Hahahha????????????Ben sl class v2 alirsin diye beklemistim ????????
sl class v2 de yakisirdi penodat la birlikteHahahha????????????
Dur kanıma girme????
Şimdi gider içerim kafam güzel olur falan onu da alırım????
Ver gazı, ver zehri????sl class v2 de yakisirdi penodat la birlikte
Cok makbule gecti abicim dusunmen yeterdi. Bi de bunun billurlu modeli olacak sen ikisini de dene hangisini begenmezsen digerini bana yolla ????????????
direkt senin adresi yazdım.Cok makbule gecti abicim dusunmen yeterdi. Bi de bunun billurlu modeli olacak sen ikisini de dene hangisini begenmezsen digerini bana yolla ????????????
Biliyosun ben sifirciyim iyi oldu ilk bana gelecegi ????????????. Sonra sana yollarim sen de bi bak abi ama ultrasonic tam cozmeyebilir mevzuyu ????????????direkt senin adresi yazdım.
billur mu çekti canın ????
senimi kırcam. taaamm ondanda ekliyim gelsin eline
denesin dabiki. o zaman @ehy 'de @Epek 'e yollasın. sıcak seviyodu zaten. böylece voltran oluşur işteEvet yananlar icinde eksik kalmis mi bakiyorum:
Aaaa @Epek de denesin mi @comandante abi¿ ????????????
Evet yananlar icinde eksik kalmis mi bakiyorum:
Aaaa @Epek de denesin mi @comandante abi¿ ????????????
Ama bizim ananemizde tabagi bos gondermek olmaz prime’in yanina bir dal ilistireyim ????????????Bu konunun benle hic alakasi yoktur. Video tamamen @GaziHazar i temsil etmektedir, yetkili birimlere iletilmesini arz ederim
Ben ne anlarım bundan abi. G bilmem neyi @GaziHazar bilir, ben bilmem öyle şeyleri ????
korkarım gine kafan güzel hocam .Benim bu sitede ne işim var. Yoksa kafammı güzel biri beni uyarsın????
Sanırım Yine bi haltlar çevirdim????
Kafam güzelse uyarın çıkayım sepetten????
Ekli dosyayı görüntüle 61650
Kafan guzel mi bilemem ustad ama azinin dadini da iyi biliyorsun ????Benim bu sitede ne işim var. Yoksa kafammı güzel biri beni uyarsın????
Sanırım Yine bi haltlar çevirdim????
Kafam güzelse uyarın çıkayım sepetten????
Ekli dosyayı görüntüle 61650