Genel Sohbet Evde Bira Yapımı ????

Piyasa hareketlenmeye başladı hocam
2-3 aya kalmaz baya yerli üretim artacak
Şuan bu bahsi geçen kitin fiyatı iyi seviyede
Muhtemelen tadı da en az ortalama kitlerle yarışır. Aslında engel yok yerli üretime. Şifa niyetine soğuk pres malt özütü vs gibi isimlerle üretilirse yasalar da ötv de engel de olmaz sanırım. Sonuçta şeker olan herşeyden alkol elde ediliyor. Hem rekabet de artar. Kullanıcı rahatlar. Bu arada bira yapmayalı yılı geçmiş. Aslında şöyle gövdeli bi bira bu mevsimde fena gitmez.

Muhtemelen tadı da en az ortalama kitlerle yarışır. Aslında engel yok yerli üretime. Şifa niyetine soğuk pres malt özütü vs gibi isimlerle üretilirse yasalar da ötv de engel de olmaz sanırım. Rekabet de artar. Kullanıcı rahatlar. Bu arada bira yapmayalı yılı geçmiş. Aslında şöyle gövdeli bi bira bu mevsimde fena gitmez.
Üyeliğin varsa bitikbiradan bi dene
Ayda 2 kıt satışları var
Gövdeli için bitikbira iyi
Yerli üretimler market biralari gibi içimi güzel ve kolay ama gövdeleri düşük

Hocam ne kadar zamlanmış kitler. Artık lezzet ve ticariye karşı bi duruş olarak yapılır evde bira. Ticariyle arasında ki fark kapanmış eskiye göre baya.
Çok arttı çok.
Yaz aşkı ve essantial heavy var
Fiyat uygun sayılacak
O linkteki gövdeli diye gönderdim
100 'ün altında pek kalmadı
Yerli üretim biramarketteki kıt
139 lira kargo dahil
Bira + 100 kapak + destoksuz şekerle

En son plastik musluk almışım. :) Ödeme kısmına kadar geliyor. Yani muhtemelen alabiliyorum. Stok yapmak istersen senin için alabilirim.
2 adetten fazla ürün alınmıyor hocam
Şuan ordan burdan derken haziranda bile kova dolu olcak
Ama dediginiz gibi stok sıkıntısı olursa sizi rahatsız ederim :)

Kitler için alternatifler çoğaldı. Bir kaç firma daha çıkaracaktı bekliyoruz. Ama alabilen butikten alsın. Çünkü kitler hala güzel ve kaliteli (pahalı orası ayrı).Bu arada biraburada sitsinde tam tahıl kiti de var. İçinde maltıdır,şotudur,mayasıdır bir paket içerisinde. Almak isteyenlere duyurulur.
Bira yapmak çok zor bir eylem değil. Sadece sıcaklık,sterilizasyon ve oran orantı konularına dikkat edilmesi gerek. Diğerleri ilgi varsa okuyarak, izleyerek öğrenilir.

Bira yapmak, tek başına yaşarken çok zor bir eylem değil... :)
Hatun, sen seversin evde bira yapalım dedim. Tamam dedi.
1 kova, 50-60 şişe... diye alacakları saymaya baslayinca, git bir rakı koy sen dedi...
Ucuz ve kaliteli bira icebilmek için hanımı boşamak lazım...
Abi yok öyle bişe yapma lütfen :D bence eşinizi biraz daha ikna etmek için gayret gösterin. Benim ev 3 kova ve fazlaca şişelerle dolu ama hanım birayı içerken, eline sağlık çok güzel olmuş diyor başka da bişey demiyor.

Evde bira sevdalıları. Biramarket firmasının yeni çıkardığı Bohemia Rapsody Pilsner 2.4 kg bira kiti satışa sunuldu. Almak ve yapmak isteyenlere link bırakayım. Dış Bağlantı

Yerli malı geliştiricilerin olması sevindirici. Bakalım 1 adet aldım sapasağlam geldi. Bu arada kutu içinden
1 adet Us05 ale mayası
1 adet maya besini
1 adet Bohemia Rapsody bira kiti çıkıyor.
Şimdi bende baktım da maya için ek 10 lira istiyor seçmezsem maya gelmiyor mu bilginiz var mı?

Geri