• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İste aradığım yorum,ve bu yüzden kizokunun yanına başka bir sbs almayacağım ???? box mod bakıyorum...

herkese göre farklı hissiyat işte.
hiçbirimiz voltmetre ampermetre değiliz. çok ufak farklılıkları anlayabilecek insan yok.
herkes kendi beklentisine/beğenisine göre bişeyler söylüyor.
aynı modları 100 kişiye verip cevaplattırsak geniş bi dağılım çıkar.
ayrıca ateşleme bile herşey demek değil. ergonomi, fiyat, malzeme dayanıklılığı ulaşılabilirlik gibi bir sürüde faktör var.
o yüzden kime göre/neye göre değil de kendine göre nasıla bakmak lazım ;)
aradığım yorum demişsin. ondan ziyade senin kafandakini doğrulattıran yorum bence.
bi nevi kandırıyon böyle kendini :D

hiçbirimiz voltmetre ampermetre değiliz. çok ufak farklılıkları anlayabilecek insan yok.
ayrıca ateşleme bile herşey demek değil. ergonomi, fiyat, malzeme dayanıklılığı ulaşılabilirlik gibi bir sürüde faktör var.
aradığım yorum demişsin. ondan ziyade senin kafandakini doğrulattıran yorum bence.

Kime göre neye görenin cevabı aslında sorduğun sorunun içinde.

Bana göre şöyle,
Bana göre böyle,
.......

Diye devam eder ????

Abim dediğim gibi kizoku için sana ne kadar teşekkür etsem azdır,hatta satışının durduğu ürünün olmadığı bı zamanda almak fikri netlesmisti.... neyseki 2.el de olsa bulmuştum,iyi ki de almışım diyorum ????
Diğer tercihim de aynı bu yolculuğun bir yansıması gibi aslında ????onu da güzel bı şekilde noktalayacagim... umarım ????

Abim dediğim gibi kizoku için sana ne kadar teşekkür etsem azdır,hatta satışının durduğu ürünün olmadığı bı zamanda almak fikri netlesmisti.... neyseki 2.el de olsa bulmuştum,iyi ki de almışım diyorum ????
Diğer tercihim de aynı bu yolculuğun bir yansıması gibi aslında ????onu da güzel bı şekilde noktalayacagim... umarım ????
Bulsam ben de alacam .elden çıkardığıma tek pişman olduğum.????

soru sormadımki ???? tespit yaptım ????

Mesela @comandante tespitleri benim için bir kıstas değil ????

Colossal ı elden çıkartıp uzun süreli pico tercihi yaparak,
ona göre olanın bana göre olmadığını göstermişti ????

Ama ateşleme kizoku iyi ???? ağır birçok moddan küçük, biraz ergonomi yapalım gerken hafiften şekli bozulmuş bir mod. Boya kalitesi biraz daha iyi olabilirmiş, kötü demiyorum. Tcr si işe yaramaz, basit ama istenileni veren bir ürün denebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri