Epek
Community
her ne kadar bolca fikir-zehir alsam da "burnumun" dikine gitme gibi bir huyum var ????????
Orasi kesin. Anketinde en yuksek cikani almamistiniz sanirim, yanlis hatirlamiyorsam
her ne kadar bolca fikir-zehir alsam da "burnumun" dikine gitme gibi bir huyum var ????????
Hiç bir "burun" düz değildir. İlla ki sağa/sola çeker diyip destek vereyim bari Hazar'a ????
aynen öyle ????Orasi kesin. Anketinde en yuksek cikani almamistiniz sanirim, yanlis hatirlamiyorsam
demeyeydin eyiydivertex
buhara başladığımdan beri
en çok umut bağlayıp
beni en büyük hayal kırıklığına uğratan atomizerdir ????
demeyeydin eyiydi
insulatore gerek yoktu gerci ama bilmem nerelerde kullanacaksin
V5 falan yaziyor
gaipten sesler duydum ondan ????bu gibi trollukler olacagini sezdim ama is istem gecmisti
benimki hep pazartesi baslar, pazar biter ???? mezara mi gotureyim ????Pazara kadar degilllll, mezara kadarrr.
çinlininki acıtmıyo ama hansın ki öttürüryo diyolardı bizim köyde. tercih işte napçen ????Eyvallah, eyvallah insallah kavusuruz. Bunu yem olarak kullandim, ondan era pro sectim yoksa daha onemli seyler vardi alacagim
Nedense paylasirken, bu gibi trollukler olacagini sezdim ama is istem gecmisti
Benim kayfunlarim evladiyelik oldugu icin yedeklerinin bol olmasinda fayda vardir diyerekten aldim. Her bir kayfunum en az 3 takim oring ve vida kiti vardir. Bir sonraki asama, asinabilecek tum parcalari yedeklemek.
Bizim sevgimiz gelip gecici degillll,
Biz sevdikmiiii olumune severizzzz,
Pazara kadar degilllll, mezara kadarrr.
Siz cinli yarasa corbaci dayinin agusesini 2 sene sonra sattiginizdaaaa, biz daha Prime ile beraber olacagizzzzz ???? ???? ????
benimki hep pazartesi baslar, pazar biter ???? mezara mi gotureyim ????
aynı @GaziHazar gibisin sende işte. değinşik bi fersiyonu ????????????
Dedi sepetinde Auguse olan keyfunsiver kisilik ????
benimki hep pazartesi baslar, pazar biter ???? mezara mi gotureyim ????
çinlininki acıtmıyo ama hansın ki öttürüryo diyolardı bizim köyde. tercih işte napçen ????
aynı @GaziHazar gibisin sende işte. değinşik bi fersiyonu ????????????
abi bildiğin gibi almanlar bir çok konuda mehur oldukları gibi film sektöründe de gayet başırılılar. bu yüzden "bağzı" konuları iyi biliyorlar ???? ???? ????
oşgeldin beyaaaa ???? ???? ????Cumlelerimde saptirilma varrrrr