Sizi sitemize davet edelim o zaman. En son zammı 18 Aralık 2021 de yapmıştık. Yıkılmadık ayaktayız Aslında sohbet tarihi saati belirleyip bu tip konular üzerinde de biraz laflamak lazımben %25 zam aldım en son????
sanırım bir süre daha da bişe almam
1lt cmm 6mg 150tl artmış (%15 kullandığım kod hariç onu da eklersen abouw) 5ml fe aroma 10lira zam yemiş (kod hariç yine)
yıllık malzeme yaptık iyi oldu tabii de aralık 2023 gelince napıcaz? doları devlet bile %30 artacak diye ön görüyor 1lt cmm 6mg en az 1.100tl olcak
ben 3M içerim başka da tanka koymam aga diyen arkadaşları sahneye alalım????
İlkeden 28.11.2021 tarihindeki siparişim indirim ile 210tl şimdi aynısı 648tl yılbaşı indirimi ile 550tl. Maaşımiza %50 zamma seviniyoruz sonumuz hayır olsunben %25 zam aldım en son????
sanırım bir süre daha da bişe almam
1lt cmm 6mg 150tl artmış (%15 kullandığım kod hariç onu da eklersen abouw) 5ml fe aroma 10lira zam yemiş (kod hariç yine)
yıllık malzeme yaptık iyi oldu tabii de aralık 2023 gelince napıcaz? doları devlet bile %30 artacak diye ön görüyor 1lt cmm 6mg en az 1.100tl olcak
ben 3M içerim başka da tanka koymam aga diyen arkadaşları sahneye alalım????
Tek kelimeyle yazik.İlkeden 28.11.2021 tarihindeki siparişim indirim ile 210tl şimdi aynısı 648tl yılbaşı indirimi ile 550tl. Maaşımiza %50 zamma seviniyoruz sonumuz hayır olsun
Ekli dosyayı görüntüle 62441
Ekli dosyayı görüntüle 62444
Hala zam yapmayan Wogens kralligi der susarim, isteyince oluyormus demek ki????İlkeden 28.11.2021 tarihindeki siparişim indirim ile 210tl şimdi aynısı 648tl yılbaşı indirimi ile 550tl. Maaşımiza %50 zamma seviniyoruz sonumuz hayır olsun
Ekli dosyayı görüntüle 62441
Ekli dosyayı görüntüle 62444
Hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullanEkli dosyayı görüntüle 62447
Masanın son oyuncusu tamamlandı ????
afiyetle, güzel günlerde kullanasın ???? ????
Ben de sahneye davet edecektim seni ????????
Bol buharlar????Ekli dosyayı görüntüle 62447
Masanın son oyuncusu tamamlandı ????
Purity plus tam oturmus gibi ????????Ekli dosyayı görüntüle 62452Ekli dosyayı görüntüle 62451
@comandante , @GaziHazar çok teşekkür ederim ☺
Kesinlikle, cuk diye oturuyor ????Purity plus tam oturmus gibi ????????
ben çok sevdim keratayı cohiba ile gayet hoş bir içimi var. vurumu da bana göre yerinde.Kesinlikle, cuk diye oturuyor ????
Bu arada fenada değilmiş purity, ilk başlarda biraz tatlımsı geldi ama kullandıkça köreldi gibi.
Vurum konusunda katılıyorum, yeterli gibi duruyor. Birde sıcaklık yerinde gibi, 29 ile ciddi bir ısınma hissetmedimben çok sevdim keratayı cohiba ile gayet hoş bir içimi var. vurumu da bana göre yerinde.