???? ordan mı sipariş verdin kardeşimVerdim abi sipariş dün 4 tane ocak sonu gibi elimde olur @Kanthal hocam sağolsun ????
Aynen ordan başkada yer göremedim belli başlı yerler hep yok satıyor???? ordan mı sipariş verdin kardeşim
???? hadi gözün aydın kardeşim senin adına sevindim valla inşallah elinede ulaşırAynen ordan başkada yer göremedim belli başlı yerler hep yok satıyor
Teşekkürler hocamHop, hayırlı uğurlu olsun ????
???? @Salih te siftah yapacak abim öncelik benim için sizdiniz zaten şimdi senin için arayışlarım devam ediyorGençler hiç olmayanları düşünün yedek iyidir ama paylaşmak daha güzeldir hayrınıza şunun zehrinden bırakında bizde nasiplenelim ))
Tmm hocam.Cins bi site romanyaya nakliye var komşusu moldovaya yok.????Hocam korgoyu Germany yollatıyorum ordanda denmark gidecek biraz uzun sürecek yollucuk ????
???? baya gezecek desene ???? peki oradan nasıl gelecek?Hocam korgoyu Germany yollatıyorum ordanda denmark gidecek biraz uzun sürecek yollucuk ????
???? iyi denk gelmiş ozaman kardeşim güzel olmuş???? baya gezecek desene ???? peki oradan nasıl gelecek?
Bilader orada baktım gelen giden yok ocak sonunda geliceğini söyledi bende oraya çıkardım yanına birde ulton Millennium 1.1 ekledim @comandante comatanım iyi demişti aklımda kalan bir ato perseus oda sitenin stoklarında yoktu ????
Emaille de tekrar sorulabilir belki. Bazen güncel olmayabiliyor bu tür şeyler. ????Tmm hocam.Cins bi site romanyaya nakliye var komşusu moldovaya yok.????
Yok hocam bölge bölge ayırmışlar o bölgede bir veya iki ülkeye yolluyorlar diğer ülkelere yollamıyorlar,örneğin isveç,danimarkaya yolluyorlar norveçe yollamıyorlar üstelik almanya depodan seçiyorum genede bi mail ile sorayım tşkler.Emaille de tekrar sorulabilir belki. Bazen güncel olmayabiliyor bu tür şeyler. ????