Prof.Komurcu
Community
Ben olsam JD alırdım apcaolu ???? yanına da le cola uf bir elimede spicaHe ver gazı ver????
Ben olsam JD alırdım apcaolu ???? yanına da le cola uf bir elimede spicaHe ver gazı ver????
Yok ben chivas regal alacağım????Ben olsam JD alırdım apcaolu ???? yanına da le cola uf bir elimede spica
Hmmmmmmmmm, belli hiç sesin çıkmıyor. Hadi hayırlısı, ne çıkacak keseden merak ettimbaska seylerle ugrasiyorum bu ara ???? kendi zehrimi yapiyorum ????
Ooooo o zaman kesede büyük var, büyük hissediyorum ????oncelikli kese acilisi yayini yapariz ????
Yaw bende de durum aynı ???? kargocu sapıtmış 40-50 paketi diyarbakır aktarmaya göndermiş ????Ulan kargo gönderci istanbul, alıcı istanbul 1 saat mesafe de. Benim kargo gitmiş diyarbakıra. Hayret birşey
Aras kargo mu?. Yurtiçi kargo dan başkası yalan bulunduğum bölgedeYaw bende de durum aynı ???? kargocu sapıtmış 40-50 paketi diyarbakır aktarmaya göndermiş ????
???? çayır çimen geze gezeYaw Bu nasıl bi renk, nasıl bi aroma,
Ciğerlerimiz yeşil yeşil olmasın,
Çimen çıkmasın????
Ekli dosyayı görüntüle 61866
Aynen aras kargo ????Aras kargo mu?. Yurtiçi kargo dan başkası yalan bulunduğum bölgede
Vay arkadaş, dediğin gibi bunlar bütün paketleri diyarbakır'a göndermiş. Ne tür çalışanları var la. Böyle hata yapılırmı oğlum. Bali'mi çekiyorusunAynen aras kargo ????
Yaw Bu nasıl bi renk, nasıl bi aroma,
Ciğerlerimiz yeşil yeşil olmasın,
Çimen çıkmasın????
Ekli dosyayı görüntüle 61866
edit: @GaziHazar haloyu gördüm five pawns gördüm alttaki karikatür senin için