• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam cozum degil, problem adami. ki spica da cok kullanici dostu degil. bakalim, yasayip gorecegiz.
en azindan cok isteyip ortaligi ayaga kaldirdigi ve ulasamadigi bir atoya kavustu. en sevindirici kisim o.

Bu kisisel dicemde , kisisel yer yok :) en hizli telleyip topladigim ( parca sayisinin cok olmasina ragmen ) atodu, şaşirdim sadece ama el aliskanligi diyelim o zaman benim durumu,

Evet kesinlille, bulunmaz hint kumasini , emcuklenmemis buldu, buyuk sans, ben gorseydim, dokunmamak uzere kesin alirdim :)

Yalniz sistem oyle yurumuyor. dolap nedir? bakiniz @
Epek
Epek beyefendiye. vitrin hazirliyor. ayni kamptaki arkadasindan feyz al azcik :LOL:

@GaziHazar ile bizim kulvarlar farkli malesef :cool: o daha cok gezecek marka marka, bizim yerimiz yurdumuz duruşumuz belli #welovekayfun ????????

Kayfun icin bir vitrin planim oldugu dogrudur, boyle bir manyakligim var, kafamdakini soylesem ki soylemicem, agama malzeme cikar :D

biri @
Epek
Epek mi dedi ???? ????
unutmuşum ekliyim hemen Dinasorus Epekus ????

@murcix bak bu halimle bile agamin 5 lafindan biri bana taş atmak :D düsunsene aklimdakini soyledigimi ???? kendine bakmiyor bana dinazor diyor ???? agam benim ruhumda yaşımda genç ama yeni heyejanlara gerek yok, tek eşlilikten hoşlaniyorum ben. Ne demis ünlü düsünur, aristokrat ruhlu @Kanthal herkes icin bir Kayfun, herkese Kayfun :D

işte böyle fev kötülenip haklı çıkınca hemen konu dağıtmalar, hedef şaşırtmalar falan ????

Sen bakma biraderim bu ic minnaklara, kiskanc bunlar, Spicani kiskaniyorlar :D

aramizda kalsin abi ????
ne istedigini bilmeyen, anlik kararlar alan, takintilari olan, hevesi ust duzey ve halen tazeligini koruyan bir buharcidan beklenen davranislar bunlar.
takip ettigim kadariyla da donup dolasip ION V2 ile nbase iciyor. dolayisiyla spica kullanici toplulugunun geneli de nbase kullandigina gore bu sefer memnun kalacagi bir ato buldu. tabi spicasal sorunlari cozebildiginde ????

ion v2 seven tam sever, sevemeyen 2 günde satar.

Benim her zaman kendime bir kuralım vardır her tank en az 15 günü hakeder...

Bu arada ion v2 Türk elinden çıkma en iyi tanktir bana göre..

@GaziHazar ile bizim kulvarlar farkli malesef :cool: o daha cok gezecek marka marka, bizim yerimiz yurdumuz duruşumuz belli #welovekayfun ????????
aslına bakılırsa çok atomizer denemişliğim yok benim. özellikle mtl içimde.

yerli atomizerlerde mutlaka keyif sürecek bir yan buluyorum; kullanım kolaylığı da cabası :cool:.

hal böyle olunca çok da gezinmeye, yurtdışı ürünler aramaya gerek kalmıyor.

hatta kullandıklarım için liste bile paylaşabilirim

Hastur mtl mini
Ion v2
Ulton fev
Era pro
Minor
Major V2
Siren v3
Troy x rda

Spica pro (ilk sürüş akşama)
Penodat V2 (yolda)
İda rba (yolda)

elde kalması garanti olanlar ise sadece yerliler

bu arada yukarida yaptigin her alintiya ayri guldum @Epek :LOL:

Seslimi sessiz mi ? Bu kisim cok onemli :D

Spica, Minör santimetrenmi oluyor diyip çekiliyom kenara
not : kaleni boş bırakma sakın ????

Bizimkisi yerliye destek , tam destek, her zaman destek , kale saglam agam ????

yerli atomizerlerde mutlaka keyif sürecek bir yan buluyorum; kullanım kolaylığı da cabası :cool:.

Her yerliden 1 adet bulundurmak iyidir, ortalamanin uzerinde atolari var ve imkan dahilinda dolapta olmali :)

@iPehlivan
mevzu Ion2 degil, bu adamin hizi ve istahi :LOL:
15 gun degil de 15 deneme diyelim :p
katilyiorum, yapi kalitesi ve iscilik yonunden benim icin de birinci. muhendisliik spica pro.

Hepimiz bu yollardan gecmedik mi ki? ???? Yüzlerce tank denemedik mi? Oda deneyecek ve bir gün anlayacak hepsi 3 aşağı 5 yukarı birbirine benziyor ????

@GaziHazar
Emin ol ida rbayi begeneceksin. Sadece erken karar verme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri