Prof.Komurcu
Community
hocam pek övülüyor bu aroma
Mea culpa satmaya niyet edersen direk öm yaz bana lütfen ilan açmaya uğraşma. Bu sefer söz senden aldığımı kimseye söylemem ????
Kardeşim ben de uzun zamandır kullanmıyordum türkiyede bu mixi en iyi yapan bu arkadaşlardı bir zamanlar ,şimdi nasıldır bilemiyorum. nasıl tarif edeyim bilemiyorum ,tütün ağırlığı olan fakat kül tablası gibi olmayan tatlılığı çok çok az Reel cig ile Mlb arası bir likit gibi gelmişti bana mlb gibi pastırmamsı değil reel cig gibi karamelliği olmayan bir aromaydı.hocam pek övülüyor bu aroma
tütün serilerinden neye benziyor bu arkadaş? bir iki arkadaştan denedim bi üreticiden aldım ama pek sarmadı beni
denk gelirse bir denerim hocamKardeşim ben de uzun zamandır kullanmıyordum türkiyede bu mixi en iyi yapan bu arkadaşlardı bir zamanlar ,şimdi nasıldır bilemiyorum. nasıl tarif edeyim bilemiyorum ,tütün ağırlığı olan fakat kül tablası gibi olmayan tatlılığı çok çok az Reel cig ile Mlb arası bir likit gibi gelmişti bana mlb gibi pastırmamsı değil reel cig gibi karamelliği olmayan bir aromaydı.
istanbuldaysan üç hafta sonra görüşelimdenk gelirse bir denerim hocam
teşekkür ederim
Era gayet iyi sanırsam kalacak@Namca abi yeni cicilerle aran nasil? en cok hangisini begendin
@Namca abi ne demek dükkan senin ???? beğenirsen kullanırsın ıslıksız başka bişey paslarsın bana elinde tutmayacaklarındanEra gayet iyi sanırsam kalacak
Aromamizer classik telleme işine alışırsam aroma yorumlaması çok iyi..
.Alberich beni şaşırttı çok beğendim.fakat o ıslık sesi yok mu sinir ediyor insanı bakalım kalıcı çözüm bulabilecekmiyim .geçici çözimü hava deliğine bant yapıştırıp toplu iğne ile delerek buldum.
Bishopu denemedim @Avn kardeşime gidecek..(çok merak etmeme rağmen elim tellemeye gidemedi.,beğenip .vermekten vaz geçerim diye korktum.. ???? )
Likitlerin demlenmesini bekliyorum.
maalesef üstat, samsunda heralde bi 10ay çıkamam, belki kasımda ankara o kadaristanbuldaysan üç hafta sonra görüşelim
Teşekkürler İlginçmiş ,Hemen deneyeyim ????maalesef üstat, samsunda heralde bi 10ay çıkamam, belki kasımda ankara o kadar
teşekkür ederim
alberich ses konusunda fasttech'te böyle bir görüntü var
siteye erişilmezse diye ss de aldım
screenshot çok kötü kalite yüklenmiş (admin göreve diyelim????) bende ibb yükledim
Yaa sevsinler seni ???? hadi bende sevem ????secimler gayet isabetli o zaman. super ????
evet SC tel takmak cok farkli geliyor. pratik lazim. el alisinca keyifle kullanirsin ama bir yigido bu yolda heba oldu ( @MoNoT10 )
alberich o ses sebebiyle standta tozlaniyor, ben de vurum ve yorumunu begendim ama sesi illet
Abi öncelikle güzel günlerde kullanmanı dilerim hepsini, mütevazı sayılabilecek sepet yapmışsın kendine çok ta iyi seçimler olmuş ki emeği olanlar var sanırım aramızda ????Era gayet iyi sanırsam kalacak
Aromamizer classik telleme işine alışırsam aroma yorumlaması çok iyi..
.Alberich beni şaşırttı çok beğendim.fakat o ıslık sesi yok mu sinir ediyor insanı bakalım kalıcı çözüm bulabilecekmiyim .geçici çözimü hava deliğine bant yapıştırıp toplu iğne ile delerek buldum.
Bishopu denemedim @Avn kardeşime gidecek..(çok merak etmeme rağmen elim tellemeye gidemedi.,beğenip .vermekten vaz geçerim diye korktum.. ???? )
Likitlerin demlenmesini bekliyorum.
Olma mı başta @murcix , @comandante ., @Kanthal ve sizler gibi dostlar sayesinde dolmuşa binmeden yol almaya çalışıyoruz. ???? ???? ????Abi öncelikle güzel günlerde kullanmanı dilerim hepsini, mütevazı sayılabilecek sepet yapmışsın kendine çok ta iyi seçimler olmuş ki emeği olanlar var sanırım aramızda ????
Alberich le yollar ayrilacak olursa haberim olsun lütfen ben alabilirim ????
Çiftlik sahipleri ön ayak oldu demek ????Olma mı başta @murcix , @comandante ., @Kanthal ve sizler gibi dostlar sayesinde dolmuşa binmeden yol almaya çalışıyoruz. ???? ???? ????
Biz mütevazi insanlarız , dünya düğün masrafı yapıp, ölüm bizi ayırana kadar sözü veren bir yıl sonra yollarını ayıranlardan olmadığımız için ,,sözler vermeden kısa kısa birliktelikler yaşıyoruz. diyelim.????????????
Ben unutuyorum artık ara ara hatırlat sen alberich konusunu .benim için dostlardan daha fazla değer verdiğim vazgeçilmezlerim olmadı bu zamana kadar .bir iki tank devireyim sonra senindir.
Ancak SC deki vurum boğaz gerisini hedef alıyor ne başında ne ciğerde