• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zayfun sevseydi keşke. o bile daha iyiydi.
hele hele majör satıp almak :eek:
neyse susayım bari ????
Majorü çöpe atıp bundan almak lazımdı haklısın abi de napalım garibanlık başa bela????

ahanda buraya yazim bulunsun
en son fevci olcek bu ????
FeVci olmamak için profil fotoğrafımı değiştirmiyorum, tıkladıkça ???? kokusu geliyor????

Bi de orcik pesinde kosarsa tam olur ????
Gördüğüm en pahalı orcik ????????

Ekli dosyayı görüntüle 62413
Atomizer alım satım işini bitiren o sihirli değnek geldi????????
2022 nin ilk ve son ifsaa sini da yapayim.
9mb4s3t.jpg
???? ???? ????

Son düzenleme:
@AromaBurada siparişimiz geldi ????
Esans niyetine pakete bir şeyler sıkmadıysanız yolda tatsız şeyler yaşanmış olabilir ???? acı badem fındık arası bir koku kapalı halde ofisi sardı çünkü ????
Paketlememiz iyidir. Senede 2-3 kere tatsız şeyler olur kargoda haricinde korkmayın açın gitsin :)) Olurda patlama akma vs varsa yazın yenisini göndeririz ???? ????

Paketlememiz iyidir. Senede 2-3 kere tatsız şeyler olur kargoda haricinde korkmayın açın gitsin :)) Olurda patlama akma vs varsa yazın yenisini göndeririz ???? ????
Düşünmeniz yeterli, aldım sayın :)
Ne güzel kokuyor filan diye milleti merak sardı.
Akşama götürmeme izin vermeyecekler gibi bi hava hakim şuan burada :ROFLMAO:
Ya da bu vesileyle oda parfümüne yeni bakış açışı getirecek müşteri kazanacaksınız :)

Düşünmeniz yeterli, aldım sayın :)
Ne güzel kokuyor filan diye milleti merak sardı.
Akşama götürmeme izin vermeyecekler gibi bi hava hakim şuan burada :ROFLMAO:
Ya da bu vesileyle oda parfümüne yeni bakış açışı getirecek müşteri kazanacaksınız :)
Tfa-Berrymixi oda nemlendiricisine bazen damlattığım doğrudur :D Hoş bir hava katıyor :ROFLMAO: Afiyet olsun şimdiden. Ama yinede bir akma vs gözlemlerseniz lütfen bilgi verin <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri