GaziHazar
Admin
Forumun potansiyelini biliyorum ben de gectim o yollardan ????????????Hope mope yok, bu felaket bişey...
Bunu da satarsam taş ederler beni????
sakin ol akisina birak ????????
Forumun potansiyelini biliyorum ben de gectim o yollardan ????????????Hope mope yok, bu felaket bişey...
Bunu da satarsam taş ederler beni????
Forumun potansiyelini biliyorum ben de gectim o yollardan ????????????
sakin ol akisina birak ????????
bide sen gibi dönüp dönüp emcükleyenler var ???? ????O ???? ’ u emuklemeyen kalmayacak. ????????
Majorü çöpe atıp bundan almak lazımdı haklısın abi de napalım garibanlık başa bela????zayfun sevseydi keşke. o bile daha iyiydi.
hele hele majör satıp almak
neyse susayım bari ????
FeVci olmamak için profil fotoğrafımı değiştirmiyorum, tıkladıkça ???? kokusu geliyor????ahanda buraya yazim bulunsun
en son fevci olcek bu ????
Gördüğüm en pahalı orcik ????????Bi de orcik pesinde kosarsa tam olur ????
Hayaller hayatlar ????
Ekli dosyayı görüntüle 62418
Dertsiz tasasız güzel bir ato
2022 nin ilk ve son ifsaa sini da yapayim.Ekli dosyayı görüntüle 62413
Atomizer alım satım işini bitiren o sihirli değnek geldi????????
Hayir efendim sayin komurcu farkli bir ulkede bulunuyor????Aradaki 3 saat 2 dakikalik fark ; sanki ifsa korkusuyla yazilmis gibi
Paketlememiz iyidir. Senede 2-3 kere tatsız şeyler olur kargoda haricinde korkmayın açın gitsin ) Olurda patlama akma vs varsa yazın yenisini göndeririz ???? ????@AromaBurada siparişimiz geldi ????
Esans niyetine pakete bir şeyler sıkmadıysanız yolda tatsız şeyler yaşanmış olabilir ???? acı badem fındık arası bir koku kapalı halde ofisi sardı çünkü ????
Düşünmeniz yeterli, aldım sayınPaketlememiz iyidir. Senede 2-3 kere tatsız şeyler olur kargoda haricinde korkmayın açın gitsin ) Olurda patlama akma vs varsa yazın yenisini göndeririz ???? ????
Tfa-Berrymixi oda nemlendiricisine bazen damlattığım doğrudur Hoş bir hava katıyor Afiyet olsun şimdiden. Ama yinede bir akma vs gözlemlerseniz lütfen bilgi verin <3Düşünmeniz yeterli, aldım sayın
Ne güzel kokuyor filan diye milleti merak sardı.
Akşama götürmeme izin vermeyecekler gibi bi hava hakim şuan burada
Ya da bu vesileyle oda parfümüne yeni bakış açışı getirecek müşteri kazanacaksınız