Yorumunu bekliyoruz abi
Kurulumu yapayım. Yorum yaparım. Yaw fiyatlar durmuyor. Geçen sipariş verdim. Bu gün baktım fiyat artmış. İyi ki almışım. Bu gidişle bunun fiyatı artar.Yorumunu bekliyoruz abi
Cihazı gece kurdum. Cihaz cidden hızlı. Bende sunny prime stick'de var. Sunny uygulama geçişlerde falan takılma yaparken, bunda hiç öyle bişey olmadı. Seri bir şekilde çalışıyor. Görüntü kaliteside çok çok iyi. İptv izlerken donma takılma olmadı, tabi bu durum internet hızına ve sağlayıcı ilede alakalı. Ama sunny prime stick'de bu sorunları yaşıyordum. Aldığıma memnunum.. umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir..Yorumunu bekliyoruz abi
Cihazı gece kurdum. Cihaz cidden hızlı. Bende sunny prime stick'de var. Sunny uygulama geçişlerde falan takılma yaparken, bunda hiç öyle bişey olmadı. Seri bir şekilde çalışıyor. Görüntü kaliteside çok çok iyi. İptv izlerken donma takılma olmadı, tabi bu durum internet hızına ve sağlayıcı ilede alakalı. Ama sunny prime stick'de bu sorunları yaşıyordum. Aldığıma memnunum.. umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir..
Hako mini 4+32GB full lisanslı bu fiyata alınır. Bu özellikleriyle ilerde bunun fiyatı artar diye tahmin ediyorum. Mesela mecool km2 plus 2+16GB 1800 falandı çıktığında şuan 2300 falan fiyatı var
Ben 1799₺ aldım. 51₺ zam gelmişabi teşekkürler yorum için gayet açıklayıcı olmuş.
bir günde 50 tl gelmiş sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 62139
Hayır olsun olsun üstat güzel buharlamalar çıkışlara başlamış zaten geçen hafta baktığım aramolar ile bu hafta arssında 5-10₺ oynamış çoğu üstatlar gibi birazda bende stoklayım dedim bir ato parası gitti ????
???? sek içiyorsun böyle problemlerin kalmıyor kardeşimHayır olsun olsun üstat güzel buharlamalar çıkışlara başlamış zaten geçen hafta baktığım aramolar ile bu hafta arssında 5-10₺ oynamış çoğu üstatlar gibi birazda bende stoklayım dedim bir ato parası gitti ????
üstadım nereden edindiniz acaba?
Fındık aroması ile bir tarifiniz var mıdır hocam? Tütünle karışık olur, tekil olur. Bilgilenmek isterim
İnsan sek nbase almaya korkacak ????Oda nasibini almış 77₺ ????
Ekli dosyayı görüntüle 62157
Çinden almıştım kardeşim.garip bir şekilde bir hafta da geldi ama incelerini pek tutmadım doğrusu biraz dandikler.üstadım nereden edindiniz acaba?
Dostum bir tarifim yok maalesef,tütünler destek olurmu diye denemelik aldım ,tekil içiminin çok keyifli olacağını sanmıyorum.Fındık aroması ile bir tarifiniz var mıdır hocam? Tütünle karışık olur, tekil olur. Bilgilenmek isterim
Denedim burdanda pek içemedim ben (merck) ????Ekli dosyayı görüntüle 62158
ben beğendim 3chem almıştım