• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel günlerde kullanasın bahtsızım. ????
kırdın şeytanın bacağını hadi. bi sonrakine kadar havalı havalı dolaş mahallede ????
Teşekkür ederim abi tavsiye olarak al begenirsin diyeceğim bir ato olmuş. Doygun buhar, gayet iyi aroma (majörden yüksek geldi bana tütünde aroması)
Vurum kısmını tam anlıyamadım. Ramazan dolayısı ile ateşlide kullanıyorum. Ama vurumuda kesinlikle üzmez

Teşekkür ederim abi tavsiye olarak al begenirsin diyeceğim bir ato olmuş. Doygun buhar, gayet iyi aroma (majörden yüksek geldi bana tütünde aroması)
Vurum kısmını tam anlıyamadım. Ramazan dolayısı ile ateşlide kullanıyorum. Ama vurumuda kesinlikle üzmez

benlik ato değil bu. abisinide sevmemiştim bunun ???? ki hala elimde mevcut ????
ben milenyumcu tarafta kaldım ????

Son düzenleme:
@Epek

Nisan : Ablamin dogum gunu
Yemeğe gidilecek.

Mayis : Kizimin dogum gunu ( en agiri bu olacak ???? )
olacak o kadar

Anneler gunu ( 3 kisi :D )
Buket çiçek tamamdır

Haziran : Altın vuruş :D ( evlilik yil donumu )
İşte burada senin de hakkın var, gara prime vaktidir ????

Agustos : Hanim kesin onada bir tatil kitler
Sonuçta sen de faydalanacaksın ????

@Epek

Yemeğe gidilecek.

olacak o kadar

Anneler gunu ( 3 kisi :D )
Buket çiçek tamamdır

Sonuçta sen de faydalanacaksın ????
Hazirana ekleme yap ???? babalar günü ;)

Anında tepki ????
Ayrıca buna özel planlar var ????
Çok yakında ????
Ekli dosyayı görüntüle 59395
ne zaman istiyorsan deneme için yollarım biliyorsun :giggle:
Avucumun tam olarak ortasınımı yalıyayım yani ne yapayım hayır bide yeni planlar var diyorsun abii olmaz ki böyle nerden bulaaacaam ben perseus v2 clon orjinal buldum ama çohh para veremem ????????

Avucumun tam olarak ortasınımı yalıyayım yani ne yapayım hayır bide yeni planlar var diyorsun abii olmaz ki böyle nerden bulaaacaam ben perseus v2 clon orjinal buldum ama çohh para veremem ????????

v2 nin klonu yok diye biliyorum. sadece v1 in var sanki.
teklifin ucu açık. ne zaman istersen yollarım denemeye
bi mesajın yeterli :) ama az bekle neler neler olacak gör ????

Ekli dosyayı görüntüle 59389

şansıma ekranı hizasız yerleştirmişler! ???? bu da iptal. pico kalıyor! s100 agaya gidiyor! ????..

maykop üstad'a bildirdim durumu, ve sağolsun rahatsızsam/içime sinmediyse iadesini alabileceğini söyledi. 1 saate yakın süren hoş bir sohbet ettik telefonda, modlardan girdik atolardan çıktık ???? solo ve solo2'lerde bu tarz şeylerle karşılaşılabiliyor periyodik olarak dedi. pazartesi kargolamak üzere kutusuna geri yerleştirdim an itibariyle. bu arada ekranın kılcal çizikli gelmesi de bu tarz sorunlardan dediğinde fark ettim ki ben ekrandan jelatin falan sökmemiştim, kutudan jelatinsiz kılcal çizikli çıkmış büyük ihtimnal cihaz.

yani uzun lafın kısası... senin geekvape'ten soğuyanlar kulübünde yer varsa beni de alıver @GaziHazar ???? ..

Siyah bishop bekliyor ama sen istiyor zehir ✌

20220412-142109.jpg
Şuna bi bak şuna bi bakk
Sağdakinin başına bir iş gelirse düşerse, çatlarsa bilki benim nazarım değmiştir: Çokomelli bir mod. :)
Gara ato sevmiiim ????????
Hatta görünce Hamdi Babanın yüz ifadesindeki gibi oluyorumm ????????????

****** üstad'a bildirdim durumu, ve sağolsun rahatsızsam/içime sinmediyse iadesini alabileceğini söyledi. 1 saate yakın süren hoş bir sohbet ettik telefonda, modlardan girdik atolardan çıktık [emoji854] solo ve solo2'lerde bu tarz şeylerle karşılaşılabiliyor periyodik olarak dedi. pazartesi kargolamak üzere kutusuna geri yerleştirdim an itibariyle. bu arada ekranın kılcal çizikli gelmesi de bu tarz sorunlardan dediğinde fark ettim ki ben ekrandan jelatin falan sökmemiştim, kutudan jelatinsiz kılcal çizikli çıkmış büyük ihtimnal cihaz.

yani uzun lafın kısası... senin geekvape'ten soğuyanlar kulübünde yer varsa beni de alıver @GaziHazar [emoji90] ..

Gel tabi ustat.

Standart urunlerde vaporesso guzel geliyor bana. Tarot nano, target mini, luxe 2 kullandim. Tabi bunlar sana uygun degil (dahili ya da cift pilli olmasindan mutevellit) ama axon chipli tek pilli bir vaporesso ya da pico plus onerebilirim [emoji213]

Şuna bi bak şuna bi bakk
Sağdakinin başına bir iş gelirse düşerse, çatlarsa bilki benim nazarım değmiştir: Çokomelli bir mod. :)
Gara ato sevmiiim ????????
Hatta görünce Hamdi Babanın yüz ifadesindeki gibi oluyorumm ????????????
Var var bazı arkadaşlar var nazarini eksik etmeyen notlarımı aliyom

Sonra alicam kutsal zehri bir sağdan vericem bir soldan ????????????

Yemeğe gidilecek.
Ufak bir darbeyle atlatilir :)

olacak o kadar

Iste o kadar, o kadardan cikiyor. Sıpa son 3 ayda caktirmadan benden ayri, anasindan ayri bir suru soz almis ve şu anda yuzumuze yuzumuze vuruyor :D
7 yaşında, bayan bir bordo bereli buyutmusum ????

gunu ( 3 kisi :D )
Buket çiçek tamamdır

Sence 3 buket cicek mi, yoksa burada bir kac gara prime mi var :D benim annem belki ama el kızlari acimiyor ????

Evet burda bir gara mara prime hakkim var, ama onu aldigim an, bordo bereli affetmez, karsima 2x dani microyla karsima cikacak :D

Evet kuma basmak iyi gelebilir :D

Hazirana ekleme yap ???? babalar günü ;)

Agam sagol, unuttum yazmayi ben onu ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri