roadless
Community
@GaziHazar hocam "sıfır" bulamayınca bosch kutulara sarmışsın
o işini bilir bakma sen onun velvele yaptığına. 7 düvelde barnağı var. gizli çalışıyo o@GaziHazar hocam "sıfır" bulamayınca bosch kutulara sarmışsın
dolusu anlıklarda ????@GaziHazar hocam "sıfır" bulamayınca bosch kutulara sarmışsın
Hayırlı olsun üstat güle güle kullan ????????
teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun üstat ????Hayırlı olsun üstat güle güle kullan ????????
Natürel kalmasını istemedilerse çok kötü bir deri işçiliği ????
büyük ihtimalle eski bir kılıf zaten kullanmadığım için çok takılmadım ama desce tarzı kılıf şart oldu gibi ????Natürel kalmasını istemedilerse çok kötü bir deri işçiliği ????
Abi ben el işçiliği olan şeylerde özene bakıyorum biraz maalesef.büyük ihtimalle eski bir kılıf zaten kullanmadığım için çok takılmadım ama desce tarzı kılıf şart oldu gibi ????
büyük ihtimalle eski bir kılıf zaten kullanmadığım için çok takılmadım ama desce tarzı kılıf şart oldu gibi ????
taşımak için değil gibi bana göre. çok baskı yaptım ion 4ml e göre yapın şunu koyalım içine temiz temiz dursun diye olmadıTaşıma için filan yapmış olabilirler diyeceğim ama alttaki ve üstteki kütük parçası deri ince olduğu için hemen katlanıyor ???? bende kullanma gereği duymadım hiç. Aldım alalı duruyor.
Denk gelmişken alıp geçtim ???? temizmiş...Aranan kan bulunmus
Yanlış anlaşılmasın ???? atomizer almadık
Çeyrek depo üstüne fulle dedim
Ekli dosyayı görüntüle 58260
Depo 66 litre olunca böyle
Yanlış anlaşılmasın ???? atomizer almadık
Çeyrek depo üstüne fulle dedim
Ekli dosyayı görüntüle 58260
Depo 66 litre olunca böyle
Bugün bende nasiplendimBuda benden olsun, ayni sekilde ceyrek deponun bir tik ustune ki son alinan bilgi savasin devam etmesi ile petril fiyatlarinin varilinin 150 dolara dayanacagi yonunde ????????
Ekli dosyayı görüntüle 58261