• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pico bitmiş..
images
Ben el feneri yapacaktım ondan neden geçmedi ki ,anlamadım????????????

gozun aydin hocam [emoji3478][emoji3478][emoji3478]

Çok teşekkürler hocam ???? Aralık 2020'den beri kovalıyordum, sonunda çok güzel bir şekilde kısmet oldu çok şükür ????..

İsviçre'den de ikinci kargom yola çıktı bugün Almanya'ya doğru ???? StattQualm'ın sahibi Chris ile yazışmalarımız ve SQuape N[duro] alışım sonrası neler yaşadığım, ürünlerinin arkasında nasıl durdukları ile ilgili falan sizlerle paylaşmak istediğim anılarım birikti. Bu konu üzerine biraz uzuncana bir yazı yazacağım foruma son olarak, nereye hangi başlık altına uygun olur bilemiyorum şimdilik ama fırsat bulunca kafa yoracağım. Sonrasında da artık inzivaya çekileceğim ve periyodik olarak internete bağlanmayan bir insan olacağım kısmetse..

Çok teşekkürler hocam [emoji847] Aralık 2020'den beri kovalıyordum, sonunda çok güzel bir şekilde kısmet oldu çok şükür [emoji3059]..

İsviçre'den de ikinci kargom yola çıktı bugün Almanya'ya doğru [emoji854] StattQualm'ın sahibi Chris ile yazışmalarımız ve SQuape N[duro] alışım sonrası neler yaşadığım, ürünlerinin arkasında nasıl durdukları ile ilgili falan sizlerle paylaşmak istediğim anılarım birikti. Bu konu üzerine biraz uzuncana bir yazı yazacağım foruma son olarak, nereye hangi başlık altına uygun olur bilemiyorum şimdilik ama fırsat bulunca kafa yoracağım. Sonrasında da artık inzivaya çekileceğim ve periyodik olarak internete bağlanmayan bir insan olacağım kısmetse..

Yeni bir baslik ile cok guzel olur bence. N[duro] icin de sevindim sizin adiniza.

Yeni bir baslik ile cok guzel olur bence. N[duro] icin de sevindim sizin adiniza.
Sağolun hocam, çok teşekkürler. Kazasız belasız yedekleri de bana ulaştığında "şahsi görüşüme göre" MTL'i de DL'i de tam olarak zirveye ulaştırıp tüm alımlara kapatmış olacağım kendimi artık. Reload'ın denk gelişiyle Series B yalan oldu şimdilik, bir çaresini bulup çözebilirsem en son satın aldığım ekipman da o olacak muhtemelen kısmetse..

Edit: Ya da kozmetiği patates ama sıkıntısız bir pico bulursam deri kılıf yaparım ona ve kullanırım, bendeki abime gidince küçük modum kalmıyor çünkü. Pico ile çok daha uğraşsız olur o şekilde aslında, ama ilan kovalamakla uğraşmak da istemiyorum artık, ne bileyim..

Edit 2: Alınık ilanı yazdım, bakalım çıkacak mı bi'şeyler :)..

Son düzenleme:
Tam tarzını mı dedin,ben bunca zamandır tarzını anlamamıştım.ayran gönüllü mü acaba diyordum .her çiçeğe konan????

aramizda kalsin abi ????
ne istedigini bilmeyen, anlik kararlar alan, takintilari olan, hevesi ust duzey ve halen tazeligini koruyan bir buharcidan beklenen davranislar bunlar.
takip ettigim kadariyla da donup dolasip ION V2 ile nbase iciyor. dolayisiyla spica kullanici toplulugunun geneli de nbase kullandigina gore bu sefer memnun kalacagi bir ato buldu. tabi spicasal sorunlari cozebildiginde ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri