• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehirle biziiiiii
Üstad ilk deneyim benim için çok önemli.
Onun için zehir olabileğini pek düşünmüyorum.
3.5ml versiyonu ile standart sarımım
28ga k1 6 tur 2.5mm
Tütün atosu olarak degerlendirdiğim için black note virginia ile başladım.
ŞUAN için pek olumlu bir not alamaz gibi
Ekleme; Üzerinde en büyük mtl kit takılı hava ayar oringi ile 1.2 civarı içim keyfini ayarladım)
Garip bir şekilde vurum dvarwdan hallice diyebilirim.

Son düzenleme:
dur daha yaw, 5-10 gun yuklen atoya. oyle hemen cizme ustunu.
sanki ato " @CmZ 'ye gideyim de bana 28 ga sarsin da seviselim" mi demis :LOL: Sen bulacaksin G noktasini, ha o zaman deriz ki cmz atolara fisildamayi biliyor:LOL::LOL:

alin size, bu da kullanim tesvik ???? dir

komplike zehirciligi ogrenin, lazim olur. ????

Kutunun arkasında MTL ibaresi olduğu için bu kutudan çıktı hocam. Siz DL versiyonu aldığınız için çıkmamış sanırım, abisi dediğiniz aynı ato ise yani. Hem DL hem MTL olan paket içeriği yok diye biliyorum. DL olanda ato yanında DL üstü var, MTL olanda ato yanında MTL üstü var bildiğim kadarıyla..

Ekli dosyayı görüntüle 57088
İkinci el olarak arkadaşımdan almıştım hocam, soft MTL closing ring vardı sadece. En küçük deliği 1.8mm idi, yeterli olur diye düşünüyordum ama fazla havadar geldi. Geri gönderdim, abisi derken kastettiğim successor u olarak çıkarttıkları Arise. Mtl airdiskleri var. Kargoda şu an gelmesini bekliyorum.

Chimney air reducer da var ekstra olarak, sitesinde stokta olduğu için her aksesuarı yedekleyip koyarım bir kenara. Nduro çok istiyordum ama MTL ring in stokta olduğu ne site var, ne satani var diye mecburen gönderdik. :) Bir site üzerinde 2 adet olduğu yazıyordu ama bir dilbilimci olarak dahi sitenin hangi dil ile kurulduğunu anlamadım, e söylemedim tabi doğal olarak :)

Üstad ilk deneyim benim için çok önemli.
Onun için zehir olabileğini pek düşünmüyorum.
3.5ml versiyonu ile standart sarımım
28ga k1 6 tur 2.5mm
Tütün atosu olarak degerlendirdiğim için black note virginia ile başladım.
ŞUAN için pek olumlu bir not alamaz gibi
Ekleme; Üzerinde en büyük mtl kit takılı hava ayar oringi ile 1.2 civarı içim keyfini ayarladım)
Garip bir şekilde vurum dvarwdan hallice diyebilirim.
Alma diyorsun yani. Peki almayayım o zamansa ????????????

54e745fbfc4c5466cffe59d8447e7531.dng

o zaman alınır diyorsun yani,tütün içmekten agzım çamur gibi oluyor bazen bu tür pastahaneler arıyorum ara ara kullanacağım şekilde voodoo ,bear long ,.pear cookio,.The O.B ,graham milk ,radarıma girenler fakat bu firmadan hiçbir likit kullanmadım ,açıkcası gol yemek de istemiyorum o yüzden sordum. ????
Graham milk , the o.b harici denedim
BENİM DAMAK TADIMA SADECE bearlong, bearmaster uydu üstad.
Pear cookie bana şekerli gelmişti.
Voodoo da kuruyemiş tadı var ama gerçekten karışık :)
Hiç birine kötü diyemem ama benim damak tadıma uymamıştı. Bu çok göreceli olunca alın almayın diyemiyorum.
ben biraz cinsim bu konuda agırlıklı tüketimim tütün olduğu için pastane veya meyve türevi likitlerde çok kısıtlı bir kullanımım var ve çok zor begeniyorum.
Şunuda eklemekte fayda var bearlong ve bearmasterın fiyatı BENCE pahalı ama alıyormuyum alıyorum.

Graham milk , the o.b harici denedim
BENİM DAMAK TADIMA SADECE bearlong, bearmaster uydu üstad.
Pear cookie bana şekerli gelmişti.
Voodoo da kuruyemiş tadı var ama gerçekten karışık :)
Hiç birine kötü diyemem ama benim damak tadıma uymamıştı. Bu çok göreceli olunca alın almayın diyemiyorum.
ben biraz cinsim bu konuda agırlıklı tüketimim tütün olduğu için pastane veya meyve türevi likitlerde çok kısıtlı bir kullanımım var ve çok zor begeniyorum.
Al benden de o kadar. :)
Şimdiye dek aldığım pastahane likitlerinden bir tek yorgonun Onasisinin severek içmiştim onun dışında aldıklarımın tamamını ya çöpe atttım ye da dağıttım.,teşekkürler kardeşim.zahmet verdik.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri