• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
???? abi telegramda birinde gördüm onda da 2 tane vardı denk gelirsem alırım yine. Çok güzel olmuş ama biraz parlak keşke mat olsaymış ???? bu arada benim picoları göremedim aman başlarına bişey gelmesin
Kuma nın parlak camı gözünü aldı heralde göremedin sol köşecikte duruyor ya. Üstüsünde erlkonigin nano var. Diğeri ise atta gitti benim yeğenle takılıyor. Sana sözüm olsun en müsait zamanda sıfır sipariş edicem direk adresine ????

En son bu amazier rta yi aldım bir şey daha aldım ama onu gelip gelmeyeceği belli değil söylemeyim performansıda adı gibi ona göre dengeli vurum aroma sevenlere hitap ediyor bana göre değil ama tutacağım. Yarın birgün lazim oluyor ????

Ekli dosyalar

• 20221006_130818.jpg
    20221006_130818.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 26
aacae1c5e50fb8206ed0b788f679a016.jpg

Tesla bishop nano aldım tesla bishop ile gayet kibar oldu[emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

inceleme yazısı alabilir miyiz? özellikle, elinizde varsa, Lucky Born(Amber Misk) için.
Amber Misk benim ilk kullandığım Manhattan likitlerinden. Ancak benim açımdan kavun tadının baskın olması tütünün geride kalmasından dolayı çok devam etmedim. Eşim pod kullanıyor ve sevdiği tek likit oldu bu. Sadece bunu içiyor. Benim favorim Casablanca Night.

Manhattan Likit bir de Asterdam Likit ürünleri çıkardı daha az karışım aromalı. Amsterdam Likit'te en sevdiğim de Red Tabac oldu. Bana göre çok hoş tatlı tütün tadı var. Bunun yanında çok meyveli likit tüketmesem de (DL içim haricinde) Double Apple sevdiğim bir elmalı likit. DL'de, MTL'de Pod'da severek kullnırım arada. Coffee de arada tükettiğim hoşuma giden bir likit.

Ancak likitlerdeki aroma yoğunluğundan dolay coil killer likitlerdir. Her ne hikmetse podda uzun süre dayanabilirken (4-5 hafta kadar) aynı durum mtl rtalarda söz konusu değil. Tek tank içtikten sonra coil pert.

Amber Misk benim ilk kullandığım Manhattan likitlerinden. Ancak benim açımdan kavun tadının baskın olması tütünün geride kalmasından dolayı çok devam etmedim. Eşim pod kullanıyor ve sevdiği tek likit oldu bu. Sadece bunu içiyor. Benim favorim Casablanca Night.

Manhattan Likit bir de Asterdam Likit ürünleri çıkardı daha az karışım aromalı. Amsterdam Likit'te en sevdiğim de Red Tabac oldu. Bana göre çok hoş tatlı tütün tadı var. Bunun yanında çok meyveli likit tüketmesem de (DL içim haricinde) Double Apple sevdiğim bir elmalı likit. DL'de, MTL'de Pod'da severek kullnırım arada. Coffee de arada tükettiğim hoşuma giden bir likit.

Ancak likitlerdeki aroma yoğunluğundan dolay coil killer likitlerdir. Her ne hikmetse podda uzun süre dayanabilirken (4-5 hafta kadar) aynı durum mtl rtalarda söz konusu değil. Tek tank içtikten sonra coil pert.
Rtalarda base'in icinde kartustan daha fazla hava akisi oldugu icin daha hizli oksitleniyor benimde tahminim. Kartusta cok hava kalmadigi icin coilin icinde oksitlenme yasanmiyor pek. Bu sebeple oldugunu tahmin ediyorum bende ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri