Ultemli gara nirdee nazarım mı değdi yoksa
Hocam korkma,alışkın bunlar ????????????Aman hocam beni araya koyma????
Ozaman sıkıntı yok????Hocam korkma,alışkın bunlar ????????????
Siyah bishop bekliyor ama sen istiyor zehirUltemli gara nirdee nazarım mı değdi yoksa
Aman hocam beni araya koyma????
Hocam korkma,alışkın bunlar ????????????
alamancı @Epek
????????????????
Alinti mesajlar karsiti, corba oldi ????
üşenmedin mi hiç ????
Böyle şeylerin usenmesi olur mu hiç ????????üşenmedin mi hiç ????
solodan ve zeus x ten sonra geekvape e tövbeliyim ???? ...hani abime pico'yu verince minik modum kalmayacak diye pico plus alımaya kalkmıştım ve sonra da iptal edip su geçirmez diye s100 alıp onu ona vereyim demiştim ya @GaziHazar
işte an itibari ile o da iptal ????..
solodan ve zeus x ten sonra geekvape e tövbeliyim ???? ...
şekil olarak solo fena değildi ama ateşlemesi yok mu cayır cayır... sanırsın öğrenciye elektrik veriyor ????sen bu satırları yazarken... ben de tam geekvape ve digiflavor sahip olduğum en güzel şeyleri yapıyor diye düşünüyordum ????
pharaoh mini ve og aegis kullanmış birisi olarak, vt75nano döver diyorum bu tasarım için. benim için şimdiye kadar elde hissiyatı en muhteşem tek pilli mod, son kararım ???? vt75nano gibi rahatsız değil, aegis boost'tan azıcık ağır bir aegis boost gibi namıssız ????
tabi eksileri var... malzeme kalitesi bir tık daha iyi olabilirmiş, 50 puff olmadan ekranda kapalıyken görülebilen dünya kadar kılcal çizik oluştu ???? tasarımında ise tek eleştirim alt kısımdaki silikonu ekranın devamı şeklinde uzatmayışları. hafif dengesiz duruyor, sallanabiliyor masaya koyunca..