ismysteam
Community
@xibabla511 üstat da da odun mod vardı ozz mods dna75c belki halâ duruyorduro da çok janjanlı geldi gözüme. yoksa çökebilirdim ona da ????
@xibabla511 üstat da da odun mod vardı ozz mods dna75c belki halâ duruyorduro da çok janjanlı geldi gözüme. yoksa çökebilirdim ona da ????
Gel gel indirimde yapayim sanao da çok janjanlı geldi gözüme. yoksa çökebilirdim ona da ????
dovpoyu napcam? bir de ben siyah atomizerler için aldımdı bu modu onda siyah kullanamamGel gel indirimde yapayim sana
ne alıcan hocam bilmiyorum ama dna c serisi satılacak mod değil bence. görsel olarak farklı bir şey alınmayacaksa tabiŞimdi sattim sattim yoksa birsey alamam fiyatlar uçuk alacağım ürünler bile 3500-5000 arası
İlani kaldırcam kullanırım artık bir yesil/ gold driptip sipariş vereyim
fazladan bir tane daha isteyebiliyor muyus?Prisma prestige alacaktım yada daha güzel birsey de olabilir
gümrükçü dayı seni seviyiEkli dosyayı görüntüle 57095
yeni oyuncak aldım ????
????????????Ekli dosyayı görüntüle 57095
yeni oyuncak aldım ????
Zehirle biziiiiiiBu aralar iyi anlaşıyorum kendisi ile ????????
Teşekkür ederim abi bir bineyim bakalım. Denemek istersen emrindeee
Başka ürünlerde var hocam tek kişi gelecek arkadqslari da olsaydı paylastirirdikfazladan bir tane daha isteyebiliyor muyus?
18650 olan modelden al üstat sen sıkılırsan senden alırım bende ????????fazladan bir tane daha isteyebiliyor muyus?
Cmz’yi yakaladım bi’, başka var mı? ????️ ????@Kanthal koş koş, kahve olayı var
Bu aralar iyi anlaşıyorum kendisi ile ????????
Teşekkür ederim abi bir bineyim bakalım. Denemek istersen emrindeee
Ekleme:
Ekli dosyayı görüntüle 57098
kutu içeriği gerçekten çok zengin
Zehirle biziiiiii