• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tapatalk disinda gorulmedigi icin yanlis anlasilma olmasin diye ekran resmi atayim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

7406d8815d8b9c214cca9093ee2958bd.png

Merhaba; ben uzun zamandir pod arayisindayim. İstedigim pod'u bir turlu bulup karar veremedim siz degerli arkadaslardan yardim etmenizi rica ediyorum.
Aradigim pod ozellikleri;
Portatif dahili pilli kucuk boyutlarda,
2 adet kartus gerekli ve herbirinin coili rba sarilabilir olmali, kartusun biri dl icim digeri mtl icim icin sarim yapip kullanacagim mumkunse ayarlanabilir hava ayari ve dl icime uygun wat ayari ozelligi pod ve kartusta olmali eger boyle mucizevi alet varsa birde dl rba coil sarmak icin tel ve pamuk mtl rba coili sarmak icin tel ve pamuk tiplerinide recetelendirmenizi rica ediyorum Simdiden degerli vaktinizi ayirdiginiz icin sizlere cok tesekkur ederim Hayirli bereketli ramazlariniz olsun

Merhaba; ben uzun zamandir pod arayisindayim. İstedigim pod'u bir turlu bulup karar veremedim siz degerli arkadaslardan yardim etmenizi rica ediyorum.
Aradigim pod ozellikleri;
Portatif dahili pilli kucuk boyutlarda,
2 adet kartus gerekli ve herbirinin coili rba sarilabilir olmali, kartusun biri dl icim digeri mtl icim icin sarim yapip kullanacagim mumkunse ayarlanabilir hava ayari ve dl icime uygun wat ayari ozelligi pod ve kartusta olmali eger boyle mucizevi alet varsa birde dl rba coil sarmak icin tel ve pamuk mtl rba coili sarmak icin tel ve pamuk tiplerinide recetelendirmenizi rica ediyorum Simdiden degerli vaktinizi ayirdiginiz icin sizlere cok tesekkur ederim Hayirli bereketli ramazlariniz olsun
aklıma gelen smok nord 4 sanırım rbası da vardı onun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri