mesela bakiniz @Epek
neyini referans alayim
@comandante @Epek @CmZ @GaziHazar kardeşlerin tüketim hızına ato üreticileri bile yetişemiyor . ???? ???? ????
Daha kahveleri bile bitirmemize izin vermiyorlar.
kim kime fisildamis belli degil ama ????
kulagina ismi yerine svoemesto falan mi dediler ki
benim oluşumum tamamlanmadığı için tüm sıfatlar bir şekilde yapışabiliyor ???? ????
çare yerlide huzur isyanda ????Çare svoemesto
Herkese bir kayfun ????
hatunun laflari geliyor aklima ????????????
HAhahaahahah sesli güldümm bana bakıyorlar bu ne ye gülüyor diye" Bana bir gun bile kuzucuğum demedin "
esti mi bile yoksa?bu arada yakinda vapesystem ruzgari esecek, hazirlikli ol
Yorum olayına gelince ben çok yorum yapmayı sevmiyorum insanları yanlış yönlendirmek ten çekiniyorum. Yaptığım yorumlardada hep eklemişimdir bana uyan size uymaya bilir benim sevdiği siz nefret edebilirsiniz diyorum
Valla bende 2 tane var, sağolsunlar güzel insanlardan aldım ikisinide Şubat 2022'de almıştım. Ki yedeklerinden sadece aşağıdakı base bulabilrsem 4 tane daha extradan çıkar.Yav yok , ben yeni nesilim biraderim bizimkisi biraz da hobi, yoksa herkes sevemez bizim sevdigimizi.
Bu arada hasan hocam yan tarafta tertemiz lp2 satiyor
yenge kesin gizli Auguse'cu
bu arada yakinda vapesystem ruzgari esecek, hazirlikli ol
HAhahaahahah sesli güldümm bana bakıyorlar bu ne ye gülüyor diye
Valla bende 2 tane var, sağolsunlar güzel insanlardan aldım ikisinide Şubat 2022'de almıştım. Ki yedeklerinden sadece aşağıdakı base bulabilrsem 4 tane daha extradan çıkar.
Fasttechten alışveriş yapan bir arkadaşım bunu ücreti mukabilinde 4-5 tane alırsan çok mutlu olurum. Zaman önemli değil.
Yada öyle tanıdığınız aracılar varsa o.m atarsanız çok sevinirim.
Son olarak Hasan hocam evet temiz bir ürün koymuş ama benim gözümde çok istemiş.
Se den haber var anlaşılan benim siparişi bekliyormuş demekki Yorumda lütfen beni etiketle @murcix kaçırmak istemiyorum
Vapesytem
Hayırlı olsun üstad güzel günlerde kullan inşallahBy-KA SE iste.
benimki ucaga bindi @CmZ, muhtemelen ulkeye gelmistir de guncelleme olmadi henuz.
supbox ile ayni pakate koyun dedim ama unutmuslar. ozur icin de t-shirt gonderecekler bir sonraki sipariste ????