comandante
Council
@GaziHazar kardeşime bu güzel hediyeleri için bütün forum ahalisi önünde çok teşekkür ederim. ???? ???? ????
Hayde biri banada kahve olur çikolta olur göndersin ????@GaziHazar kardeşime bu güzel hediyeleri için bütün forum ahalisi önünde çok teşekkür ederim. ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 62337
Ne demek abim güzel günlerde kullan ????????????????@GaziHazar kardeşime bu güzel hediyeleri için bütün forum ahalisi önünde çok teşekkür ederim. ???? ???? ????
Hayde biri banada kahve olur çikolta olur göndersin ????
Afiyetler abi.
Gliserin ucuzlamaya başladı dolar olarak. Bize yansır mı orasını bilmem ;bizim kimyacilar yapmaz oyle sey
Hocam 1 senedir yurtdışındayım dabizim kimyacilar yapmaz oyle sey
Artık senin başka hiçbirşeye ihtiyacın kalmadığını söyleyebilirmiyiz ,hadi söyle artık da rahatlıyayım. ????@GaziHazar kardeşime bu güzel hediyeleri için bütün forum ahalisi önünde çok teşekkür ederim. ???? ???? ????
????????????????mesaj alinmistir @Namca abi. Aylik gelirim 70bin TL ya da 3500 Euro olunca sana hediye olarak gondericem soz ????????
yok abi o kadar degil ama oyle mi gorunuyor? Ben bi hesaba bakyim bir; gelir cidden o kadar da benim mi haberim yok acaba ????????????????????????
Ben finanscıyım ,@comandante 'nin sepetine bakınca ,senin aylık gelir 4000 yüroyu aşmış gözüküyor..????
Arise X geldi, Minimo oyun dışı kaldı ????Ekli dosyayı görüntüle 62344
Minimo, yönetim kurulu toplantısından sonra takımdan süresiz olarak men edildi hocam ????Yapmayın hocam minimo massi gibi oyuncular yedek kalmaya dayanamaz
Hope mope yok, bu felaket bişey...I hope so ????????