• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulsam ben de alacam .elden çıkardığıma tek pişman olduğum.????
Denk gelir umarım abi ????
Mesela @comandante tespitleri benim için bir kıstas değil ????

Colossal ı elden çıkartıp uzun süreli pico tercihi yaparak,
ona göre olanın bana göre olmadığını göstermişti ????

Ama ateşleme kizoku iyi ???? ağır birçok moddan küçük, biraz ergonomi yapalım gerken hafiften şekli bozulmuş bir mod. Boya kalitesi biraz daha iyi olabilirmiş, kötü demiyorum. Tcr si işe yaramaz, basit ama istenileni veren bir ürün denebilir.
Üstat bu konuda aslında @comandante abimin mesajında da bahsettiği gibi kime neye/ile birlikte kişisel zevklerin geçerli olduğunu düşünüyorum ???? iki mod alacak biri olsa yerimde ikisini de sbs seçme ihtimali ve balance ile paramour ihtimali yok diyemeyiz ????
Halbuki ben Brunhilde sbs yi beğendiğim halde ve hemen alabilecekken kizoku olduğundan almayı hiç düşünmüyorum.
Bunun yerine aklımda ipvu710 innokin coolfirez80 lostvape DNA 100c var
Hepsi de birbirinden alakasız tercihler????????????
Bir diğer beğendiğim mod vaporesso Target 100 misal.ama listemde yok performansı hakkında zerre fikrim yok hiçbirinden.ezcumle beğeni işte ????

Mesela @comandante tespitleri benim için bir kıstas değil ????

Colossal ı elden çıkartıp uzun süreli pico tercihi yaparak,
ona göre olanın bana göre olmadığını göstermişti ????

Ama ateşleme kizoku iyi ???? ağır birçok moddan küçük, biraz ergonomi yapalım gerken hafiften şekli bozulmuş bir mod. Boya kalitesi biraz daha iyi olabilirmiş, kötü demiyorum. Tcr si işe yaramaz, basit ama istenileni veren bir ürün denebilir.

Colossal ın gidişi beğenmediğimden değil sakarlığımla zarar vermekten korktuğum içindi :D
boya sıkıntısı ve dokunmatik ekran çok ta dayanmazdı bende.
ayrıca benim gibi düz watt içicisi için fazla.
çöpe atacağıma satıp daha sağlam modlara yöneldim diyelim. ;)

ve halen tc denemedim, denemeyeceğimde ????

ekleme : beğeni nevi şahsına münhasırdır

Son düzenleme:
Denk gelir umarım abi ????

Üstat bu konuda aslında @comandante abimin mesajında da bahsettiği gibi kime neye/ile birlikte kişisel zevklerin geçerli olduğunu düşünüyorum ???? iki mod alacak biri olsa yerimde ikisini de sbs seçme ihtimali ve balance ile paramour ihtimali yok diyemeyiz ????
Halbuki ben Brunhilde sbs yi beğendiğim halde ve hemen alabilecekken kizoku olduğundan almayı hiç düşünmüyorum.
Bunun yerine aklımda ipvu710 innokin coolfirez80 lostvape DNA 100c var
Hepsi de birbirinden alakasız tercihler????????????
Bir diğer beğendiğim mod vaporesso Target 100 misal.ama listemde yok performansı hakkında zerre fikrim yok hiçbirinden.ezcumle beğeni işte ????

Çok şeyetmesemde şu sıralar hoşuma giden şekli itibariyle thelma solo mod bide 18650 boyunda olsaymış kesinlikle alırdım.

Balance ve paramour şekil itibariyle güzel modlar, brundile biraz kaba, mesela @Epek hocamda bugün dovpo college dna60 dedi oda büyük görünüyor benim gözümde, ipvu710 yeni gördüm değişik bişi hiç konuya girmeden, lostvape 100c de keşke biraz ufak olsaydı da 60wat olsaydı diyorum.

Colossal ın gidişi beğenmediğimden değil sakarlığımla zarar vermekten korktuğum içindi :D
boya sıkıntısı ve dokunmatik ekran çok ta dayanmazdı bende.
ayrıca benim gibi düz watt içicisi için fazla.
çöpe atacağıma satıp daha sağlam modlara yöneldim diyelim. ;)

ve halen tc denemedim, denemeyeceğimde ????

ekleme : beğeni nevi şahsına münhasırdır

Sende haklısın abi ama mod bende 4yıldan fazla oldu kabaran yeri tırnaklayıp ben sökmüş olabilirim boyasında. Geneli sağlam duruyor. Dokunmatik dahil modu tamamen söktüm içini temizledim, tuşu tozdan kirden takılmaya başlamıştı, toparladım devam ????

Benim şahsi görüşüm senin durumun söyle,
Soft içici diye tabir edeyim, gördüğüm şanslı kişilerden oluyorsunuz. Modun tepkisi çok etkileyici olmuyor.

Bende ve benim gibi bazı kişilerde bazen boğaziçi zımparalama gibi mazoşist zevkler canlanıyor ???? yihi yada asmodus cipleri anlık olarak çözüm oluyor ???? her ne kadar günlük kullanımı daha soft tarafa almayı başarsam da, arada istek geliyor.

Colossal ve minikin de çipi, Nasıl yaptılarsa vurumu aroması bi değişik oluyor,
yihi de profili powerful yaparsan oluyor ama buharda ısınıyor ayarla lakin asmodus da ısınma olmuyor.

Adamlar başka ufak Mod da çıkartmadı şöyle sağlam ömürlük bişi ???? "dokunmatik olmayan"

mesela @
Epek
Epek hocamda bugün dovpo college dna60 dedi

Valla ,halen aklımda, ben kaba olmasindan ziyade neredeyse bir pico buyuklugunde , disariya aegis solo ile cikacagima bununla cikarim, tabi en önemli faktor ise icindede saglam, stabil bir chip olur dusuncesindeyim. Pil kapagi sorun yapmaz ise tamamen uzun ömürlü mod olur durumu halen aklimda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri