aliemirkose
Community
Yok mu yeni bişeyler alan Dostlar bizleri hevese getirecek olan ????
Coming soon ????Yok mu yeni bişeyler alan Dostlar bizleri hevese getirecek olan ????
???? bunu diyen sen misin abi almadık bişey bırakmadın
???? @Salih kardeşimi bekliyorsan biraz daha bekleyeceğiz, yok yeni bişeyler varsa merak ettim ne aldığını yada alacağını hocam ????Coming soon ????
Ne aldım la. Hiç bir şey almadım ki ???????????? bunu diyen sen misin abi almadık bişey bırakmadın
Mea culpa ve by-ka v9 aldım ????Yok mu yeni bişeyler alan Dostlar bizleri hevese getirecek olan ????
???? 2 tane mod aldın ya abi yoksa 1 tanesini bana göndereceksin diye saymıomusun ????????Ne aldım la. Hiç bir şey almadım ki ????????
???? saman altından sular akmış yineMea culpa ve by-ka v9 aldım ????
Müsait zamanda şey yapcam ????
İnfo ????Coming soon ????
Bak bana pek salça olamamışsın demek ki,???? 2 tane mod aldın ya abi yoksa 1 tanesini bana göndereceksin diye saymıomusun ????????
????????????İnfo ????
???? olamamış mıyım sen öyle san onebar box mod ve pico plus aldın abi ????Bak bana pek salça olamamışsın demek ki,
2 mod aldım, 2 mod da yolda ????????
Başka, yolda olan ne onu söyle hele???????? olamamış mıyım sen öyle san onebar box mod ve pico plus aldın abi ????
???? onuda sen söylersin abi bak benim olsun demeyeceğimBaşka, yolda olan ne onu söyle hele????
Hocam by-ka v9 iyi atomizer bendede var(5ml,3,5ml) kullanıyorum tek sıkıntısı air flow çok ses çıkarıyor onun harcinde aroma,vurum, kurulum,kullanım ve işçilik gayet iyi.Mea culpa ve by-ka v9 aldım ????
Müsait zamanda şey yapcam ????
???? hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın gelecek olan +Kuma olarak düzelteyim ????Evet sirasiynan yazıyorum
Aspire Mixx
Neeko
Byka v9
Zelos x
Gelecek olan
Purity plus rta
Hadi halaya ????????????????
@comandante abi çiftlik kaydını nereye yapioz ????????