• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20220414-173546.jpg
Ultemli gara nirdee nazarım mı değdi yoksa

Offff
@Epek gördün mü bak, zehir ılık ılık akıyor ????????????
Bitirici forvet gibi örümcek ağlarını aldı @Labuda

Adam gizli forvet çıkti valla ????

Aman hocam beni araya koyma????

Valla sende olmuşsun hocam, hic karistirma filan degil yani durum ???? :devilish:

Hocam korkma,alışkın bunlar ????????????

Ruhumuzda var ????:devilish:????

Ramazan ramazan, tövbe tövbe

????

solodan ve zeus x ten sonra geekvape e tövbeliyim ???? ...

sen bu satırları yazarken... ben de tam geekvape ve digiflavor sahip olduğum en güzel şeyleri yapıyor diye düşünüyordum ????
pharaoh mini ve og aegis kullanmış birisi olarak, vt75nano döver diyorum bu tasarım için. benim için şimdiye kadar elde hissiyatı en muhteşem tek pilli mod, son kararım ???? vt75nano gibi rahatsız değil, aegis boost'tan azıcık ağır bir aegis boost gibi namıssız ????

tabi eksileri var... malzeme kalitesi bir tık daha iyi olabilirmiş, 50 puff olmadan ekranda kapalıyken görülebilen dünya kadar kılcal çizik oluştu ???? tasarımında ise tek eleştirim alt kısımdaki silikonu ekranın devamı şeklinde uzatmayışları. hafif dengesiz duruyor, sallanabiliyor masaya koyunca..

sen bu satırları yazarken... ben de tam geekvape ve digiflavor sahip olduğum en güzel şeyleri yapıyor diye düşünüyordum ????
pharaoh mini ve og aegis kullanmış birisi olarak, vt75nano döver diyorum bu tasarım için. benim için şimdiye kadar elde hissiyatı en muhteşem tek pilli mod, son kararım ???? vt75nano gibi rahatsız değil, aegis boost'tan azıcık ağır bir aegis boost gibi namıssız ????

tabi eksileri var... malzeme kalitesi bir tık daha iyi olabilirmiş, 50 puff olmadan ekranda kapalıyken görülebilen dünya kadar kılcal çizik oluştu ???? tasarımında ise tek eleştirim alt kısımdaki silikonu ekranın devamı şeklinde uzatmayışları. hafif dengesiz duruyor, sallanabiliyor masaya koyunca..
şekil olarak solo fena değildi ama ateşlemesi yok mu cayır cayır... sanırsın öğrenciye elektrik veriyor ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri