• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şekil olarak solo fena değildi ama ateşlemesi yok mu cayır cayır... sanırsın öğrenciye elektrik veriyor ????

katılıyorum, biraz güçlü. 0.5 şeklinde değil de 0.1 şeklinde wat ayarlanabiliyor olsa çok daha hoş olurmuş, 2.5mm id'den 3.0'a çıkarakçözebileceğimi düşünüyorum ama MTL'de, ya da 1 tur fazla atarım olur biter. şu an 9.5 yavaş geliyor(coil ısınana kadar), 10 ise direkt coil'i ısıtıyor ama takip eden çekişlerde 9.5'e düşsem mi diyorum.he bir de ekran ışığı kapandıktan sonra ilk tuşa basıştaki tepkisiniyavaş buldum, gecikmeligeliyor ekran, og aegis böyle değildi, bu hoş olmamış..

Adam gizli forvet çıkti valla ????

Valla sende olmuşsun hocam, hic karistirma filan degil yani durum ???? :devilish:

Ruhumuzda var ????:devilish:????

Ramazan ramazan, tövbe tövbe

????
@Epek hocam sen bir tana college al...Kıytırık mod'ların yanında kaliteli bir modun olsun.☺????Spica pro'da temco tel var college ohm'u 1.04,yi-hi 1.03,paramour 0.95,mixx 0.94 gösteriyor aradaki farka bak ????bu değerler içim kalitesini çok etkiliyor,tabi genede karar senin.????????.????

Son düzenleme:
Gozunaydin çok sevindim kavusmana ????umarım bu sevinç kadar sende SE yi seversin detaylı yorumları bekliyoruz ????
Senden de tabi @murcix ????
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim @MoNoT10 ????
İlk bakış;
Malzeme kalitesi, Metal, oringler, pc tank ve drptip oldun gayet ben kaliteliyim diyor.
Yivler gayet iyi açılmış çapak tortu yağ vs görmedim.

@murcix İyi ki kanguru zehrinden denk geldim dovpoya. Tekrar teşekkür ederim :love:
Benim eller yaba gibi o yüzden düzgün bişey diyemem ama hafif ve ele çok güzel oturuyor. Az daha küçük ellere arka bombesi cuk oturur. Benim ilk defa kullandığım dna mod, keşke özelliklerini daha etkin kullanabilsem ama karışık geldiği için kurcalamaktan çekiniyorum. Şu güne kadar iyi ki almışım dediğim mod oldu kendisi. Ek olarak kaç defa 510 dan likit sızdı bana mısın demedi. Hafif, konforlu, şık ve ateşlemesi kaymak gibi mod bence zehirlenmeye sonuna kadar değer.
@Epek
6.jpg5.jpg

Senden de tabi @
murcix
murcix ????

ben sirami savdim, bir suru sey yazdim yaw :p
aksam @CmZ taptaze yorumlarla ???? zerk eder artik sizlere :ROFLMAO: gule gule kullanacak umarim. eksik elementi buldu :geek:

@Labuda ???? yolunda basarilarinin devami dilerim :cool:

tesekkurler @Sarge ????

goster kendini @Epek, ???? calisildi o kadar :LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri