MoNoT10
Council
Yaaaa işte dostum bu ecig olayı üstüne durmadigimiz detaylar deryası ????????????????bu ilginc. zira deneyimlerime gore tarif ettigin bolge hissiyatlarinda hedef bolge hava akisi ve buhar niteligi ile belirleniyor.
ustten hava kanallilarda o tarif ettigin giciklanmayi hissediyorum ve bundan hic hoslanmiyorum. genel olarak aliskin oldugumuz kisim vurumu orta yutakta hissetmek.
ayrica kuru buhar verenler de daha asagida giciklanma yaratiyor.
yalniz bu sadece ato tarafindan da belirlenmiyor, kullandigin aroma/likit ve icindeki bilesenler de belirleyici bence.
mesela tarcin, koalada yada hit arttirici (bundan hic bir zaman emin olamiyorum kendim kullanmadigim icin) alt yutak bolgesinde hatta bazen cigerde rahatsizlik uyandiriyor. bu da benim icin isin bogucu tarafi. vesselam bazen tadini sevdigim bir likit bile olsa bu yuzden kullanamiyorum.
Bigun biri bahsedince insan kendi içindeki anlamlanamamis kaosla başbaşa buluyor ????
La iyi mi ettim kötü mü bilemedim bak şimdi ????
Ayrıca o bölge her ne bölgesiyse işte ondan ???? ben hissettiğim şeyi dile getirdim ve o hissettiğimi yaşatan hiçbir atoyla da yıldızım barışmadı bi türlü ????
Öte yandan belki yardımı olur diyerek son kısma degineyim ben likit tarafında standardimi koruyan biriyim o yüzden emin olduğum şeyleri yazayım ;
Koolada ve tatli olmayan freş efektorler buna sebep olmuyor
Tutunlerin birçoğu hatta neredeyse tamamı bunu yapmıyor
Pastane ye tabanlık yada destek olan yardımcılar yapmıyor
Bazı kavruk tatlar bazı meyveler ve özellikle şeker ve şeker hissini artıran yardımcılar
(Tepelerinden baksin????) güzel olan herşey kötü olmak zorunda mı ????
Tahminlerim bunlar
Diğer tahminim ise bahsettigin
Hava akış seruveninde benim fikrim yoğun olarak
Çünkü emin olduğum kısım üzerine şekilleniyor mesele
Burada da şu soru doğal olarak anlam buluyor
Bu ayırt ettiğimiz tarafları on plana çıkaran/baskın veren/yoğun veren hava akışına sahip atolar suçlu hakim bey deyip noktayı koydum ????
Bir de bu kısmı vurumlu olarak tukettigimizi düşününce bingo
Çok gevezelik yaptım yine ????????
Edit :duzenleme