Sıfır satılıyor 750 yada 800 arasıda görmüştüm telegramda pico plusYav ben temiz pico bulamıyorum millet İsveç, Danimarka falan diyor????
o fıyata net pıco 2 alırım guncel modelSıfır satılıyor 750 yada 800 arasıda görmüştüm telegramda pico plus
Salih te zaten o fiyata pico 2 nin de güncel modeli olan ve yeni çıkan pico plus modelini demişo fıyata net pıco 2 alırım guncel model
yanlışınız olmasın hocam pıco plus, 2 den eskı dıye bılıyorum . markanın tum yenı model tasarımları pıco 2 ve devamı seklınde ama plus bır tek pıco 1 e benzıyor...Salih te zaten o fiyata pico 2 nin de güncel modeli olan ve yeni çıkan pico plus modelini demiş
Kullanmadım hiç ama takip ederim içlerinde en güncel olarak pro plus görüyorum bir ara pipeline de çok iyi diyorlardı ????o fıyata net pıco 2 alırım guncel model
Hocam şu cihaz daha iyidir kötüdür bilemem ama ben hep güncel olana yoğunlaşırım. pıco 2 ve pıco le modları son modellerı fırmanın bır goz atın derım.Kullanmadım hiç ama takip ederim içlerinde en güncel olarak pro plus görüyorum bir ara pipeline de çok iyi diyorlardı ????
Yaaa seni sapsik şey ????Seni unutmak mümkün değil isa abi ocak sonu inşallah ????
Abi biraz dışarlardayım yerimde duramadım ????Yaaa seni sapsik şey ????
Görüşemiyoruz ????????????
Ne demek efem ne demek,hepisini konusuruz....Abi biraz dışarlardayım yerimde duramadım ????
Bir tuşa basınca bana ulaşabilirsin biliyorsun ????
Bir kaç bir şey var gerçi birini seninde aldığını gördüm ???????? diğerinide bakarsın artık didişiriz
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan ????Brunhilde SBS, Stratum Balance, belki olur, kısmetse????, brunhilde tamam da, stratum balance kısmet bakalım????????
Eyvallah abim. Teşekkür ettim.????Hayırlı olsun iyi günlerde kullan ????
Anca kendine al zaten abi ????????Eyvallah abim. Teşekkür ettim.????
La bana kim ne aldı???? hediye istiyoruz sırtınızı dönüyorsunuz???? tüüüüü????Anca kendine al zaten abi ????????
???? abi sen geldinde ben seni hediyesiz mi gönderdin hep davet ediyorumLa bana kim ne aldı???? hediye istiyoruz sırtınızı dönüyorsunuz???? tüüüüü????
Sen iyi ol var ol. Yeter be.???? abi sen geldinde ben seni hediyesiz mi gönderdin hep davet ediyorum
???? olur mu hiç öyle şey abi niye salça olayım sana kim demiş kiSen iyi ol var ol. Yeter be.
Ama bana salça olma yaw????
Huriler aöyledi???????? olur mu hiç öyle şey abi niye salça olayım sana kim demiş ki