Epek
Community
ama senin 2 numara olan spica aldi ya, daha napsin. kadife madife falan dedin, sifir yok dedin falan akli uctu ????
O zaman ben yanlis vurmusum simdiye kadar, farkli calisim ben @GaziHazar kardeşime
ama senin 2 numara olan spica aldi ya, daha napsin. kadife madife falan dedin, sifir yok dedin falan akli uctu ????
ogrencim dedin sonra pesine dusmedin, adam ara sokaklara sapti. hani nooldu sizin TC egitimi falan.
bence Spica pro uzerinde TC calisin siz
Sen penomu aldin biraderim
gule gule kullan @GaziHazar ????
da ????
bir spica pro gorduk masanin ustunde, sonrasinda ne bir anlik, ne bir geri bildirim falan gormedik ????
en azindan @Kanthal ile bir firt espresso kararinda bir sey goreydik????
Harbi valla, spica proyu kullandi ama hic ses etmedi, begendi mi, begenmedi mi, bak begenmediysen soyle vitrine alirim ben onu, cok tukrukleme
O zaman ben yanlis vurmusum simdiye kadar, farkli calisim ben @GaziHazar kardeşime
ogrencim dedin sonra pesine dusmedin, adam ara sokaklara sapti. hani nooldu sizin TC egitimi falan.
bence Spica pro uzerinde TC calisin siz
Yav arkadaşta dico var ama tc sarmiyor, ben o kadar gazi verdim, soyle kaciyor, boyle ucuyor, baktim var bir ışık , ama arkadaş, yeni atomizer alma hastalığından alamadik . TC ye bir dalsa en az 3 4 ay atomizer bakmaz ???? ????
Tek tek gelin, itina ile cevap veririm ????Sıradan gelelim ????
eksik firma kalmasın yerlide
sağolasın paşam ????
benim gibi beceriksiz emtiyelci için zor bir atomzermiş ama bu akşam bir tablo çalışmasından sonra sürüşlerimiz devam edecek
bu konuda bir yorumda bulunmayacağım ????
gel gel sen de çalış üstümde
o tc işine de bakıciiz orcinal dicodes nife30 da geldi
kendimi böyle bir ilişikiye hazır hissettiğimde ????
benim gibi beceriksiz emtiyelci için zor bir atomzermiş
eksik firma kalmasın yerlide
o tc işine de bakıciiz orcinal dicodes nife30 da geldi
gel gel sen de çalış üstümde
Bak bu gibi itiraflari baskalarina yapmam, tamamen sana ozel, ..........dan bile kolay sarmasi, toplamasi, o kadar diyim
Aldım zehri, dun yapıstiriyordum ama kisa mi uzun mu yoksa ikisi bir arada mi kararsiz kaldim
Yok ben onlar gibi acimasiz degilim, onlar gibi calismam ama sana bir ........ ........ aldiracam, sonra rahat birakacam
benim gibi beceriksiz emtiyelci için zor bir atomzermiş ama bu akşam bir tablo çalışmasından sonra sürüşlerimiz devam edecek
su noktalama yuzunden hangi ato oldugunu anlamadim. filtreye niye takildi anlamadim.
yine o lanet filtre
acimasiz degilim diyip kufur mu ediyon sen yogsam
Daginik gidelim
Bak bu gibi itiraflari baskalarina yapmam, tamamen sana ozel, Kayfundan bile kolay sarmasi, toplamasi, o kadar diyim
Aldım zehri, dun yapıstiriyordum ama kisa mi uzun mu yoksa ikisi bir arada mi kararsiz kaldim
Seninki bahane olmus, standart nife30 telin ne eksigi varmis, senin atomizer alasin varmiş valla ????
hadi inş ????Yok ben onlar gibi acimasiz degilim, onlar gibi calismam ama sana bir kayfun prime aldiracam, sonra rahat birakacam
şu fevi bir daha deniycem: ama becerimi geliştirdikten sonra... yine ????layacak bir sebep bulursam (özellikle aramayacağım) bu sefer kesin ????tur diycem.kim, seeen, beceriksiz ????
sen ki Fev'i bile ????
aklima geldi tamam, becerememistin ????
bu sefer kesin ????tur diycem.
bunca zaman dedim kendim gibi 3-5 kişi anca buldum kim takar yalova kaymakamını ????aman haa oyle birsey deme, tum vape camiasi yikilir. herkes elinden cikartir. fabrika kapatir millet issiz kalir.
sakin ol ????
aaaaa SÖVDEGEÇ giller ???? ????Seni gidi seni, sanirim yakin gozluklerini takmamissin , biraz yardimci olim ????
SVOEMESTO KAYFUN PRIME
Bide bak resim koyim, filtreye takilmasin
????
Bak senin memleketten hemde
Ekli dosyayı görüntüle 59209
Kahveler öm’lerde dönüyor resmen! ????en azindan @Kanthal ile bir firt espresso kararinda bir sey goreydik
Kahveler öm’lerde dönüyor resmen! ????
Suçlu ???? @GaziHazar ! Soğuk kahveyle tehdit etti bizleri. ????aç kutunu senlede içelim eloğlu