• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesela bakiniz @
Epek
Epek
neyini referans alayim :LOL: :LOL: :LOL:

Sizi ESEF ile kiniyorum, istifra ederim ( istirhammiydi yoksa ???? ) ????

Beni kayfuncuklarimla basbasa birakin, dedigimi yapin, yaptigimi yapmayin, tüm kayfunlarda bana kalsın ????????

#svoemestopower #kayfun4ever

Yorum olayına gelince ben çok yorum yapmayı sevmiyorum insanları yanlış yönlendirmek ten çekiniyorum. Yaptığım yorumlardada hep eklemişimdir bana uyan size uymaya bilir benim sevdiği siz nefret edebilirsiniz diyorum
Yav yok , ben yeni nesilim biraderim :) bizimkisi biraz da hobi, yoksa herkes sevemez bizim sevdigimizi.

Bu arada hasan hocam yan tarafta tertemiz lp2 satiyor :)
Valla bende 2 tane var, sağolsunlar güzel insanlardan aldım ikisinide Şubat 2022'de almıştım. Ki yedeklerinden sadece aşağıdakı base bulabilrsem 4 tane daha extradan çıkar.
Fasttechten alışveriş yapan bir arkadaşım bunu ücreti mukabilinde 4-5 tane alırsan çok mutlu olurum. Zaman önemli değil.
Yada öyle tanıdığınız aracılar varsa o.m atarsanız çok sevinirim.
Son olarak Hasan hocam evet temiz bir ürün koymuş ama benim gözümde çok istemiş.

Valla bende 2 tane var, sağolsunlar güzel insanlardan aldım ikisinide Şubat 2022'de almıştım. Ki yedeklerinden sadece aşağıdakı base bulabilrsem 4 tane daha extradan çıkar.
Fasttechten alışveriş yapan bir arkadaşım bunu ücreti mukabilinde 4-5 tane alırsan çok mutlu olurum. Zaman önemli değil.
Yada öyle tanıdığınız aracılar varsa o.m atarsanız çok sevinirim.
Son olarak Hasan hocam evet temiz bir ürün koymuş ama benim gözümde çok istemiş.

Benim yakin zamanda olmayacak ama , olursa aklimdasiniz, kesin alirim ;)

By-KA SE iste.

benimki ucaga bindi @CmZ, muhtemelen ulkeye gelmistir de guncelleme olmadi henuz.
supbox ile ayni pakate koyun dedim ama unutmuslar. ozur icin de t-shirt gonderecekler bir sonraki sipariste ????
Hayırlı olsun üstad güzel günlerde kullan inşallah
@ehy de benim kanıma girdi :) balance siparişi vereyim diyorum el deki kızokuyu satıp
Aslında niyetim @Elvis in Ultemli siyahlı olanına talip olmak ama şuan çok yenii yeltenemiyorum. :) Ft den ultemlisini bulursam ikizini yaptıracam :D elvis dekine aşık oldum resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri