En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman
College aydınlatıcı @Sarge danışmaya lüdven ????

Valla herkesin yorumunu okudum, izledim. Hani cok guzel mod mu ? Hayir . Malzeme kalitesi ust duzey mi ? Hayir. Hatta Jai Haze cokda begenmemis, birazda dalga gecmis, hos bu adamin dalga gecmedigi bir sey yok ama samimi geliyor bana, hatta dico micro yorumu yuzunden alasim geldi :D Todd zoraki guzel noktalarini bulmaya calismis, Mike eger DNA istiyorsaniz ve MTL icin alin demis ve fiyati goze aliyorsaniz eger, yoksa mixx de iyi demis ki Todd haric gerisi DL ciler. Bende bakiyorum, en kotu SBS mod olmus 1350 TL. Hani boyasi atti desen bile chip yeter dusuncesindeyim. Yani isin özü, DNA 60 ve ufak. Hani alir disari gidersin mantigindayim. Ama alipda uzun kullanan gormedim henüz :)

Aslında ben de beğendim performansını. Sadece biraz tombul diğer SBS ler yanında. Bir de onun çıktığı dönem arka arkaya bir sürü SBS çıktı. Ayrıca o dönem aklımda DNA için düz seri değil colour serisi vardı ki college de çıktığında neredeyse 75C'li mod parasıydı. Diğer bir açıdan iki SBS parası.
Neyse ki artık çip mip bakmıyorum. 31ga 5-7 tur arası sarımlar yapıyorum zaten ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri