qersnc
Council
Kafa güzelken en iyisi sağa sola bulaşmamak ????korkarım gine kafan güzel hocam .
Kafa güzelken en iyisi sağa sola bulaşmamak ????korkarım gine kafan güzel hocam .
modun ağırlık durumu nasıl hocamEkli dosyayı görüntüle 61660
sbs kullanalım bakalım.
hocam bundan önce pico 1 kullanıyordum. ona göre ağır bir mod.modun ağırlık durumu nasıl hocam
kizoku kadar hafif değil, converter kadar ağır değil ????modun ağırlık durumu nasıl hocam
???? canınız sağolsun. Hafiflik istiyorsan Fakirs fx16-dwarv 16 kombinini tavsiye ederimKizoku hafifse converteri düşünemiyorum bile bana kizoku bile ağır gelmişti. (Çalamadım hocam, planlarımı biri ifşa etmiş @alpjgalp abiye )
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam ???? ah bi kıstırsam dvarw 16 yi ... Mekanik modlara uzağım biraz. Dikkat hiç yok bende o yüzden bulaşmak istemiyorum ???????? canınız sağolsun. Hafiflik istiyorsan Fakirs fx16-dwarv 16 kombinini tavsiye ederim
Abi beni sucluyosun ama senin urun deneyesin varmisti ????????. Yoksa alirdin sl class v2 devam ederdin ????????Ah @GaziHazar ah senin yüzünden gaza geldik gittik one bar mod aldık. Ver gazı ver mehteri????????
Bak bak bak çaktırmadan sl class v2 için gaz veriyor ya????Abi beni sucluyosun ama senin urun deneyesin varmisti ????????. Yoksa alirdin sl class v2 devam ederdin ????????
Abe dicodes de severim, yolla gelsin????Hani sen sl class seviyon ya ondan dedim ????????
Hediyesi 5450+kargo abi ????????Abe dicodes de severim, yolla gelsin????
Azmış ne olcak ki çerez parası????Hediyesi 5450+kargo abi ????????