Namca
Community
Ben el feneri yapacaktım ondan neden geçmedi ki ,anlamadım????????????pico bitmiş..
Ben el feneri yapacaktım ondan neden geçmedi ki ,anlamadım????????????pico bitmiş..
Ben el feneri yapacaktım ondan neden geçmedi ki ,anlamadım????????????
gozun aydin hocam [emoji3478][emoji3478][emoji3478]
Çok teşekkürler hocam [emoji847] Aralık 2020'den beri kovalıyordum, sonunda çok güzel bir şekilde kısmet oldu çok şükür [emoji3059]..
İsviçre'den de ikinci kargom yola çıktı bugün Almanya'ya doğru [emoji854] StattQualm'ın sahibi Chris ile yazışmalarımız ve SQuape N[duro] alışım sonrası neler yaşadığım, ürünlerinin arkasında nasıl durdukları ile ilgili falan sizlerle paylaşmak istediğim anılarım birikti. Bu konu üzerine biraz uzuncana bir yazı yazacağım foruma son olarak, nereye hangi başlık altına uygun olur bilemiyorum şimdilik ama fırsat bulunca kafa yoracağım. Sonrasında da artık inzivaya çekileceğim ve periyodik olarak internete bağlanmayan bir insan olacağım kısmetse..
Sağolun hocam, çok teşekkürler. Kazasız belasız yedekleri de bana ulaştığında "şahsi görüşüme göre" MTL'i de DL'i de tam olarak zirveye ulaştırıp tüm alımlara kapatmış olacağım kendimi artık. Reload'ın denk gelişiyle Series B yalan oldu şimdilik, bir çaresini bulup çözebilirsem en son satın aldığım ekipman da o olacak muhtemelen kısmetse..Yeni bir baslik ile cok guzel olur bence. N[duro] icin de sevindim sizin adiniza.
güzel günlerde afiyetle buharlahem de emcuklenmemiş ..
Ekli dosyayı görüntüle 59132
güzel günlerde afiyetle buharla
Çeyizde mi saklanmış güve basmıştır onu.Hem de emcuklenmemis ????
valla ben de bilemedimÇeyizde mi saklanmış güve basmıştır onu.
İyi günlerde kullan.valla ben de bilemedim
ÖM lütfen ???? ????Hem de emcuklenmemis ????
İyi günlerde kullan.
gule gule kullan @GaziHazar , tam tarzini bulmussun
ÖM lütfen ???? ????
Tam tarzını mı dedin,ben bunca zamandır tarzını anlamamıştım.ayran gönüllü mü acaba diyordum .her çiçeğe konan????gule gule kullan @GaziHazar , tam tarzini bulmussun
ayağını kaldır üstat ???? ???? ???? ????Tam tarzını mı dedin,ben bunca zamandır tarzını anlamamıştım.ayran gönüllü mü acaba diyordum .her çiçeğe konan????
Tam tarzını mı dedin,ben bunca zamandır tarzını anlamamıştım.ayran gönüllü mü acaba diyordum .her çiçeğe konan????