• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogrencim dedin sonra pesine dusmedin, adam ara sokaklara sapti. hani nooldu sizin TC egitimi falan.
bence Spica pro uzerinde TC calisin siz :devilish:

Yav arkadaşta dico var ama tc sarmiyor, ben o kadar gazi verdim, soyle kaciyor, boyle ucuyor, baktim var bir ışık , ama arkadaş, yeni atomizer alma hastalığından alamadik . TC ye bir dalsa en az 3 4 ay atomizer bakmaz ???? ????

Sıradan gelelim ????

Sen penomu aldin biraderim :)

eksik firma kalmasın yerlide :)

sağolasın paşam ????

da ????
bir spica pro gorduk masanin ustunde, sonrasinda ne bir anlik, ne bir geri bildirim falan gormedik ????
en azindan @Kanthal ile bir firt espresso kararinda bir sey goreydik????

benim gibi beceriksiz emtiyelci için zor bir atomzermiş ama bu akşam bir tablo çalışmasından sonra sürüşlerimiz devam edecek :D

Harbi valla, spica proyu kullandi ama hic ses etmedi, begendi mi, begenmedi mi, bak begenmediysen soyle vitrine alirim ben onu, cok tukrukleme :D

bu konuda bir yorumda bulunmayacağım ????

O zaman ben yanlis vurmusum simdiye kadar, farkli calisim ben @GaziHazar kardeşime :D

gel gel sen de çalış üstümde :P

ogrencim dedin sonra pesine dusmedin, adam ara sokaklara sapti. hani nooldu sizin TC egitimi falan.
bence Spica pro uzerinde TC calisin siz :devilish:

o tc işine de bakıciiz orcinal dicodes nife30 da geldi :devilish:

Yav arkadaşta dico var ama tc sarmiyor, ben o kadar gazi verdim, soyle kaciyor, boyle ucuyor, baktim var bir ışık , ama arkadaş, yeni atomizer alma hastalığından alamadik . TC ye bir dalsa en az 3 4 ay atomizer bakmaz ???? ????

kendimi böyle bir ilişikiye hazır hissettiğimde ????

Sıradan gelelim ????

sağolasın paşam ????

benim gibi beceriksiz emtiyelci için zor bir atomzermiş ama bu akşam bir tablo çalışmasından sonra sürüşlerimiz devam edecek :D

bu konuda bir yorumda bulunmayacağım ????

gel gel sen de çalış üstümde :P

kendimi böyle bir ilişikiye hazır hissettiğimde ????
Tek tek gelin, itina ile cevap veririm ????

Daginik gidelim :D

benim gibi beceriksiz emtiyelci için zor bir atomzermiş

Bak bu gibi itiraflari baskalarina yapmam, tamamen sana ozel, Kayfundan bile kolay sarmasi, toplamasi, o kadar diyim ;)

Aldım zehri, dun yapıstiriyordum ama kisa mi uzun mu yoksa ikisi bir arada mi kararsiz kaldim :D

Seninki bahane olmus, standart nife30 telin ne eksigi varmis, senin atomizer alasin varmiş valla ????

gel gel sen de çalış üstümde :p

Yok ben onlar gibi acimasiz degilim, onlar gibi calismam ama sana bir kayfun prime aldiracam, sonra rahat birakacam :D

Bak bu gibi itiraflari baskalarina yapmam, tamamen sana ozel, ..........dan bile kolay sarmasi, toplamasi, o kadar diyim ;)

su noktalama yuzunden hangi ato oldugunu anlamadim. filtreye niye takildi anlamadim. :devilish:

Aldım zehri, dun yapıstiriyordum ama kisa mi uzun mu yoksa ikisi bir arada mi kararsiz kaldim :D

heh tam zehirlecek atoyu buldun :LOL:

Yok ben onlar gibi acimasiz degilim, onlar gibi calismam ama sana bir ........ ........ aldiracam, sonra rahat birakacam :D

yine o lanet filtre :ROFLMAO:
acimasiz degilim diyip kufur mu ediyon sen yogsam :devilish:

kim, seeen, beceriksiz o_O????
sen ki Fev'i bile ????
aklima geldi tamam, becerememistin ????

nasıl istersen öyle olsun :D

Bak bu gibi itiraflari baskalarina yapmam, tamamen sana ozel, Kayfundan bile kolay sarmasi, toplamasi, o kadar diyim ;)

sarıp toplamada sıkıntı yok da basınç mevzusu var ????????????

ben ofise yedek kurulu atomizer olarak bırakıcam deneme sürüşlerinden sonra :)

Seninki bahane olmus, standart nife30 telin ne eksigi varmis, senin atomizer alasin varmiş valla ????

yok ben başlayana kadar o da geldi anlamında. yoksa ilk denediğimde ss430 nife30 göre daha keyifli gelmişti :D

Yok ben onlar gibi acimasiz degilim, onlar gibi calismam ama sana bir kayfun prime aldiracam, sonra rahat birakacam :D
hadi inş ????

en azindan @
Kanthal
Kanthal ile bir firt espresso kararinda bir sey goreydik
Kahveler öm’lerde dönüyor resmen! ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri