murcix
Council
Yüzlerce tank denemedik mi?
vuuuuu
Yüzlerce tank denemedik mi?
vuuuuu
12-13 sene oldu benim ???? ego c ve t ler vardı bide kiwiler. 500 lira verdigimi hatırlıyorum. Pamuk tel hak getire.. silika ve dandik teller. Likit? Hexocell, dekang. Hey gidi günler hey...
+1 natura o ????Hexocell demiyelim lütfen onun adı Natura bi maxboro olsada içsek, Virginia da iyiydi ????
bana nedense bir çoğu gus styled gibi geliyor ???? sxk kalitesinde ????..high end atolar bir çoğu. bu kesin
12-13 sene oldu benim ???? ego c ve t ler vardı bide kiwiler. 500 lira verdigimi hatırlıyorum. Pamuk tel hak getire.. silika ve dandik teller. Likit? Hexocell, dekang. Hey gidi günler hey...
Hexocell demiyelim lütfen onun adı Natura bi maxboro olsada içsek, Virginia da iyiydi ????
+1 natura o ????
naturahexa'ydı acaba? ???? ek olarak... o bubblegum bi' harikaydı dostlar ????..
bir kardeşim kendine alırken bana da aldı kendi çok beğendi. Mv2 ve Lv2 den biraz daha kolay kullanımlı olduğunu söyledi. Bakalım gelince deniycez. İğne uçlu plastik şişem de varEmin ol ida rbayi begeneceksin. Sadece erken karar verme.
bana nedense bir çoğu gus styled gibi geliyor ???? sxk kalitesinde ????..
bi' benim zamanımda mı naturahexa'ydı acaba? ???? ek olarak... o bubblegum bi' harikaydı dostlar ????..
Doğrudur hocam hexocell laboratuvar ve ARGE merkezlerinin adıHerkez gözünün gördüğü ile aklında kalmış olabilir. Gerçeği çokta önemli değil, ben latife oosun diye şeyettim ????
Walla yanlışım varsa düzeltin, benim bildiğim Hexocell laboratuvar larının ismi, likit markası Natura..
Çeşitleri biliyorsunuz zaten. Hepsi aynıdır tabi klon furyası çıkmadan önce!!!
bana nedense bir çoğu gus styled gibi geliyor ???? sxk kalitesinde ????..
bi' benim zamanımda mı naturahexa'ydı acaba? ???? ek olarak... o bubblegum bi' harikaydı dostlar ????..
Ne guzel seri numarasi degil mi…
kayfundan uzak durmak icin duvardan duvara vuruyor kendini
ama senin 2 numara olan spica aldi ya, daha napsin. kadife madife falan dedin, sifir yok dedin falan akli uctu ????Bir alsa var ya, kopamayacak ama sizin korkunuza alamiyor
gule gule kullan @GaziHazar ????
da ????
bir spica pro gorduk masanin ustunde, sonrasinda ne bir anlik, ne bir geri bildirim falan gormedik ????
en azindan @Kanthal ile bir firt espresso kararinda bir sey goreydik????