Prof.Komurcu
Community
Finduk ve tutun oneririm 70 pg 30 vg 11 mgFındık aroması ile bir tarifiniz var mıdır hocam? Tütünle karışık olur, tekil olur. Bilgilenmek isterim
Finduk ve tutun oneririm 70 pg 30 vg 11 mgFındık aroması ile bir tarifiniz var mıdır hocam? Tütünle karışık olur, tekil olur. Bilgilenmek isterim
Şundan bize bi yolla. Bir yerlerimiz şişecek????Finduk ve tutun oneririm 70 pg 30 vg 11 mg
Avrupada satan göremedim, İngiltereden üzmeyecek şekilde gönderen bir yer bakayım teşekkür ederim hocamFinduk ve tutun oneririm 70 pg 30 vg 11 mg
Zelos X mod kullanımını yazayım.
abouw
aç aç aç aç diye tempo tuttum içimden????Açsam mı yol mu versem bilemedim ????Ekli dosyayı görüntüle 62160
Aklıma arka sokaklardaki mesutun sahnesi geldi ????Ekli dosyayı görüntüle 62221
bu ne ya, yeniyor mu????
ben 2lt ile baş edemedim naptın hocam sen öyle????Black friday indirimi diye geçen ay abartılı sipariş geçtim 5 lt base gibi
Açıkçası yılbaşından sonra zam gelecek ve dandik çin yâda Fransız ürünleri kullanmak istemiyorumben 2lt ile baş edemedim naptın hocam sen öyle????
ben ayda 2şişe içersem 19ay dayanacak mal aldımAçıkçası yılbaşından sonra zam gelecek ve dandik çin yâda Fransız ürünleri kullanmak istemiyorum
Fiyat olarak da baya uyguna aldım yarısı çöpe bile gitse zarar etmem ????
bizim kimyacilar yapmaz oyle seydandik çin yâda Fransız ürünleri kullanmak istemiyorum
????