• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@BigEagle hocama kuma rta hakkında olumlu yorumları ve tavsiyesi için burdan çoook tşk ederim.Birde Orj.Kuma rta alabilirsem klon,orj. bana yeter 2,3 sene ato kovalayıp almam.????
???? oysaki diyorum övmeyelim şu atomizeri de bize kalsın bizim olsun diye abim olunca da ses çıkaramıyorum ???? güzel günlerde kullanın hocam 2-3 seneden uzun olur diye düşünüyorum

???? sıra çookk uzun @Salih, @16adige abim, @BigEagle abim, @aliemirkose ???? burada bu kadar diğer yerlerde de tanıdıklarım var
@aliemirkose komşudanda sırada olan kişiler var orj.alırsan klonunu bana verirsin diye sıraya girdiler ama klon satışı malum sitelerdede yok.
8 yıl dl kullandım bütün high end ve çin atoları denedim(scottua ve genesis hariç)budur,tamam dediğim ato olmadı 2,2.5 yıllık mtl deneyimimde budur,tamam dediğim ato Kuma oldu.????

@aliemirkose komşudanda sırada olan kişiler var orj.alırsan klonunu bana verirsin diye sıraya girdiler ama klon satışı malum sitelerdede yok.
8 yıl dl kullandım bütün high end ve çin atoları denedim(scottua ve genesis hariç)budur,tamam dediğim ato olmadı 2,2.5 yıllık mtl deneyimimde budur,tamam dediğim ato Kuma oldu.????
???? komşudan aforoz edildiğim için bilmiyorum oradaki olanları hocam. Artık bu bahsi kapatalım kuma arayan sayımız artmasın ???? hiç güzel yapmamışlar çok kötü bi atomizer hatta adında hayır yok ki kendinden ne hayır gelsin demi ama ????

???? komşudan aforoz edildiğim için bilmiyorum oradaki olanları hocam. Artık bu bahsi kapatalım kuma arayan sayımız artmasın ???? hiç güzel yapmamışlar çok kötü bi atomizer hatta adında hayır yok ki kendinden ne hayır gelsin demi ama ????
Katılıyorum bendekinide hurdaya atıcam ve konuyu kapatıcam.Benim suçum yok ,bütün suç @BigEagle hocamda ben masumum.????????

???? yok banada tavsiyeyi @BigEagle abim verdi kardeşim @Elvis hocam bu kısımda tedarikçi konumunda ???? iki atomizer de ondan gitme
Abi 5 toplam klon var bildiğim 2 si dışardan aldılar satmadılar birini diğer formda gördüm adam mutluluktan uçuyordu aldığı için ???? ikisini @Elvis hocam saldı biri sana gitti biride @BigEagle abimize gitti kısaca ilk piyasasını elvis hocam yaptı ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri