• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi hadi. Yok powerful modu bir harika dostum falan günlerini unutmadık ???? kimin neyden hoşlandığı konusu ucu açık. Misal sl class a bir dünya para bayıldın ki bana göre takozun önde gideni ????

Kim nasıl nerede iyi hissediyorsa orada güzellik var. Sana bana göre değil ona göre kanunları geçerli

Hadi hadi. Yok powerful modu bir harika dostum falan günlerini unutmadık ???? kimin neyden hoşlandığı konusu ucu açık. Misal sl class a bir dünya para bayıldın ki bana göre takozun önde gideni ????

Kim nasıl nerede iyi hissediyorsa orada güzellik var. Sana bana göre değil ona göre kanunları geçerli
La hemen sopayı bana çevirdi????
Ben sl class da wattan başka şey kullanmıyorum.???? Tostmuş bostmuş kızarmış ekmekmiş bilmem. Düğmeye basıp geçiyorum ala ala????
Adama bak direk döndü bana ayar veriyor te allahım ya????

yaw @ehy taşlar genelde bana atılıyor sen arada kaynıyon her seferinde ???? çok güldüm buna.
@murcix @qersnc ben picodes plus da kullandım. Ama bağzı şeyler züürt tesellisi biliyonuz demi ???? ????
ayrıca @qersnc abi sat da v2sini al çok güzelmiş diyollaaa ????
ha ???? 'lamadan geçmeyeyim : yihinin çipi de modu kadar ????
Gel canım gel sende yamacıma gel????
@murcix yetmedi sende gel, hatta ikiniz yetmezsiniz, tüm forumu çağırın yürüyün üstüme, ????????????

yaw @ehy taşlar genelde bana atılıyor sen arada kaynıyon her seferinde ???? çok güldüm buna.
@murcix @qersnc ben picodes plus da kullandım. Ama bağzı şeyler züürt tesellisi biliyonuz demi ???? ????
ayrıca @qersnc abi sat da v2sini al çok güzelmiş diyollaaa ????
ha ???? 'lamadan geçmeyeyim : yihinin çipi de modu kadar ????
Gül gül, son gülen iyi güler derlermiş ☺️
Dikodesçi seni ????
58A90149-A5CB-4D5E-8E18-A8AA8C4CBD4B.jpeg????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri