Skazi
Community
Eyvallah hocam. Arkadaş için sormuştum. Butik biradan şikayet ediyordu geçen, alternatif olur belki.23 hocam
21 yada 21,5 yaparım ben az daha gövdeli aromatik olması için
Eyvallah hocam. Arkadaş için sormuştum. Butik biradan şikayet ediyordu geçen, alternatif olur belki.23 hocam
21 yada 21,5 yaparım ben az daha gövdeli aromatik olması için
Piyasa hareketlenmeye başladı hocamEyvallah hocam. Arkadaş için sormuştum. Butik biradan şikayet ediyordu geçen, alternatif olur belki.
Muhtemelen tadı da en az ortalama kitlerle yarışır. Aslında engel yok yerli üretime. Şifa niyetine soğuk pres malt özütü vs gibi isimlerle üretilirse yasalar da ötv de engel de olmaz sanırım. Sonuçta şeker olan herşeyden alkol elde ediliyor. Hem rekabet de artar. Kullanıcı rahatlar. Bu arada bira yapmayalı yılı geçmiş. Aslında şöyle gövdeli bi bira bu mevsimde fena gitmez.Piyasa hareketlenmeye başladı hocam
2-3 aya kalmaz baya yerli üretim artacak
Şuan bu bahsi geçen kitin fiyatı iyi seviyede
Üyeliğin varsa bitikbiradan bi deneMuhtemelen tadı da en az ortalama kitlerle yarışır. Aslında engel yok yerli üretime. Şifa niyetine soğuk pres malt özütü vs gibi isimlerle üretilirse yasalar da ötv de engel de olmaz sanırım. Rekabet de artar. Kullanıcı rahatlar. Bu arada bira yapmayalı yılı geçmiş. Aslında şöyle gövdeli bi bira bu mevsimde fena gitmez.
Üyelik vardı eskiden. Şu an kafam acaip güzel. Şimdi alıp 3 ale kit sonra pişman olmayimÜyeliğin varsa bitikbiradan bi dene
Ayda 2 kıt satışları var
Gövdeli için bitikbira iyi
Yerli üretimler market biralari gibi içimi güzel ve kolay ama gövdeleri düşük
Uzun süredir bisey almadıysan eğer sana satmayadabilirÜyelik vardı eskiden. Şu an kafam acaip güzel. Şimdi alıp 3 ale kit sonra pişman olmayim
Hocam ne kadar zamlanmış kitler. Artık lezzet ve ticariye karşı bi duruş olarak yapılır evde bira. Ticariyle arasında ki fark kapanmış eskiye göre baya.
En son plastik musluk almışım. Ödeme kısmına kadar geliyor. Yani muhtemelen alabiliyorum. Stok yapmak istersen senin için alabilirim.Uzun süredir bisey almadıysan eğer sana satmayadabilir
Çoğu kişi alamıyor
Afiyet olsun hocam
En iyisi ayık kafayla denersin
Çok arttı çok.Hocam ne kadar zamlanmış kitler. Artık lezzet ve ticariye karşı bi duruş olarak yapılır evde bira. Ticariyle arasında ki fark kapanmış eskiye göre baya.
2 adetten fazla ürün alınmıyor hocamEn son plastik musluk almışım. Ödeme kısmına kadar geliyor. Yani muhtemelen alabiliyorum. Stok yapmak istersen senin için alabilirim.
Bira yapmak, tek başına yaşarken çok zor bir eylem değil...Bira yapmak çok zor bir eylem değil.
Abi yok öyle bişe yapma lütfen bence eşinizi biraz daha ikna etmek için gayret gösterin. Benim ev 3 kova ve fazlaca şişelerle dolu ama hanım birayı içerken, eline sağlık çok güzel olmuş diyor başka da bişey demiyor.Bira yapmak, tek başına yaşarken çok zor bir eylem değil...
Hatun, sen seversin evde bira yapalım dedim. Tamam dedi.
1 kova, 50-60 şişe... diye alacakları saymaya baslayinca, git bir rakı koy sen dedi...
Ucuz ve kaliteli bira icebilmek için hanımı boşamak lazım...
Şimdi bende baktım da maya için ek 10 lira istiyor seçmezsem maya gelmiyor mu bilginiz var mı?Evde bira sevdalıları. Biramarket firmasının yeni çıkardığı Bohemia Rapsody Pilsner 2.4 kg bira kiti satışa sunuldu. Almak ve yapmak isteyenlere link bırakayım. Dış Bağlantı
Yerli malı geliştiricilerin olması sevindirici. Bakalım 1 adet aldım sapasağlam geldi. Bu arada kutu içinden
1 adet Us05 ale mayası
1 adet maya besini
1 adet Bohemia Rapsody bira kiti çıkıyor.
maya secmezseniz maya gelmezŞimdi bende baktım da maya için ek 10 lira istiyor seçmezsem maya gelmiyor mu bilginiz var mı?
Tamamdır. Abi bu dekstroz ne biliyor musunmaya secmezseniz maya gelmez
şekerTamamdır. Abi bu dekstroz ne biliyor musun
Teşekkür ettim ustaşeker
mayalar onu daha kolay tüketiyor
daha hızlı ve düzenli fermantasyon gerçekleşiyor
normal şekere göre daha iyi sonuc veriyor fermantasyonda