• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gun desem dayak yer miyim ????

aslinda Era S'i ilk FT'den aldim fakat paket yilbasi tatili doneminde sirket adresine gidince teslim edilemedi. sonrasinda da kayboldu :cautious:
bu siparisi de 18 ocakta 2F uzerinden gectim ama bu kez de Cin tatili ve paketteki bazi urunlerin stok problemi yuzunden epey gecikti. Lakin paket 4 gun once yola cikti ve bugun teslim edildi :giggle:

Yoohgggg artik masallah diyelim :)

Elim halen Era Proya gidip gidip duruyor ama bir seyler durduruyor, gitse mi ki bilemedim ????

Bu arada dvarw ne alaka, hic uymadi size ????

Hayırlı olsun, gelmiş ciciler ????
Rica etsem şu ortadaki arkadaşın likit kapasitesini ölçebilir misin 3ml mi?
sagolasin. :giggle:
unutmazsam ilk krulumda siringa ile dolum yaparim. benim aylardir kullandigim bellcap kapasitesini de merak ediyorum aslinda. her ikisini de olcerim

bir seyler durduruyor, gitse mi ki bilemedim
ne duruyorsun be,
at kendini denize,
gormuyor musun her yerde Auguse ????
fan kulubu acarim sen de katilirsan :giggle:

Bu arada dvarw ne alaka, hic uymadi size ????

1-2 yil once yine bir klon almistim. o kadar dandikti ki, bir de igrenc bir koku vardi. cok ugrastim ama cikmadi koku. hatta adini kokarca taktim ???? hazir 16mm yeni ato almisken yeniden denemek ve de diger arkadaslara kiyas olsun diye dvarw da attim sepete :giggle: zira 16mm YDDZ T1 var bende ama o da kimsede yok ????‍♂️

EVWSrG.jpg

orayi adres sectigimde ft kredi karti kabul ediyor, paypal istemiyor,

Ben banka kartı ile gift certificate alıyorum, sipariş anında onu kullanıyorum. Paypal sonrası direkt kart ile denemedim sanırım.

Ben de üstüme alınmıştım.rahatladım şimdi. :LOL:
O kendini bilmiş, yazmış zaten abi, müsterih ol sen ????????

Hedefine beni koyamiyor daha tam olarak [emoji1787][emoji1787]
Sen çok oynaşıyorsun, daha kolay avlar bakıyorum ben ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri