MoNoT10
Council
Abi umarım iyisindir ????
Yerlesmissin gibi hissettim yurtdışına keyifler yerindedir inşallah ????
Abi umarım iyisindir ????
Eyvallah kardeşim donüş hazırlıkları yapıyoruz artık.????Abi umarım iyisindir ????
Yerlesmissin gibi hissettim yurtdışına keyifler yerindedir inşallah ????
Yolunuz açık olsun abi ???? keyifli geçsin sizin için ins. ????Eyvallah kardeşim donüş hazırlıkları yapıyoruz artık.????
Hocam kafan guzelken indirim kodunuda girdin umarim ????Kafam güzelken sipariş vermişim.
Unutmuşum yaw. ????
Bu gün geldi Valla????
Ekli dosyayı görüntüle 61510
Girmemmi o kafayla, kafam çalışmış. İndirimi kapmışım????Hocam kafan guzelken indirim kodunuda girdin umarim ????
Bak bu adamla oturun icin sizi yari yolda brakmazGirmemmi o kafayla, kafam çalışmış. İndirimi kapmışım????
Eyvallah teşekkürler???? bilmukabale dostum. Çok şükür kimseyi yarı yolda brakmadım. Brakmayız. Adamız. Teşekkürler. Saygılar dostum.Bak bu adamla oturun icin sizi yari yolda brakmaz
Senin canin saolsun gardasim kosede sahladigim 70 cl JD var cahariz kolaylan enerji sorununu cozeriz ???? ????Atomu parçalamaya az kaldı???? da parçalayamadık????
Güzel günlerde kullan hocam.Kafam güzelken sipariş vermişim.
Unutmuşum yaw. ????
Bu gün geldi Valla????
Ekli dosyayı görüntüle 61510
Zaten alkol lüks olduğu gibi hayal olmaya doğru gidiyor... Neyse ben siyaset yapmayayım. Ülkenin geldiği durumu hepimiz biliyoruz diyeceğimde,... NeyseGüzel günlerde kullan hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 61515
Kafayı güzelleştirecek kadar parayı bulduysan Penodat çerez parasına denk geliyor.