qersnc
Council
Kafam güzel değil veremem ???????? bak buna benim adresi verebilirsin abi
Kafam güzel değil veremem ???????? bak buna benim adresi verebilirsin abi
???? bak abi nasılsa çöpe gidecek onun için çöpe gideceğine bana gelsinKafam güzel değil veremem ????
Evde çöpleri kaldırdım. Çöp yok, çöp yok,evde çöp yasah???????? bak abi nasılsa çöpe gidecek onun için çöpe gideceğine bana gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 61727Evde çöpleri kaldırdım. Çöp yok, çöp yok,evde çöp yasah????
????Bi biskrem versem(Ülker reklamıda yaparım) yanında da şu güzellikEvde çöpleri kaldırdım. Çöp yok, çöp yok,evde çöp yasah????
Ekli dosyayı görüntüle 61727
????Bi biskrem versem(Ülker reklamıda yaparım) yanında da şu güzellik Ekli dosyayı görüntüle 61728Ekli dosyayı görüntüle 61728
???? tabiki abi2. Adet Gilbey's 100'lükmü ????
Gönder gelsin sonra, benim hanım çöpe atar pico falan ne varsa ordan alırsın???????? tabiki abi
???? bi belediyeci olarak sizin oradaki temizlikteki arkadaşlara rica edeceğim kontrol edin diyeGönder gelsin sonra, benim hanım çöpe atar pico falan ne varsa ordan alırsın????
???? alırsın abi alırsın modda alırsın atodaEyvallah abim sağol varol. En güzelleri senin olsun❤ Daha mod almam. Yeter. Sıra geldi ato falan almaya.????
Ula kafam da güzel değil durduk yere kaşındık, sipariş verdik.????
@GaziHazar da dicodes, bizde picodes ????
Ekli dosyayı görüntüle 61726
Picoya el sürmeden ölcem ellaam????????????????????????Kendim kullaniyorum diye demiyorum.! Eleaf markasinin herhalde yaptigi en yakisikli mod bu kibar class bir durusu var SS atolar ile ozellikle¬
Bende ona aldandım, aldım hoşuma gitti. Yakında kavuşurum picodesime. Dicodes sahibi @GaziHazar kıskansın çatlasın????Kendim kullaniyorum diye demiyorum.! Eleaf markasinin herhalde yaptigi en yakisikli mod bu kibar class bir durusu var SS atolar ile ozellikle¬
Emin ol çatlar ????Bende ona aldandım, aldım hoşuma gitti. Yakında kavuşurum picodesime. Dicodes sahibi @GaziHazar kıskansın çatlasın????
Emin ol çatlar ????
Hah duydunmu @GaziHazar çatla da patla.????Picodes daha iyi boostluyomuş, boostun gralı varmış he mi ????
Ben kloncuyum abey ???? çok da flipper yağni ????Hah duydunmu @GaziHazar çatla da patla.????
@murcix birde şu dicodes kaç paraymış yaw, boost toost işleri yapan????
Hay sen çok yaşa, tuşa bas duman çıksın bana yeter???? yok 2 saniye yok 5 saniye ben anlamam boosttan toostan. Ha tost makinası kızarmış ekmek makinası var basıyorum kızsrıyor ekmek????Ben kloncuyum abey ???? çok da flipper yağni ????
Tuşa bastığımda buhar çıksın yeter ???? bustunu mustunu iplemem. Seri olsun yeter. Ki zaten yeni nesil çipler gayet verimli bu konuda.
Nbase içen valsçiler düşünsün ????