GaziHazar
Admin
klorak üstat: tavsiye ederim ciğerleri açıyomuş ????Sek nbasede aroma alıyorsan sabun kalıntısıdır o
klorak üstat: tavsiye ederim ciğerleri açıyomuş ????Sek nbasede aroma alıyorsan sabun kalıntısıdır o
sence üşenmeyip ne laf soktun diye 7 dakikalık videoyu dinler miyim?pozisyon tekrarlari
adam cozum degil, problem adami. ki spica da cok kullanici dostu degil. bakalim, yasayip gorecegiz.
en azindan cok isteyip ortaligi ayaga kaldirdigi ve ulasamadigi bir atoya kavustu. en sevindirici kisim o.
Yalniz sistem oyle yurumuyor. dolap nedir? bakiniz @Epek beyefendiye. vitrin hazirliyor. ayni kamptaki arkadasindan feyz al azcik
biri @Epek mi dedi ???? ????
unutmuşum ekliyim hemen Dinasorus Epekus ????
işte böyle fev kötülenip haklı çıkınca hemen konu dağıtmalar, hedef şaşırtmalar falan ????
aramizda kalsin abi ????
ne istedigini bilmeyen, anlik kararlar alan, takintilari olan, hevesi ust duzey ve halen tazeligini koruyan bir buharcidan beklenen davranislar bunlar.
takip ettigim kadariyla da donup dolasip ION V2 ile nbase iciyor. dolayisiyla spica kullanici toplulugunun geneli de nbase kullandigina gore bu sefer memnun kalacagi bir ato buldu. tabi spicasal sorunlari cozebildiginde ????
ion v2 seven tam sever, sevemeyen 2 günde satar.
Benim her zaman kendime bir kuralım vardır her tank en az 15 günü hakeder...
Bu arada ion v2 Türk elinden çıkma en iyi tanktir bana göre..
Iste tam kisisellik cok sans verdim ama olmadi Ion v2 ye. Bana gorede , tasarim dizayn ve malzeme kalitesinide ekleyince Spica Pro
Zevkler renkler gibi kılişe bir söz yakışır buraya ????
tek eşlilikten hoşlaniyorum ben.
aslına bakılırsa çok atomizer denemişliğim yok benim. özellikle mtl içimde.@GaziHazar ile bizim kulvarlar farkli malesef o daha cok gezecek marka marka, bizim yerimiz yurdumuz duruşumuz belli #welovekayfun ????????
KFL19 30ga ????????Ne demis ünlü düsünur, aristokrat ruhlu @Kanthal herkes icin bir Kayfun, herkese Kayfun
bu arada yukarida yaptigin her alintiya ayri guldum @Epek
Spica, Minör santimetrenmi oluyor diyip çekiliyom kenara
not : kaleni boş bırakma sakın ????
yerli atomizerlerde mutlaka keyif sürecek bir yan buluyorum; kullanım kolaylığı da cabası .
KFL19 30ga ????????
ortalamanin uzerinde atolari var
@iPehlivan
mevzu Ion2 degil, bu adamin hizi ve istahi
15 gun degil de 15 deneme diyelim
katilyiorum, yapi kalitesi ve iscilik yonunden benim icin de birinci. muhendisliik spica pro.