• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun üstad güzel günlerde kullan inşallah
@ehy de benim kanıma girdi :) balance siparişi vereyim diyorum el deki kızokuyu satıp
Aslında niyetim @Elvis in Ultemli siyahlı olanına talip olmak ama şuan çok yenii yeltenemiyorum. :) Ft den ultemlisini bulursam ikizini yaptıracam :D elvis dekine aşık oldum resmen
@Elvis hocam 3 tane olmadan satmıcakmış. Bende çok göz oldurdum. Çingenlikte yaptım ama olmadı. Başka mod aldım. Mod serüveni bitmiştir benim için. Bitmezse zaten hanım beni bitirecek.

Hayırlı olsun üstad güzel günlerde kullan inşallah
@ehy de benim kanıma girdi :) balance siparişi vereyim diyorum el deki kızokuyu satıp
Aslında niyetim @Elvis in Ultemli siyahlı olanına talip olmak ama şuan çok yenii yeltenemiyorum. :) Ft den ultemlisini bulursam ikizini yaptıracam :D elvis dekine aşık oldum resmen
Açık etme yaw???? sessiz sessiz zehir veriyordum ben ????

Mali müşavir, para kaçırmak ne mümkün. Benim numaram karıcığım bak bunu aldım ama elimdeki bunu saticam ... Kara geçicem [emoji85]
Şimdilik gidiyoruz bakalım ne zaman satiyon derse ondan sonrasını düşüncez artık [emoji85]

Bir zaman sonra sormayi birakiyorlar.
Onceleri aa bu yeni mi? Amma cok harciyosun diyodu.
Sonra bilmemneyi sattim yerine aldima gectim.
Sonra yarim ya da 1/3 rakamlara gectim.
Sonra sormayi birakti.

Hediye kismi henuz cepte kullanilmadi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Bu mekanik paralel miydi,
ağırlığı nasıl
Hocam paralel mekanik. Boş ağırlığı ben hafif olur sanıyordum. Elvis hocamın atığınin bir benzeri vardı o hafifti. Bu modun ağırlığı normal bana göre. Bir ara işyerine götürsem tartıp net söylerim hocam. Tek pillede çalışması ayrı güzel. Ben 5-6 sene önce çok niyet etmiştim o zaman ilanlarda bir kere görebilmistim. Onuda kaçırdım ???? kısmet bu zamanaymis.

19 siparişimden sonuncusu takıldı????

pico bitmiş..
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri