• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
high end atolar bir çoğu. bu kesin ;)
bana nedense bir çoğu gus styled gibi geliyor ???? sxk kalitesinde ????..

12-13 sene oldu benim ???? ego c ve t ler vardı bide kiwiler. 500 lira verdigimi hatırlıyorum. Pamuk tel hak getire.. silika ve dandik teller. Likit? Hexocell, dekang. Hey gidi günler hey...

Hexocell demiyelim lütfen onun adı Natura bi maxboro olsada içsek, Virginia da iyiydi ????

bi' benim zamanımda mı naturahexa'ydı acaba? ???? ek olarak... o bubblegum bi' harikaydı dostlar ????..

naturahexa'ydı acaba? ???? ek olarak... o bubblegum bi' harikaydı dostlar ????..

Herkez gözünün gördüğü ile aklında kalmış olabilir. Gerçeği çokta önemli değil, ben latife oosun diye şeyettim ????
Walla yanlışım varsa düzeltin, benim bildiğim Hexocell laboratuvar larının ismi, likit markası Natura..
Çeşitleri biliyorsunuz zaten. Hepsi aynıdır tabi klon furyası çıkmadan önce!!!

bi' benim zamanımda mı naturahexa'ydı acaba? ???? ek olarak... o bubblegum bi' harikaydı dostlar ????..
Herkez gözünün gördüğü ile aklında kalmış olabilir. Gerçeği çokta önemli değil, ben latife oosun diye şeyettim ????
Walla yanlışım varsa düzeltin, benim bildiğim Hexocell laboratuvar larının ismi, likit markası Natura..
Çeşitleri biliyorsunuz zaten. Hepsi aynıdır tabi klon furyası çıkmadan önce!!!
Doğrudur hocam hexocell laboratuvar ve ARGE merkezlerinin adı
Marka natura ????
O zamanlar diğer firmalara ulaşmak güç olduğu ve merdiven altı muhabbetleri döndüğünden en azından güvenli bir limandi bence
Damak tadı kısmı ayrı konu ????

10+ sene öncesinden bahsediyoruz ???????? ben dün ne yediğini hatırlamıyorum. Naturahexo da olabilir, direk naturada olabilir, Ama favorim Baba's bounty. Bobas değil Baba's ????????????????

Aspire vrod 200 aldım ve redline likit aldım uygun diye ne bileyim alerjim varmış pg ye moby labs den bio pg li likitler aldım daha gelmedi denemek nasip olmadı işe yararsa oleon pg nbase alıp kendim yapmayı planlıyorum umarım hiçbirinizin başına gelmez bu alerji durumu arkadaşlar????

Ne guzel seri numarasi degil mi…

fa0a968196b18abe429eb837a68b0137.dng

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri