdurdu kullanmıyorsa onun ekipmanlara çökerim ama daha çok uygulama kısmı tedirgin ediyor, belli bir sıcaklıkta tutmak, şişelemek, temizlik adımları vs :)
yoksa pahalandığına inan şaşırmadım :D
Bu aşamalara uygun üretim olursa hiç sıkıntı olmaz gerisi likit demlemek gibi sabır
Alin o kovayı falan biseyi yok siz her türlü yaparsınız
Üzüm suyu ile şarap bile yapabilirsiniz

rahatlıkla yapabilirsin onu
üstelik biraz daha sıcaklıkta iyi olur
oda 23 dereceyse falan hiç sıkıntı olmaz
15 litre a101deki veya başka bir yerden %100 elma sularından alıp üzerine 1-1,5 kgde şeker ekleyerek yapabilirsin

10 litre için 5gram bira mayası öneriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, cider çok severim Eskişehir’e döner dönmez deneyeceğim onu :)

Evde bira sevdalıları. Biramarket firmasının yeni çıkardığı Bohemia Rapsody Pilsner 2.4 kg bira kiti satışa sunuldu. Almak ve yapmak isteyenlere link bırakayım. Dış Bağlantı

Yerli malı geliştiricilerin olması sevindirici. Bakalım 1 adet aldım sapasağlam geldi. Bu arada kutu içinden
1 adet Us05 ale mayası
1 adet maya besini
1 adet Bohemia Rapsody bira kiti çıkıyor.

Evde bira sevdalıları. Biramarket firmasının yeni çıkardığı Bohemia Rapsody Pilsner 2.4 kg bira kiti satışa sunuldu. Almak ve yapmak isteyenlere link bırakayım. Dış Bağlantı

Yerli malı geliştiricilerin olması sevindirici. Bakalım 1 adet aldım sapasağlam geldi. Bu arada kutu içinden
1 adet Us05 ale mayası
1 adet maya besini
cıkar cıkmaz aldım attım kenara
sizin paylaşımdan önce elimdeydi
bunda stokta yapılabiliyor
son kullanması 2021
umarım iyidir
belki kötü olabilir diye 3-5 tane almadım
fiyatı ilerde yükselecekmiş

son kullanması 2021
umarım iyidir
Bende sizin gibi hemen gördüm aldım. Hatta indirimdeyken biraz daha alayım dedim. Sonra ya kötü çıkarsa diyerek vazgeçtim. Bu arada Kediköy' ün 2 farklı ürünü daha satışa çıkmış. Onu da merak ediyorum. Önceki çıkan 2 ürünü hakkında iyi yorumlar duymadım ama bu ikisini merak ediyorum.

son kullanması 2021
umarım iyidir
Geçen sene ÖTV gelecek diye haber vardı ama bi aksiyon olmadı sanırım.avrupada yakın zamanda olacak geniş katilimli fuar varmı bildiğiniz?

1 adet Us05 ale mayası
1 adet maya besini
Şartlar elverince deneyeceğim inşallah :)

Geri