Epek
Community
Hocam adres verirsen sana bir ev tipi yangın tüpü hediye edelim, lazım olacak belli????
edit: hayırlı olsun????
Biz memleketten efsunluyuk, o nedenle, bize serin buralar
Tesekkurler
Hocam adres verirsen sana bir ev tipi yangın tüpü hediye edelim, lazım olacak belli????
edit: hayırlı olsun????
???? oysaki diyorum övmeyelim şu atomizeri de bize kalsın bizim olsun diye abim olunca da ses çıkaramıyorum ???? güzel günlerde kullanın hocam 2-3 seneden uzun olur diye düşünüyorum
@BigEagle hocama kuma rta hakkında olumlu yorumları ve tavsiyesi için burdan çoook tşk ederim.Birde Orj.Kuma rta alabilirsem klon,orj. bana yeter 2,3 sene ato kovalayıp almam.????
Temennin için sağol.Herşeyiyle kararında,10 numara ato.Mtl kullanan herkeze nasip olur inş.???????? oysaki diyorum övmeyelim şu atomizeri de bize kalsın bizim olsun diye abim olunca da ses çıkaramıyorum ???? güzel günlerde kullanın hocam 2-3 seneden uzun olur diye düşünüyorum
???? sıra çookk uzun @Salih, @16adige abim, @BigEagle abim, @aliemirkose ???? burada bu kadar diğer yerlerde de tanıdıklarım varTemennin için sağol.Herşeyiyle kararında,10 numara ato.Mtl kullanan herkeze nasip olur inş.????
@aliemirkose komşudanda sırada olan kişiler var orj.alırsan klonunu bana verirsin diye sıraya girdiler ama klon satışı malum sitelerdede yok.???? sıra çookk uzun @Salih, @16adige abim, @BigEagle abim, @aliemirkose ???? burada bu kadar diğer yerlerde de tanıdıklarım var
???? komşudan aforoz edildiğim için bilmiyorum oradaki olanları hocam. Artık bu bahsi kapatalım kuma arayan sayımız artmasın ???? hiç güzel yapmamışlar çok kötü bi atomizer hatta adında hayır yok ki kendinden ne hayır gelsin demi ama ????@aliemirkose komşudanda sırada olan kişiler var orj.alırsan klonunu bana verirsin diye sıraya girdiler ama klon satışı malum sitelerdede yok.
8 yıl dl kullandım bütün high end ve çin atoları denedim(scottua ve genesis hariç)budur,tamam dediğim ato olmadı 2,2.5 yıllık mtl deneyimimde budur,tamam dediğim ato Kuma oldu.????
Katılıyorum bendekinide hurdaya atıcam ve konuyu kapatıcam.Benim suçum yok ,bütün suç @BigEagle hocamda ben masumum.???????????? komşudan aforoz edildiğim için bilmiyorum oradaki olanları hocam. Artık bu bahsi kapatalım kuma arayan sayımız artmasın ???? hiç güzel yapmamışlar çok kötü bi atomizer hatta adında hayır yok ki kendinden ne hayır gelsin demi ama ????
Hocam bi tek burda var ama burasıda istediğim adrese gönderim yapmıyor sıkıntı burda.
Valla bende yurtdışından nasıl alınır bilmiyorum en son AliExpress ten almıştım onada gümrük çöktü ????
Hop, hayırlı uğurlu olsun ????
Abi 5 toplam klon var bildiğim 2 si dışardan aldılar satmadılar birini diğer formda gördüm adam mutluluktan uçuyordu aldığı için ???? ikisini @Elvis hocam saldı biri sana gitti biride @BigEagle abimize gitti kısaca ilk piyasasını elvis hocam yaptı ????